A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kisokka #245708
Pfejj, de utáltam én is, elég nehezen játszható tank. Szerintem ami hiba lehet egy tankban, azt belepréselték ebbe. Én elhiszem, hogy a valóságban jobb volt, de itt nagyon görcs.
Túl kell élni, aztán, ha a heavy ágon mész, akkor már sokkal jobb tankok jönnek(a másik ágról még nem tudok nyilatkozni). Egyébként néha meglepően jó csatáim is voltak Lee-vel(pl. 7 kill), de ehhez nagyon kell klappolnia mindennek. Az a legjobb, ha valahogy észre sem vesz az ellen és még jó köröket is futhatsz vele.
Előre ne menj vele, mert hamar kilyukad, hátul kullogj, vigyél be sebzést(feltéve, ha eltalálod a célt
). Azt se felejtsd el, hogy a tetején lévő torony sokkal magasabban van, mint a löveged, így nem árt jobban visszahúzódni egy domb mögé, ha baj van.
Más nem jut eszembe róla, szvsz ez tényleg egy rossz tank, de azért túlélhető.