World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Most azt mondom, hogy nagyon nem érte meg! Annyira, hogy a kedvenc tankom a T-18, ami egy kettes szintû járgány.
Az IS3-al (ami az IS után kifejleszthetõ) tízbõl egyszer végzõdik a csata nyertesként, amit még túl is élek! Ráadásul, a csaták után nagyon ritkán van több kavics a számlámon, mint elõtte...
ne vezesd már félre, téged az esetek pont ugyanakkora hányadában sorsolnak birkkák mellé mint bárki mást :-(
"Szóval ez a win rate is szerencse kérdése nem a skill-é" ez meg ááááááh :-(
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Nekem ez a win rate is nagy hülyeségnek tûnik. Engem az esetek majd 60-70%ában olyan csapatba sorol akik egy irányba mennek mind támadni bázis védtelenül hagyni, meg belerohannak egyedül az ellenséges csapatok közepébe defence pályán és megöletik magukat (nem a felderítõre gondolok), szóval hiába lövök én ki akár 3-4 tankot is egy játékban ha közben veszítünk 15-5re..
Szóval ez a win rate is szerencse kérdése nem a skill-é. Ha erõsebb csapatba kerülsz nyersz ha gyengébbe veszítesz és ennyi...
A skillen annyi múlik, hogy ha veszítesz is mondjuk attól még lehet hogy sok creditet szerzel a találatokból vagy érmekbõl, esetleg sikerül túlélned.
Szóval ez, hogy hány százalékos a gyõzelmi mutatója valkinek szerintem szinte semmit nem számít. Az hogy mennyit játszott eddig inkább számít a tapasztalat miatt, de mikor már az ellenség nagyon túlerõben van az se igazán.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
pedal to the metal...
Sokkal nagyobb a lehetõsége annak, hogy kevesebb meccset lejátszott emberek.
ISel már rakhat T9be, tehát több csatát láttak. (az mondjuk nem biztos, hogy okosabbak)
Alacsony szinten sokkal több olyan játékos van akik 1000 csatát se mentek, sé fogalmuk sincs arról, hogy a tankokon van gyenge pont.
Su85el olyan csatákba kerülök, ahol 29 többi játékosnak nincs annyi csatája összesen, mint nekem. Pedig nekem is csak 9000. Legtöbben max 500-1500 csatát mentek eddig.
Ha tényleg linkelnél 1 profilt, akkor azért vannak itt olyanok, akik abból jósolva 1 pillanat alatt megmondanák mi a baj.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
IS replays
KV1-el mindenki ügyes :-)
(A többieknek: nem effi vita miatt)
Mennyi az effid/milyenek a statjaid, abból is lehet következtetni pár dologra, de továbbra is, linkelj replayt, kielemezzük :-)
Azután a nyáron visszavettem, és mivel a játéktudásom is fejlõdött kicsit a kedvenc T7 tankom lett.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Ha tier-7-ben mínuszos vagy, akkor feljebb ne is erõltesd a játékot, sokan hálásak lesznek érte.
amikor E-75ökbe 400-450eket sebzek vele annál nincs is jobb érzés 😄😄
Vagy kifejezetten garage battle pálya kellene.
Ugye a bokrok adnak 1 jó nagy +-t.
Ha lõttél, a tankod 6,5ös álca skillje, lement 3 mp-re 1,5re, tehát gyakorlatilag a + álcád nem ért semmit, és a tankod is "világított", de a bokrok miatt nem láttak.
Az is elképzelhetõ, hogy pont azon a határon voltál, amikor még éppen ért valamit az a +10%, de ennek minimális esélye van.
Valamint a 400m-es látótávodat megnövelted +25%al tehát 500 lett, így valószínû elõnyöd volt az ellenféllel szemben, és nem tudtak olyan közel jönni, hogy lássanak még a +10%os álcád nélkül sem. Mint írtam: az álcád minden lövésnél visszaesett 1,5-re, amin a +10% nem dob.
De szerintem azt a témát hagyjuk, mert játékban nem mérhetõ dologról beszélünk. Pont a bokrok, látótáv, mozgás-lövés együtthatók miatt.
Tehát a szubjektív dolgok felértékelõdnek, és ilyenek lesznek a kiindulási alapok, mint a tiéd: azt mondod, hogy az miatt a +10%álcád miatt sikerült az egész. Pedig lehet az nélkül is ment volna.
Vagy: a másikat észrevették, engem nem. Lehet a másiknak is volt álcája, csak neki rosszabb az alap cammoja, vagy közte és ellenfél között kevesebb bokor volt.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
pl. arctic region -> himmelsdorf -> abbey
vagy mines -> steppes -> el halluf
Így a sok prémhuszár még az álcát is cserélgetné simán xD
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
azért ez nem War Thunder, mert az már rég így megy, egy csatába 5 géppel megyek be 😊
de ott hatalmas pálya van... nincs gond a spawn-olással mert nem fog egybõl lelõni az ellenség...
wot-ban már neccesebb!!! kicsi pálya, valahogy meg kell oldani a fejlesztõknek a spawn-olást hogy ne legyen szar...
meg persze korlátozni a vihetõ tankokat...
szerintem meccsenként 3 elég lenne +/- 1 tier eltérés... kivéve arta...
ott -2 tier kellene....
szóval pl: KT-ISU-KV4 vagy T34-Tiger-Jp vagy IS3-IS-8-E-75 értitek, nem?
hoznám a KT, Kv-4, ISU-152 kombómat és adnék a sok prém tanknak 😄😄
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
mivel ezzel a tankkal folyamatosan mozogsz és nem campelsz, ezért nagyjából mellékes mikor szúrnak ki. Mint írtad kezdõk ellen mész, akik mire lereagálnak már halottak. :-)

Csak azt, hogy ebben a hónapban így jártam!
Amíg van fedezék az arty elõl, vagy 50 méteren belül vagy az ellenségtõl, addig lényegtelen a camo (és a látótávolság, mivel ez annak párja) értéke. De amint nyíltabb, bokrosabb területen vagy kénytelen, akár még mozogni is, egybõl elõjönnek ezek az elõnyök (ahogy a példa is szólt: nem téged látnak meg elõször és így nem téged lõnek (ki) elõször).
A gyakorlati példám erre:
T8 ánglius nehézzel a kanadai szigetrõl spottolok (400m + 25%, a periszkóp miatt). Az egyetlen közepes tankunkat kilövik, mindenki húzza be a nyakát: az ellenség támad. De mivel látjuk õket, így kapják az adagokat a nyakukba - 3-3 tüzér oldalanként. Mivel engem csak 1x vesznek észre a bozótos miatt, így az 5 lövésbõl csak 1 talál el, ami nem sebez és tovább spottolhatok. A csata vége: 2(+)k sebzés önerõbõl, 4,5(+)k sebzés a spottolásnak köszönhetõen.
Ha lát az ellenség, akkor rám koncentrálja a tüzét és nem mozog addig, amíg élek, de mivel nem látott, de én õket és a mozgásukat igen, így gyõztünk.
Az "Észrevettek!" még nem mutatja meg az ellenséget, de a camo+látótávnövelés már tud segíteni, a csapaton is. Lehet, hogy nem éppen a nehéz tank feladata a (csöndben) nézelõdés és mutogatás, de tud csatadöntõ tényezõ is lenni ez a képesség, így haszontalannak nem mondanám ezt/ezeket.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)