World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2-3mp-nként dobálja vissza a láncot. <#nevetes1>#nevetes1>
De az eszembe se jutott eddig, hogy rádobjak 1 álca skillt azért, hogy nyerjek 5-10m-t.
Amíg nincs meg a kuplung égetõ, célzó skillek, stb.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Tudja most így kapásból valaki? Nem nagyon voltam eddig oda a francia ágért, de lehet, hogy ad valami lökést.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Februári naptár
Lesz most hétvégén francia prototípusoknak egy event. Következõ hétvégén a kínai újévet ünneplik, ezáltal gondolom kínai tankok lesznek akciósak. Valentin napi event, valentine tankon lesz akció/kis kredithozam növelés gondolom. Megint egy afrikás event német/brit tank akciókkal és ami a szvsz. a legtöbbet éri majd az a Magnificent Seven event ahol a T7-es tankokra lesz akció (xp, credit, fogyó cikkek stb.)
Csak Atee szerint PzB2-re érdemes Biát pakolni. Szerintem nem.
Valaki szerint meg heavykre fontos az álca. Szerintem meg nem.
PS. some extra info to fuel the discussion:
- Dragon Ridge and Serene Coast will be disabled in 8.4.
- Bumpy terrain of Prokhorovka, Abbey, El Halluf, and Ruinberg (rounded streets) are going to be addressed.
- Redshire and El Halluf will undergo some gameplay changes.
- Swamp and Komarin will be visually reworked and brought back to live.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Pz B2.
Legénység 4 fõ. (ebbõl 2 rádiós)
1. képesség parancsnok: Beszarásjelzõ, többieknek: Javítás.
2. képesség parancsnok: javítás, többieknek BIA.
Ez van most, ha jól értelmezem.
Tehát szerencsétlen mire használni tudja a Biát, addigra abbahagyja a játékot.
+ Nem is tudja rendesen kihasználni, mivel ha másik tankba ülteti õket, ott nem fog mûködni a legénység
összetétele miatt.
A tank aránylag jól céloz (álltalában álló helyzetbõl fog lövöldözni), gyorsan lõ, jól gyorsul, és
fordul.
T4es tank, tehát nem profik ellen játszik.
Ezért írtam, hogy ennek a bia fölösleges.
Helyette érdemes lett volna szerintem 1 megelõzõ karbantartás, vagy 1 kritikus találat növelés.
Más tankokon nekem is van Bia. Is7-re, vagy lassan töltõ tankokra én is rakok, viszont akkor 1.
képességnek.
Az amit az álcáról írtál meg szerintem olyan, hogy...
1 10%os álca skill nem javít 80m-t az észlelhetõségeden.
Az álcát olyan gépeknek találták ki, akik nem mozognak, VAGY aktív spottereknek.
Ha te 1 heavyre raksz álcát, az olyan, mintha a szarra rámondanád, hogy francia krémes.
Lehet valamennyivel finomabnak tûnik ezután, de attól még szar marad.
A fent írt tankjaidnak ha megnézed a cammoját, akkor borzalmasan alacsony értékeket fogsz látni, amin
+10% nagyon keveset segít.
Ne érts félre, ha már megvannak olyan képességek, amik fontosak a tankodnak, akkor már érdemes rárakni.
A videóban látni fogod, hogy 1 T54et 50%os legyényéggel, !álló helyzetben! 333m-rõl spotolnak, 100as legénységgel+ 100as álcával 284. A T54 cammoja álló helyzetben 17.5 (nagyon jó). Ezért van az 50-es különbség. Te Heavyvel (átlag 4-5 cammo álló helyzetben) a büdös életben nem fogsz 50mes javulás elérni.
Fõleg ha mozogsz, vagy lõsz.
Viszont mozgás közben ugye ez az érték vissza is esik.
példa:
cammo alap értéked 10. 100-mrõl vesznek észre álló helyzetben, álcsával nyersz 10m-t, így 90m-rõl fognak észrevenni.
mozgás közben az alap értéked visszaesik kb felére (legyen 5 amire az álcsa még rádob 10%ot, így 5,5), tehát már 200-mrõl fognak spotolni, álcácal pedig nem 180-ról, hanem kb 19x-rõl, miverl az alap cammod esett vissza, így a hozzáadandó 10%od is.
Bocs, nincs kedvem arányokat számolni.
Tehát amíg van fontosabb skill a tankhoz, és nem az álcára építõ tankról beszélünk, addig fölösleges.
álca értékek
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
2013-ban 10 új pálya jön, Westfielden az assault-ot vagy eltávolítják vagy javítják mert szar, legközelebb jövõ játékmód a Garage battle, Komarin-t visszafogják tenni, nyár végéig jönnek a tier10 artyk, japán tech tree nem élvez prioritást így nem fognak vele sietni, következõ 2-3 hónapban tuti nem lesz kapható a type59, és a történelmi csatákat továbbra is leszarja a WG....
na kb. ennyi, hátha mondtam vele valami újat 😊

Remélem nekem is sikerül, mert az a bajom, hogy a térkép széleit nem tudom pingelni, mert belelóg a névlistába.
A camo skill mindig jól jön, ahogy elõttem írták, még nehéz tankon is - nem egyformák ezeknek sem az értékei, pl. a T32-é ~2x akkora, mint a T29-é (és 400m-es látótávval is rendelkezik...).
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
hat amit meg a BIA skillrol mondtal arra inkabb nem mondok semmit.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Javulhatott valamit a cammoja, mert legutoljára amikor néztem még 10 alatt volt. (még nyár elõtt)
Erre a tankra érdemes feltenni az álcát, de célzást segítõ skillek szerintem hasznosabbak.
Random_: Heavy tankoknál (alacsony cammo) az álca, olyan, mint a 2mp-nként tüzelõ tankoknál a töltésgyorsító.
Nem dob annyit rajta, hogy megérje, fõleg ha van hasznosabb cucc is.
Ha már nincs hasznosabb, akkor persze, hogy azt is rá kell rakni.
Amúgy meg szerintem a Heavy-k nem kempelésre valók.
De most már ne cseréld le.
DarkHorSe, a BIA csak akkor fog mûködni, ha minden tagnak 100%-on van. Érdemes egyszerre fejleszteni.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Swedish people are albino monkeys
Mintha 1 elefántot akarnál eldugni a fûben, úgy hogy rátakarsz 1 lepedõt.
Más: T44rõl rakna fel valaki videót, hogyan kell játszani vele, mert eddig förtelmes a kezem alatt.
A nagy motor még hiányzik, de nem hinném, hogy sokat javít.
Van vagy 860as effem ezzel a tankkal.
venti+stab+célzásgyorsító
Legénységnek meg a fene tudja.
Parancsnoknak 6.érzék az biztos a többinek javítás vagy álca elsõre.
Ebben az álcázásban eléggé elbizonytalanodtam mostanában lehet azt érdemesebb elsõnek mindenkire. Kéne szakesz véleménye.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
20000 gold.. de hogy még egyszerûbb legyen a redsiemka playerek dolga, nem TD mod meg mûhold nézet kinek kell az😊
Megnyomja a TAB-ot vagy az oldalsó tank menüben rákattint a szerencsés kiválasztottra aki azonnal megsemmisül nem kell ezt cifrázni vennék mint a cukrot😊
Köszi! Igen, ezt fogom tenni!!!! Most a 3601-et tolom és vele a pziv-et továbbra is, hogy a 3001 is meglegyen 😉
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Pupuci, sokkal nem szarabb, amennyivel rosszabb annál hatványozottabban fog kárpótolni a Tiger P. Ha kifejleszted mindkettõt, akkor meg már lesz egy jó német heavy legénységed. Nekem a P volt elõször, azt az ágat abba is hagytam majd elmentem egészen E-100-ig (azt nem vettem meg), most van egy 4 skilles német legénységem.
Annyival fog másképp viselkedni 9-es szinten,hogy gyorsabban fog betölteni, és egy picit lassabban fog a célzókör szûkülni.