World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy gondolom a diplomaosztó kárpótol bármilyen kihagyott wotos eventet, szóval jól jártál😊.

Kv5ön, nekem is fent van a javítás, meg a javítóláda is. + még a Bia is rásegít, meg a venti.
2-3mp-nként dobálja vissza a láncot. <#nevetes1>
De az eszembe se jutott eddig, hogy rádobjak 1 álca skillt azért, hogy nyerjek 5-10m-t.
Amíg nincs meg a kuplung égetõ, célzó skillek, stb.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Azokra lesz akció amiket sohasem építettek meg valójában.

Hát ebben a hónapban max a mostani franca tankos cucc érint, ha érinti egyáltalán az 50100at. De szerencsére pont ezen a hétvégén lesz a diplomaosztóm, úgyhogy így jártam.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Sunsetjoy
Most akkor French prototype hétvége lesz, vagyis olyan francia cuccokról lesz szó, amelyek nem jutottak tovább a tervezõasztalnál, famakettoknál.
Tudja most így kapásból valaki? Nem nagyon voltam eddig oda a francia ágért, de lehet, hogy ad valami lökést.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Gondolom játékosfüggõ ez is. Én nem tudom centire kiszámolni, hogy hol nem látnak meg, szóval az álcázás jó dolog, csak általában nem érzékelem a nagy javulást. A javítást azt inkább szoktam érezni, mikor valami teljesen hülye helyre bóklászok el a pályán (mert az jó) és leverik a lánctalpat.

A hónap tankja: WZ-131 (30%-kal több kredit)

Februári naptár

Lesz most hétvégén francia prototípusoknak egy event. Következõ hétvégén a kínai újévet ünneplik, ezáltal gondolom kínai tankok lesznek akciósak. Valentin napi event, valentine tankon lesz akció/kis kredithozam növelés gondolom. Megint egy afrikás event német/brit tank akciókkal és ami a szvsz. a legtöbbet éri majd az a Magnificent Seven event ahol a T7-es tankokra lesz akció (xp, credit, fogyó cikkek stb.)

Ezért írtam, hogy abbahagyja a játékot, mire használni tudná.
Csak Atee szerint PzB2-re érdemes Biát pakolni. Szerintem nem.
Valaki szerint meg heavykre fontos az álca. Szerintem meg nem.

Ezen a szinten már "érdemes" tudni, hogy jó-e ha leállsz az ellennel face to face kardozni vagy jobb ha elhúzod a csíkot.
Már ne haragugggggy Mr.TankGod, de miért "...gyökérnek..."?

Tudtam, hogy olvastam valahol, de meg is van, Overlord blogjából:
PS. some extra info to fuel the discussion:
- Dragon Ridge and Serene Coast will be disabled in 8.4.
- Bumpy terrain of Prokhorovka, Abbey, El Halluf, and Ruinberg (rounded streets) are going to be addressed.
- Redshire and El Halluf will undergo some gameplay changes.
- Swamp and Komarin will be visually reworked and brought back to live.

A BIA-t nem fogja tudni használni így azon a tartályon sem, mert mindenkinek kell a képesség...

Ezt inkább a játékmotornak, a randomnak tudnám ajánlani, mert leggyakrabban "õk" nem ismerik a WG által nyilvánosságra hozott értékeket... 😞

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Akkor még 1x.
Pz B2.
Legénység 4 fõ. (ebbõl 2 rádiós)
1. képesség parancsnok: Beszarásjelzõ, többieknek: Javítás.
2. képesség parancsnok: javítás, többieknek BIA.
Ez van most, ha jól értelmezem.
Tehát szerencsétlen mire használni tudja a Biát, addigra abbahagyja a játékot.
+ Nem is tudja rendesen kihasználni, mivel ha másik tankba ülteti õket, ott nem fog mûködni a legénység

összetétele miatt.
A tank aránylag jól céloz (álltalában álló helyzetbõl fog lövöldözni), gyorsan lõ, jól gyorsul, és

fordul.
T4es tank, tehát nem profik ellen játszik.
Ezért írtam, hogy ennek a bia fölösleges.
Helyette érdemes lett volna szerintem 1 megelõzõ karbantartás, vagy 1 kritikus találat növelés.
Más tankokon nekem is van Bia. Is7-re, vagy lassan töltõ tankokra én is rakok, viszont akkor 1.

képességnek.
Az amit az álcáról írtál meg szerintem olyan, hogy...
1 10%os álca skill nem javít 80m-t az észlelhetõségeden.
Az álcát olyan gépeknek találták ki, akik nem mozognak, VAGY aktív spottereknek.
Ha te 1 heavyre raksz álcát, az olyan, mintha a szarra rámondanád, hogy francia krémes.
Lehet valamennyivel finomabnak tûnik ezután, de attól még szar marad.
A fent írt tankjaidnak ha megnézed a cammoját, akkor borzalmasan alacsony értékeket fogsz látni, amin

+10% nagyon keveset segít.
Ne érts félre, ha már megvannak olyan képességek, amik fontosak a tankodnak, akkor már érdemes rárakni.
A videóban látni fogod, hogy 1 T54et 50%os legyényéggel, !álló helyzetben! 333m-rõl spotolnak, 100as legénységgel+ 100as álcával 284. A T54 cammoja álló helyzetben 17.5 (nagyon jó). Ezért van az 50-es különbség. Te Heavyvel (átlag 4-5 cammo álló helyzetben) a büdös életben nem fogsz 50mes javulás elérni.
Fõleg ha mozogsz, vagy lõsz.
Viszont mozgás közben ugye ez az érték vissza is esik.
példa:
cammo alap értéked 10. 100-mrõl vesznek észre álló helyzetben, álcsával nyersz 10m-t, így 90m-rõl fognak észrevenni.
mozgás közben az alap értéked visszaesik kb felére (legyen 5 amire az álcsa még rádob 10%ot, így 5,5), tehát már 200-mrõl fognak spotolni, álcácal pedig nem 180-ról, hanem kb 19x-rõl, miverl az alap cammod esett vissza, így a hozzáadandó 10%od is.
Bocs, nincs kedvem arányokat számolni.
Tehát amíg van fontosabb skill a tankhoz, és nem az álcára építõ tankról beszélünk, addig fölösleges.

álca értékek

Sziasztok! Boccs a tudatlanságomért, de mi ez a garage battle dolog?

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

És azzal mivan, hogy Serene Coast Camping és Dragon Fcking Ridge pályákat kiveszik a következõ patch-ben?

Solten
Na errol a modrol dobj egy linket pls 😄D

Saor Alba

na hogy ne csak kocsmát csináljak a fórumból meg ne csak a hülyeség menjen... pár infó azoknak akik még nem hallották volna:
2013-ban 10 új pálya jön, Westfielden az assault-ot vagy eltávolítják vagy javítják mert szar, legközelebb jövõ játékmód a Garage battle, Komarin-t visszafogják tenni, nyár végéig jönnek a tier10 artyk, japán tech tree nem élvez prioritást így nem fognak vele sietni, következõ 2-3 hónapban tuti nem lesz kapható a type59, és a történelmi csatákat továbbra is leszarja a WG....
na kb. ennyi, hátha mondtam vele valami újat 😊
már annyi szart kitalálnak hogy nem igaz...a sok gyökérnek ez kellene hogy tudja mi hány mm szembõl -.-"
Köszi (ment a +😊!
Remélem nekem is sikerül, mert az a bajom, hogy a térkép széleit nem tudom pingelni, mert belelóg a névlistába.

A BiA a ventilátorral együtt már érezhetõ hatásokat produkál, így, közösen megérik a ráfordítást.

A camo skill mindig jól jön, ahogy elõttem írták, még nehéz tankon is - nem egyformák ezeknek sem az értékei, pl. a T32-é ~2x akkora, mint a T29-é (és 400m-es látótávval is rendelkezik...).

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

patchaou
Közben megoldottam, Res_mods mappában van egy Mmap.xml file. Ebben kell/lehet átírni <bigmapsize> utáni értéket. Nálam 1100 volt, 840-re átírva tökéletes. (1680*1050-ben játszok)

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

alcat nem azert rak az ember mert campelni akar hanem azert hogy ne pl 480m-rol vilagitsal , hanem csak 400 rol ,ez tamadas kozben is eletet menthet , mivel nem te kapod mondjuk az elso arty loveseket ...

hat amit meg a BIA skillrol mondtal arra inkabb nem mondok semmit.

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

És gyorsan járt a pofám!
Javulhatott valamit a cammoja, mert legutoljára amikor néztem még 10 alatt volt. (még nyár elõtt)
Erre a tankra érdemes feltenni az álcát, de célzást segítõ skillek szerintem hasznosabbak.

Random_: Heavy tankoknál (alacsony cammo) az álca, olyan, mint a 2mp-nként tüzelõ tankoknál a töltésgyorsító.
Nem dob annyit rajta, hogy megérje, fõleg ha van hasznosabb cucc is.
Ha már nincs hasznosabb, akkor persze, hogy azt is rá kell rakni.
Amúgy meg szerintem a Heavy-k nem kempelésre valók.

Mondjuk én ennél már a Biát se tartom fontosnak, mivel a célzásán, töltésén nem sokat javít. Álcán megint semmit, gyorsulás is normális. + mire használható lesz, az egy örökkévalóság.

De most már ne cseréld le.

Nekem az a tapasztalatom (Löwe, E-75, Jagdtiger), hogy irgalmatlan nagyot dob az álca skill a járgányon. Szkeptikus voltam, aztán Szakesz belinkelt egy képet az õ medium tankjáról (Cromwell, álca skill elsõ helyen), kipróbáltam és eszméletlen sokat javult a láthatóság.

DarkHorSe, a BIA csak akkor fog mûködni, ha minden tagnak 100%-on van. Érdemes egyszerre fejleszteni.
Az úgy nem jó. A BIA csak akkor múkodik, ha mindenkinek megvan.

Random_
Azért valamit csak ér az álca! Azt ne mondjuk már, hogy haszontalan, ez félrevezetõ! Lehet nyersz vele métereket ami pont elég elõnyt jelenthet.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

DarkHorSe
Koszi a javitas mar megvan, akkor a parancsnoknak kivalasztottam a hatodik erzeket a tobbieknek meg a biat. Koszi a segitseget.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

A javítás viszont hasznos arra a kis dögre.

Az álca teljesen felesleges, mert nem javít rajta semmit.
Mintha 1 elefántot akarnál eldugni a fûben, úgy hogy rátakarsz 1 lepedõt.

Más: T44rõl rakna fel valaki videót, hogyan kell játszani vele, mert eddig förtelmes a kezem alatt.
A nagy motor még hiányzik, de nem hinném, hogy sokat javít.
Van vagy 860as effem ezzel a tankkal.

A szokásos.
venti+stab+célzásgyorsító
Legénységnek meg a fene tudja.
Parancsnoknak 6.érzék az biztos a többinek javítás vagy álca elsõre.
Ebben az álcázásban eléggé elbizonytalanodtam mostanában lehet azt érdemesebb elsõnek mindenkire. Kéne szakesz véleménye.

Ok, akkor: "Álca vagy BIA, parancsnoknak javítás helyett 6. érzék."
DarkHorSe
Nem uj legenyseget akarok fejleszteni, hanem a meglevonek beallitani a kepessegeiket. 100%os javitas van nekik meg eddig, azt kerdeztem volna hogy mit fejlesszek nekik tovabb.

Hali, de én megpiszkáltam de csak sajnos othonról tudok segíteni, majd délután.

Amx 50 100-ra milyen kieg.-ek ajànlottak,ill. A legénységnek milyen tulajdonsàgokat érdemes kifejleszteni?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Azonos nemzet azonos típusú prémiumjárgányánál nem kell átképezni a legénységet. Tehát felesleges egy prémiumtankhoz új legénységet fejleszteni.
Fec papa
Ha ablakban játszol, húzd jobban széjjel, nekem legalábbis csak ennyi volt a gondom.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

DarkHorSe
Miert jarnek jobban, ha massal huznam a legenyseget?

patchaou
Van egy olyan mod, ami kirakja nagy méretben középre a mapot. Nem tudja valaki, hogy ezt hogy lehet megpiszkálni? Az a gondom, hogy az A sort nem látom mert kilóg.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Álca, BIA, parancsnoknak javítás helyett 6. érzék. De ha van másik német heavy-d akkor inkább húzd vele a legénységet.
DarkHorSe
Hello, segitseget szeretnek kerni. Megvan a PzKpfw B2 740 (f)tankom, es a legenysegnek meglett a 100%os javitas. Milyen kepesseget kezdjek el nekik fejleszteni?

Azt elfelejtetted leírni, hogy a cwhez hasonlóan a sturmtigerrel kilõtt tankot blokkolja a rendszer 1 napra😄! 200 000 aranyért 1 hétre😄!
Írtam Serbnek mailt hogy hogy kéne a SturmTirgert megcsinálni😊)
20000 gold.. de hogy még egyszerûbb legyen a redsiemka playerek dolga, nem TD mod meg mûhold nézet kinek kell az😊

Megnyomja a TAB-ot vagy az oldalsó tank menüben rákattint a szerencsés kiválasztottra aki azonnal megsemmisül nem kell ezt cifrázni vennék mint a cukrot😊

<#eljen><#eljen>

Köszi! Igen, ezt fogom tenni!!!! Most a 3601-et tolom és vele a pziv-et továbbra is, hogy a 3001 is meglegyen 😉

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

+/- 25% random. És milyen jó az, mikor a másik csapatban vagy és nyersz.

Pupuci, sokkal nem szarabb, amennyivel rosszabb annál hatványozottabban fog kárpótolni a Tiger P. Ha kifejleszted mindkettõt, akkor meg már lesz egy jó német heavy legénységed. Nekem a P volt elõször, azt az ágat abba is hagytam majd elmentem egészen E-100-ig (azt nem vettem meg), most van egy 4 skilles német legénységem.
Érdemes kifejleszteni hisz a következõ tankon úgymond ez lesz az alap ágyú.
Annyival fog másképp viselkedni 9-es szinten,hogy gyorsabban fog betölteni, és egy picit lassabban fog a célzókör szûkülni.

Ez a csapat erre volt képes...Komolyan mondom,ha tele van a csapat jó játékosokkal, sokszor semmivel se jobb mintha pirosak lennének...Legalábbis sok ilyet fogok ki.

ozzz
Van valakinek Caernarvon tankja? Az a kérdésem, hogy megéri megvenni bele a legnagyobb ágyút? Mert ahogy látom nem erõsebb semmivel sebzésben csak gyorsabban tölt, de 45.000 pont meg 180.000 credit.

Ja...tegnap meg akármit csináltam, még ha a levegõbe lõttem akkor is nyertünk! Érdekes ez a játék! Ma valahogy sehogy sem akar össze jönni!<#nevetes1>