A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TomDantes #245439 Nos: írásod, lásd lentebb. Igénytelen, legalább a legalapvetőbb fáradtságot vedd. Ezzel magadról állítod ki a bizonyítványt ,hogy mennyire egy igénytelen ember vagy. Megterhelő a nagybetű és az ékezet használata netán? De tudod mit, nem érdekes. Vedd úgy nem mondtam semmit.
Értem én, hogy utálod ezt a játékot, és ennek folyton hangot adsz, de ha valaki utál valamit, mi a bánatért kínozza magát vele? Mazochizmus? Érdekes. Komolyan, mindenbe belekötsz, ami csak a játékkal kapcsolatos.
A másik dolog, ajándékot sem köteles adni a WG, ezt jó lenne ha az eszedbe vésnéd.
Aztán hiába akarod úgy beállítani, mintha én egy WoT fanatikus lennék, és utálnám a konkurenciát, mert nem így van. Számtalanszor elmondtam, lehet hogy nagyon jó lesz, mindössze annyi, hogy én a WoT-ot nem utálom ,és nem szidom ok nélkül. Ez csak egy játék.
Ha tetszik, és szórakoztat játszok vele, ha nem tetszik és nem szórakoztat akkor nem.
Az ajándék pedig nem érdekel, ha adnak adnak, ha nem nem, bánja a franc. Szerintem eladom , nem érdekel.