World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl. tegnap egy TierVII-VII med-heavy csata+ 3-3db VI-os arty. És az ellenfélnél ott virít 2 db AMX-13-75 egy squadban. Nálunk 0db scout. Gyakorlatilag szétartyztak bennünket a két "hósikló" miatt. A heavyinkkel tehetetlenek voltunk...
pedal to the metal...
de nekem senki se magyarázza meg hogy megy ez.....
egy nap 77% WR, 3000+ effi, alázok mint állat, minden betalál minden találat átüt....
másnap 10% WR, semmit se találok el, ha eltalálom lepattan vagy 0 sebzés...
jobban kell játszani mi? 😄 <#mf1>#mf1>
manipulált fasszopó MM!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nekem JP2-m van, ugyanazzal az ágyúval és 9,6 másodperc alatt tölt be. Mondjuk mondatod többi részével egyet értek 😊
idegesített már ez a szar manipulált MM
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Én nagyon szerettem azt a tankot.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Miért kaptál bannt?
Én is közel álltam szerintem ma hozzá.
1 T5ös arty 1lövésezte az amx50100amat, még a csata elején.
Annyi mentett meg, hogy szóltak, hogy segíteni kellett itthon, ezért nem kezdtem el a monológom.
Ráadásul 1 23000 csatás 870effes artyról beszélünk.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
A Bia-hoz nem sok hiányzott volna már, de az sem segített volna rajta.
Valamint a kis ágyú is valami 14 secig tölt.
Tehát az sem 1 leányálom.
De muszáj legalább leduplázni... Hellcatre is kell a 90mm-es meg Tiger P-n is kell az exp a talpra :/
csoszi! nem tudok írni kláncsetbe meg sehova se 😄
még van 2 nap a chatban-omból 😊
még a parancsokat sem engedi leütni hogy kövess, védd a bázist XD
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Saor Alba
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
A következõ történt. Elindulnék Hetzerrel, senkinek nem megyek neki, elém áll egy T1-el. Oké, gondoltam hagy menjen ahová akar, de nem megy, megáll és néz rám. Ki akarom kerülni, erre elkezd lõni engem. Belém lõtt vagy 4-et(persze nem sebzett semmit), írtam neki chaten, hogy nem tudom miért akarja, hogy megöljem, de nem fogom megtenni, így továbbálltam a csata felé. Erre elkezd hátulról lõni, leszedett vagy 100 hp-t. Erre már berágtam és megint beállt elém. Kilõttem a francba.
Erre még én kapok büntetést, mert egy ilyen fasszopó retek el akarja kúrni a játékom. Megvan a replay is és nem akarok habozni jelenteni ezt a mocskot, csak nem tudom hogy kell.
Amugy lehetseges hogy kedvenc elvtarsaid nem sarosak, talan megcsocsalta az optikai kabelt egy halacska.
Saor Alba
Nem bírtam tovább a 18mps-töltést.
Nem tudtam megvédeni magam semmitõl.
Visszaraktam a kis löveget 1-2 körre, de azzal se volt jobb.
Az már más tészta, hogy a T30 teste egy darab papírnak számít T9-ben, vagyis a nagyobb alfa jól jön csiki-csukinál.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A 2 csõ közt ,azt írod nem nagy a különbség?miért is ?
A 155-ös 30 nagyobb pen ami szerintem elég tényezõ,és a dmg pedig majdnem 400 -al nagyobb /lövés,ha lágyat lõsz,és jó helyre,lõhetsz 800-850 dmg-t,ezek után még kérdezed?!
A 2 lõszer ár külömbsége asszem nincs is vagy elhanyagolható!
Nagyon elvetélt ötlet a T30-at a közepes (120 mm-es) ágyúval húzni, és hagyni a picsába a nagy mordályt?
Ég és föld a két ágyú közötti különbség, és a közepesnek nem hiszem hogy nagyon elmaradna as DPM-je a nagy tesótól.
A német kilencesekbe csak egy töltõ van a tízeseknél jön a második.
Végén egyedül maradtam 3db IS-3 ellen akik közül az egyik full HP-s volt és nekem csak 300 körül volt a HP-m!
Victory!
Battle: El Halluf 2013. január 30. 9:07:57
Vehicle: T54E1
Experience received: 2 272
Credits received: 73 989
Battle Achievements: Radley-Walters's Medal, Top Gun, Spartan, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Replay
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
1. Ha valami gond van a játékkal itt visítanak a leghangosabban a függõk azonnal.
2. Magyar nettel nem volt akkor gond ment a játék.
3. A fentibõl következik, hogy akkor azok a mocok ruszkik csak feléd laggoltatták direkte a szervert.
4. Szvsz fogalmad nincs hogyan is kéne olyankor amikor gondod van ellenõrizned a neted.