A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
FosTalicskaa #245064 A távoli jövőben nerfelni fogják a foch 155-t? Mégis mit?
Az auto-loadere olyan lassú, hogy egy T57 hvy vagy bármi más kitáraz rajtam és én még csak akkor lövöm el a 2. lövedéket...
A páncélja meg egy vicc. 3 irányból bárki tudja lőni, szemből mondjuk keményebb oda már kell egy T8-as med ágyúja legalább. Jah és 50 másodperc a betöltése. Egyedül a sebesség ami jó, de a forgási sebesség az megint gázos.
R3nton és multiaccountjai örüljetek, a sok esti térdelésed Serb előtt meghozta a gyümölcsét. Viszont azt ne felejtsd el, hogy utána már csak a medek maradnak a nerflistán, hiszen ha nem lesz TD amit szidni lehet, akkor majd sok playernek fel fog tűnni, hogy a kis heavyjük vagy td-jük 2200 dpsel rendelkezik, akkor egy gyors medek meg light-ok amibe a torony mérete miatt még jó teljesítményű ágyú sem fért volna el, azok miért tudnak 2700+ dps-t ugyanakkora átütés mellett mint a többi tank.
Ejj, ennek a játéknak a fejlesztése sajnos már kezd olyan irányt venni (mondjuk ez a tendencia már 1 éve tart), aminek elég gyászos végkifejlete lesz.
Mindenesetre elég figyelni az akcióikat, hogy egyre több van, egyre nagyobb bónuszokkal, 1 éve még elképzelhetetlen lett volna az, hogy egy 10-es tankra 30-40% kedvezményt adjanak, ráadásul több mint egy hónapon keresztül!! Szerintem a WoT haldoklik és ezt ők is érzik (vagyis látják a bevétel statisztikáikból)...