World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sunsetjoy
Igen, ha 5 csávóból 4-en van 100% álca, akkor 80%-os a teljes történet.

Vagyis az elérhetõ álcázás 80%-a, hiszen 100%-nál sincs olyan, hogy bökdösöd az ellenfél seggét az ágyúcsõvel, és nem vesz észre 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

megajókurvaanyád wargaming

nagyrésze gold volt, köszibazmeg

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

ja igen és utána következõ körben. 90 fokos szögbõl lepattanok az ISU felépítményérõl oldalról, utána persze szembõl is az amxm4-el. Beteg...
http://mwreplays.com/replay/JLW39NWTAW93/
Ez szánalom, nem csinál semmit a noob állatja és 5 kill, úgy, hogy egész meccs alatt fel se villan, olyan nerfet adnék az összes TD-nek füstölne...
patchaou
Én megyek a második vonalban, ami igen csak nehéz, mivel kurvára nem akarnak elõttem menni soha. Murovankán pedig az erdõt mindennel kerülöm.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Üdv! Tudom, hogy nemrég volt róla szó, csak nem találom...A 100%-os legénységnél mennyire hatványozódik a camo skill? Szóval, ha van 5 fõ, és mondjuk 4-nél a camo-t választom, akkor csak 80%-os lesz a jelentõsége?

Hát anyázhatsz például. Jobb ötletem sajnos nincs. 😊

De hátha valakinek van.

Emberek, lemmingtrain megakad 3 ellenfélben, mit tudsz egy papír TD-vel tenni, hogy kibillentsd a helyzetet? 😊

Random_
Tegnap mindkét oldal lemmingvonat volt, csak pont elkerültük egymást. Fura volt, hogy nulla ellenállásba ütköztünk szinte és hiányzott az ellenfél. Akkor láttam, hogy a másik oldalát a pályának senki se figyeli.

Simán helycserés támadás volt és csak azért nyert a másik csapat, mert volt egy Tiger és egy Tiger P amelyek védték a saját bázisukat míg nálunk csak arty maradt.

Ha megtorpan a lemmingvonat, akkor mindig noszogatom a népet, hogy siessünk és ne ácsorogjunk. Volt, hogy egy 2%-ra lelõtt tankot próbált 5-6 sajátunk kilõni, mert kellett a frag nekik. Ezzel pont annyi idõt vesztettünk ami elég volt ahhoz, hogy a saját bázisunkat befoglalják.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Sziasztok!

Crommvel harckocsiról milyen véleményetek van?
Igen, de ha egyszer TD-zik az ember, mit tehet? :-)
Jogos. Én szinte csak meddel megyek, az inkább való erre. 😊

A lemmingvonattal nem az a baj, hogy teszem azt mindenki jobbra megy, balra meg senki. A baj az,hogy a jobb olalon támadó lemmingvonatot megállítja egy két tier-el kisebb scout...az elsõ lemming befékez, és nem mer egy centit se menni ,mert látott valami piros pöttyöt, és aztán állnak mint fasz a lagziban.

Vagy, a másik variáns, hogy az ellenség jó védõ állásban van, a lemmingek meg egymás után mint a céllövöldében kimennek, és ki lövetik magukat. És akkor se gondolkodnak el, hogy hm, az elõttem kiguruló öt tankot is kilõtték egybõl, lehet nekem nem kéne kigurulni , de ki megy õ is.

Ez a második a kedvencem. Ilyenkor van az, hogy 13.00-kor már 7-8 tankot vesztettünk, úgy hogy még lövést se nagyon sikerült leadni.

toocha
Az effi melyik oldalon a mérvadóbb? Ahányat nézek annyi féle.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Igen, ez idõnként mûködik. De dühítõ, amikor Su-152-vel kell Malinovkán az erdõben elõremennem, mert a Tigris meg az IS meg a kisköcsög med is mellettem kempel, és messzirõl meg szépen lecsipegetnek minket...
Én le szoktam rohanni õket a francba ilyenkor. Megdöglök, de általában kibillenti a népet a tespedésbõl, meg az egyenként meghalásból. Kivéve persze, ha azok a fajták, akik a maguk mellett lévõ dombot lövik, mert abba az irányba hamarabb bukkant fel egy piros pötty.

Ez a lemming dolog tiszta pszichológia. Kicsi tier követi a nagyot mert azt gondolja, hogy õ erõs meg tudja mit kell csinálni... Na itt bukik el az egész. A legtöbb esetben a top tank a leggyávább és fosik be 2-3 ellenféltõl és nyomogatja a helpet így megakad a vonat aztán már csak várni kell a kivégzést
Random_
Sikeres Lemming traint még nem sokat láttam randomban. Voltak jó próbálkozások, de az elsõ ellenségnél megakad a vonat és egyenként kimúlik mindenki.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Na a CTF-re nem is gondoltam.. Alapértelmezettként van bennem a sima bázisfoglalós mód.

Kipróbáltam Redshire-en aluról az E7 körüli dombokat tegnap a DB-vel és azt kell mondjam marha jó kis hely. Általában balra mentem eddig. Lehet ingerelni a hegyen lévõket, hogy lövöldözzenek rám és beszedni egy nagy halom spot damage-et. Ráadásul lövöldözni is kell, különben nem látnak, aztán nincs spot damage sem. Nem tudom mikor lövöldöztem láthatatlan ellenfelekre utoljára ennyit. 😊

Murovankán mostanában általában úgy nyerek, hogy a szokásos taktikát követem és direkt nem az erdõbe megyek, hacsak nem TD-vel vagyok és sokszor ez is beválik mert túlmenve a foglaló részen ki lehet szedni az ellen tüzéreit, utána pedig az erdõ elõtt várakozókat. Nagyon szeretem azt a pályát, igazából ott több taktika is beválik eddigi tapasztalatom szerint.

A végén egy No Dmg szarság döntött,meg az hogy az egész csapat már meg volt dögölve olyan 5 perc után.

Ha nem az a nem sebzõ faszság,meg az utána fullra célzott mellélövés döntött volna nem is lennék ideges,mert a csapat biza ennyit érdemelt amúgy is...
Sokat fognak változni a fagyási idõk. Láttátok az új CW-szabályokat?
Mi a véleményetek róluk?
Õszintén mondva mentem vele kb 20-30 csatát,de mintha tényleg az lenne kiirva rá "lõjetek engem ne a másikat" ezt észre vettem én is :S
Tono34
Nagy ágyúval lehet aprítani rendesen. Csak kellõ távolságot kell tartani, mert erõsen arti mágneses tulajdonsága van a világítótorony effektel együtt.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Hallóóó!A ferdi a X brutál gunnal jó nem ,érdemes volt a fedit kifejleszteni,erõsítsetek meg <#confused>
Tono34
Én csak az alap random csatában vagyok érdekelve. Volt amikor nyert már meccset a vonat, de sajnos a jellemzõbb, hogy szembejön velük egy tank és megáll az összes .... Sajna én vagyok a lüke, hogy mindig a másik oldalon megyek és kérem õket, hogy legalább még 1 tank jöjjön védeni a másik oldalra.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ezzel a lemmingezéssel az a baj, hogy sokszor akkor is lemmingeznek a csapattársak amikor valójában pont a jó stratégiát csinálja a tömeg azzal, hogy a legrövidebb úton megindul az ellenség felé.

Tipikus példa az ÖSSZES térkép capture the flag (1 zászlós módban), ahol MINDÍG az a csapat gyõz aki nyílegyenesen megindul az ellenség felé (himmelen a hegy, murovankán a a varázserdõ,kempirovkán a domb), majd miután legyõzte azokat akik szembejöttek seggberakaja azokat akik foglalni akarnának.

És persze jön a nagyszájú aki elmegy egyedül foglalni (ugyan minek, több mint 3 perc lehúzni), majd teleordítja a chatet hogy lemming noobok ha véletlenül a csapat a helyes stratégiát követné.

Ahogy írtátok is, a lemmingezés akkor baj ha a vonat nem a legrövidebb-leggyorsabb úton megy, illetve szûk helyekre indul (tipikus példa lakeville-n a völgy)

Az csak egyszerûen új hitre váltott 😊

Solten
<#eljen>

Saor Alba

kihagytad a 4. fajtát. Aki azt vallja, hogy a nem prémeseket szívatja a játék, hogy vegyenek prémet, de amikor megveszi a prémet már azt mondja, hogy a prémeseket szívatja a játék szándékosan, hogy ellehetetlenítse a WG az egész játékot 😄
ÓÓÓÓÓÓ hogy miért nem egy körrel késõbb jött össze ez a csata 😞 így nem jár rá a x2...

Vannak bizonyos helyzetek, amikben nem számít milyen sokan vagytok, nem tudtok megoldani. Ilyenkor nem erõltetni kell a szituációt, hanem más megoldást kell keresni.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Ez játékos függõ, hogy melyik tankkal kik bánnak el könnyedén és kik nem😊. Én pl. ma hoztam le egy 7v1-et M6-al. Ha kell akkor egy T21 egymaga elintéz egy Tigrist. De fordított esetben meg lehet egy Tigris tud feltartani 4-5 tankot. Minden a játékosokon múlik😊.

Itt nem azon van a hangsúly, hogy követik egymást, hanem hogy olyan helyzetben követik egymást, amit lehetetlen jól kezelni. Pl szük utcákon megindulnak sokan, egymás tûzvonalában zavarva. Vagy egy tank feltartóztatja õket, közben meg a tüzérség rommá lövi az egész társaságot.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Egy csapat kisebb tier-û tank könnyebben elbánik egy KV1-S -el,vagy Tigrissel,de egyedül, egy lövéssel szedegetik Õket...
akkor javítom amit írtam. ha a csapat 4/5-e egy irányba/oldalra megy akkor az legtöbbször gáz, mert a másik oldalon a maradék pár tank semmit sem tud majd kezdeni az ellenség tankjaival és a tapasztalat azt mutatja, hogy hiába mennek ezren egy oldalra, a haladási sebesség az ellenfél bázisa felé semmivel sem gyorsabb, lévén mindenki fosik, fél attól, hogy lepattogzik a fényezés a tankján, lesznek ugyan páran akik hõs/mártír módjára, hogy majd õk megmutatják milyen játékosok az ellenség tanjkai közé vetik magukat, na õk lesznek a first bloodok stb. szóval az a legszerencsésebb ha elosztva vannak kb. a tankok a pályákon, mindenhova jut elegendõ tank illetve ha lenne annyi esze a játékosok többségének akkor akik pl pálya közepe tájékán vannak és nagyon nincs ellenség a közelben akkor ne ott kempeljenek, hanem ugyan már segítsenek egyik másik oldalnak, éppen ahol szorosabb a hurok..

patchaou
Az nem is baj. De ezek megindulnak csordában, független attól, hogy az adott tankkal az adott mapon mi lenne kb a dolguk. Aztán eljutnak a pálya feléig, ahol megtorpannak, majd bár túlerõben vannak egyesével kilövetik magukat. Azt meg hogy bármire is reagáljanak fölösleges tõlük elvárni is.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

És az miért baj ha csapatban támadnak a tankok?Úgy erõsebbek nem?Itt is azt olvastam ,hogy egy tank nem tank...
Magától tölti, de csak ha fut. A csata effjét mutatja meg, meg hogy mennyit sebeztél, mutattál. Ami a meccs végén is van, csak itt késõbb is megnézheted.
Ha zöld, akkor tölt.

A grafikonokkal nem szórakoztam, nem tudom mit tudnak.

patchaou
Van aki még emlékszik rá 😊 Nálam dobogós volt anno amikor amigán toltam 😄

Solten

Saor Alba

lehet valami ebben a stugra teleszkóp helyett töltésgyorsító dologban, asszem megér egy próbát...
egy állat, szemléltetõvideó az életmódjukról, ezért van, hogy elhangzanak a következõ szavak "lemming train" "lemming vonat" stb. mert együtt mennek megdögleni a francba a csapattársak😊

az egy szõrös kis állat, aminek ha elgurul a gyógyszere, megy utána ezerrel, a többi kis szõrös izé meg utána...tankkal is mûködik
manapság korjelleg
mától már jobb lesz, lévén vége az eventnek, kis csujkovok nem fognak már profitálni vele.

Még 1 kérdés, vagyis 2:
1 letöltöttem az exét. Ez magától tölti fel a cuccokat, vagy mire való? Be kell-e állítani valamit?
2 Az oldalon a grafikonokat ki lehet-e nagyítani valahogy, illetve lehet-e olyat csinálni, hogy bizonyos dolgok 1 grafikonon jelenjenek meg?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

lol játszhatatlan lett a tier6, minden csatában min 5-6 KV-1S van oldalanként. Mondjuk én a WG helyébe ráraknám a boj268 ágyúját. Valahogy ezt a 400-t kevésnek érzem tier6ban 😊
Mi az a lemming?
Igazad van, bár a játékstílus erõsen pályafüggõ 😊

wot név: _bitang