World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagyis az elérhetõ álcázás 80%-a, hiszen 100%-nál sincs olyan, hogy bökdösöd az ellenfél seggét az ágyúcsõvel, és nem vesz észre 😄
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
nagyrésze gold volt, köszibazmeg
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
De hátha valakinek van.
Emberek, lemmingtrain megakad 3 ellenfélben, mit tudsz egy papír TD-vel tenni, hogy kibillentsd a helyzetet? 😊
Simán helycserés támadás volt és csak azért nyert a másik csapat, mert volt egy Tiger és egy Tiger P amelyek védték a saját bázisukat míg nálunk csak arty maradt.
Ha megtorpan a lemmingvonat, akkor mindig noszogatom a népet, hogy siessünk és ne ácsorogjunk. Volt, hogy egy 2%-ra lelõtt tankot próbált 5-6 sajátunk kilõni, mert kellett a frag nekik. Ezzel pont annyi idõt vesztettünk ami elég volt ahhoz, hogy a saját bázisunkat befoglalják.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Crommvel harckocsiról milyen véleményetek van?
Vagy, a másik variáns, hogy az ellenség jó védõ állásban van, a lemmingek meg egymás után mint a céllövöldében kimennek, és ki lövetik magukat. És akkor se gondolkodnak el, hogy hm, az elõttem kiguruló öt tankot is kilõtték egybõl, lehet nekem nem kéne kigurulni , de ki megy õ is.
Ez a második a kedvencem. Ilyenkor van az, hogy 13.00-kor már 7-8 tankot vesztettünk, úgy hogy még lövést se nagyon sikerült leadni.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ha nem az a nem sebzõ faszság,meg az utána fullra célzott mellélövés döntött volna nem is lennék ideges,mert a csapat biza ennyit érdemelt amúgy is...
Mi a véleményetek róluk?
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Tipikus példa az ÖSSZES térkép capture the flag (1 zászlós módban), ahol MINDÍG az a csapat gyõz aki nyílegyenesen megindul az ellenség felé (himmelen a hegy, murovankán a a varázserdõ,kempirovkán a domb), majd miután legyõzte azokat akik szembejöttek seggberakaja azokat akik foglalni akarnának.
És persze jön a nagyszájú aki elmegy egyedül foglalni (ugyan minek, több mint 3 perc lehúzni), majd teleordítja a chatet hogy lemming noobok ha véletlenül a csapat a helyes stratégiát követné.
Ahogy írtátok is, a lemmingezés akkor baj ha a vonat nem a legrövidebb-leggyorsabb úton megy, illetve szûk helyekre indul (tipikus példa lakeville-n a völgy)

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ha zöld, akkor tölt.
A grafikonokkal nem szórakoztam, nem tudom mit tudnak.
Saor Alba
manapság korjelleg
1 letöltöttem az exét. Ez magától tölti fel a cuccokat, vagy mire való? Be kell-e állítani valamit?
2 Az oldalon a grafikonokat ki lehet-e nagyítani valahogy, illetve lehet-e olyat csinálni, hogy bizonyos dolgok 1 grafikonon jelenjenek meg?
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
wot név: _bitang