banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Malarki
    Na ma én is szopok egész nap. Bár nem panaszkodhatom, csak annyiban, hogy az alatt a kb. 15 csata alatt amíg ledupláztam a tankjaimat konkrétan kétszer nem voltam az utolsó ötben a rangsorban. Mondjuk így se volta rossz, na de mégis. De lényeg: annyi negatív unikumot láttam, ma, mint eddig egy hónap alatt. Hihetetlen miket fújt az utamba a szél. csak a java: KÉP És ezek tényleg csak a brutálisok.

És egy kérdés is a sírás végére: valamit lehet tudni arról, hogy a pályákat miszerint adja a játék? Mert pl. a patch óta most voltam először a Wideparkon, meg is lepődtem hogy rendbe szedték. Egyébként is van olyan pálya amit gyakrabban dob be(Sand River, El Halluf, Prokhorovka), másokat meg alig(Himmelsdorf, Ensk, Mines). Nem vagyok szopóág-hívű, csak érdekel a kérdés. Ez is teljesen random, vagy valami szerinte választ pályát és játékmódot?