World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
Másik: úgy tûnik 1000 eff alatt nem ismerik a repair kitet és társait.
Teszt:
Van itt viszonylag új játékos? Tudja mirõl beszélek?
Ha egy T30 a palya tulodalarol one shoot-ol? (jo, igen elotte kaptam egy kis sebzest mastol, de akkor is.)
Ja, a mellettem allo IS-7 meg 5 masodpercig elt es ket lovestol aludt o is...
Jo, igen, az oldalamat mutattam, de akkor is birhatna egynel tobb lovest egy alacsonyab tier-u tanktol... 😞

Nem biztos, hogy nincs igazam...
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
ennek már az sikerélmény volt,hogy feltelepítette a gépére ezt a szart...[/url][/img]

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Külön kiemelném a "help-help" billentyû szakaszos nyomogatásának fontosságát...természetesen kikaptunk,persze nem ezért.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A második kép a MM rendszer tökéletességét példázza.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Plusz én el tudom képzelni, hogy lennének olyanok, akik tudván, hogy kicseszhetnek a másikkal a moduljaik szarrá lövésével, megtennék. Lelkifurdalás nélkül, fennhangon röhögve.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
- Q: "Was Jagdpanzer VII Jagergepard considered for implementation?" A: "Yes. No comment for now."
- E-50-, E-75-based and postwar German TD's? "We won't comment that for now in order to avoid questions like "when?!" "
Talán megússzátok a whatthefucktrager tankokat.😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Akkor néztem a listában, hogy nincs is benne, már csak halottként, de nekem a radaron is jelezte. Nem szürkült ki a tank ikonja sem a képernyõn, de már nem is mozdult, és nem is lehetett sebezni.
Ekkor szóltak rám a platoontársak, hogy menjek már segíteni, mit csinálok ott. Nekik nem jelezte sem a radar, és csak roncsot láttak elõttem.
Szóval, igen, én láttam már ilyen bugot.
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Arra jutottam,hogy a fejlesztõk csak tizedennyire tekinthetnék a dolgot kihívásnak mint én és máris több lenne az elégedett játékos! Egyel biztos-velem!<#vigyor3>#vigyor3>
Kifejlesztve:
Object 268 jármû kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 301000. Elköltött szabad tapasztalat: 0.
Ha megveszem ürül az államkassza😄
És ami meglepett a végén a Bl-10 precíziója😊
Nem is olyan vészes a 83% mi?
Egy e 75 meg egy is 8! szar!
Akkor csak mázlija volt, hogy sokan mentek a hegyre és volt aki szedte õket.😄 Pattonnal is oda szoktam állni - nyugodtan lehetett lövöldözni, nem nagyon spotolódott fel az ember-, amíg ki nem vettem az encountert a sok himmersdorf vereség miatt... de lehet engedélyezem ezután újra.
121: Pont erre voltam kíváncsi, gondolom nem egyszerû vele az élet mondjuk el halufon, vagy éppen campinovkán.😊)
Az a baj a 121 el hogy nem megy - ba a torony! vízszintes és ha felállsz egy kis buckára már égbe nézel! 😛
Teszten nem iylen volt!
Tudnál errõl dobni egy replayt? Kíváncsi vagyok mit mûvészkedett a csávó. Na meg a 121-re is kíváncsi vagyok kicsit, mit tud normál szerveren...😊)
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
- Dragon's Ridge and Serene Coast will be removed from the map pool for re-work in 8.4
- some maps' terrain will be revolved (to be less "bumpy"), namely Prokhorovka, Abbey, El-Halluf and Ruinberg (specifically the holes in the streets are the issue)
- Redshire and El-Halluf will have their gameplay changed
- Swamp and Komarin will return, after they are re-worked visually
szarrá lõttük az ellenséget, ahogy mentek fel a dombra, neki köszönhetõen! 😛