World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyugodt gyerek vagyok,de most már tényleg elmehet a WG a halál faszára!
átlag 230pen 0dmg a lõwe aljába ARANNYAL Nullát sebeztem 5X egymás után!!!
15:2 re kikaptunk.
Miért nem írják ki az xwm mellé a csata elején,h a random miatt baszhatod ezt a csatát.
Kilépek,hisz mindegy hogy mit csinálsz,nyerni nem fogsz.Idõt és creditet spórolnék meg vele.

Eddig költöttem a játékra,de ezután 1 fikarcnyit sem fogok.
cigány banda már azt sem tudja,h toljanak ki a játékosokkal

A meglepetés az volt, hogy a csapatunkból mindenkinek kifullozott kv1-s volt. A másik csapatról nem volt elmondható ugyanez😄, ki is kaptak.

Ugyanilyet láttam már én is T110E5-el. Vagy 15-öt lõttem a seggébe T71-el, ejj mondom 82 hp-ja van azért pattan minden.... Aztán észrevettem h már kilõtte vki.
Mert meghalt a legénysége összes tagja.

Random_
Ilyen mezõnyben már nem fun. 😊 Pedig este én is akartam vele tolni kicsit...

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Egyszer találkoztam ilyennel én is Campinovkán...Ott egy Su-85 volt a hegyen.Láthatóan legalább 6 alkalommal találtam el(szikrázott a páncélja),de nem sebzõdött. Két másik játékossal lõttük,de meg sem mozdult és nem is tüzelt.Ha be volt kapcsolva a felvétel tetten érhetõ,hogy bug. Én onnan jöttem rá,hogy amikor már a hatodik lövedék szikrázott rajta megnéztem a jobb oldali játékososzlopot és ott kilõttként jelölte a játék,de mégis élõnek látszott.

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Gondoltam a duplázás után megyek még egy kört a KV-1s-el..

Pales27
Egyébként az ilyen teljesítményekre én negatív xp-t adnék, ne jusson el az ilyen t10be.

Random_
Ok, köszi! Otthon ránézek! Alapvetõen tetszik, másik a PzKpfw IV Schmalturm. Errõl tud bárki bármit mondani?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Pales27
Úgy értettem, hogy saját maga volt a célpont az enemynek.
Ergo bekapott pár lövést a csapattársak helyett 😊

Akkor ott lenne h sebzés felderítésnek köszönhetõen, ennyi+ennyi. De ott is nulla van.
Pales27
Az xp kalkulátor szerint fele olyan hasznos volt mint én.
Célpontot adott az ellenfélnek, amíg a többiek sebeztek.
Hirtelen nem jut más eszembe.

Bár most elvagyok havazva, de ha lenne idõ és összegyülnénk, nem lenne kdevetek t8 században menni prémtankokkal? Akkor pláne baromi sokat össze lehetne farmolni, meg épülgetne az itteni közösség is.

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

pointer4
Mi az istenre kapott ennyi XP-t?
Ha van aranyad, megvásárolható.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Az ilyenek mondják legjobban, hogy de hát én lõttem és nem sebzõdött!!!!! Csíteeeer stb.

Random_
Rendesen megvásárolható? Néhányszor találkoztam vele játékban, de nem látom hol szerezhetném be. Amúgy tetszik!

Az h van h T71-en Parancsnok és Lövész már 100-as és 47%-on van a képességük, a Sofõr meg még csak 99%-on van?😊 A parancsnokom meg lövészem haragszik a sofõrömre vagy mi?😊 Kiakarják útálni a csapatból?😊
Pales27
Micsoda találati arány és micsoda sebzés:

Meg a PZ IV D -bõl lehet kifejleszteni a PZ III variánsait? Amatõr volt aki ezt kitalálta eléggé.

Ja én is azt néztem. Ha ez hivatalos akkor...de én is arra gondoltam elsõre ez fan-kép. Ha ez lenne a hivatlos...hát bakker! Oké, vannak benne jó ötletek. De se egy Maus? De Strumtiger az igen? Meg Luchs-ból Tiger? Oké, van benne pár érdekes járgány, de alapvetõen elcseszett egy tech-tree, akkor is ha csak egy fanart.

Amúgy ez nem hivatalos, fanart. Pár napja már volt itt.

Korábban volt ide belinkelve. Az volt írva róla, hogy nem hivatalos mert egy fan csinálta csak.

Luchs után Tigris, érdekes... 😄

honnan a rákos faszból van ez a kép? <#beka2>
Hm. Szerintetek? Vélemény?

Na menjenek már a herébe ezzel a 59-16-al.. Kb 2 másodpercenként lõ.. T71-el voltam de esélyem se volt. Röhely😊
Korrekció: 4 jó játékos 2 átlagos vs 1 jó és 2 átlagos. Elírtam korábban.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Az M48 látótávja a legjobb ugyebár, szóval a tankok többségét nyílt terepen már 400 méterrõl spottolni szokta. Én azt szoktam vele csinálni, hogy elmegyek a pálya harmadáig(nagyjából a középvonalhoz közel), egy jó hulldown pozícióba, ahonnan belátom majdnem a pálya felét (elméletileg). Így, ha valamelyik oldalon támadtok vagy támadnak, akkor az azon az oldalon lévõ másodvonalas tankjaikat is spottolni szokta, ha ellövik magukat. Mivel ezek többnyire Td-k, az artyk szeretnek odalõni és jön is a spot damage😊. Ilyenkor közben lövöldözni is szoktam segítve a támadó/védõ csoportunkat(kis szünetekkel és rövid eltûnésekkel, hogy az artyknak ne legyen kedve odalõni). Ha a spottolt tankok rám is fordulnak, 400 méterrõl ellõni a kis felületet mutató tornyot nem kapásból fogják, szóval bõven látod, hogy vissza kell húzódni fedezékbe😄. 10-15 sec múlva megint kaphat egyet. Imádom, amikor oldalba lövöm 400+ m-rõl, rám néz, esetleg nem lát, vagy ha lát is rám fordul céloz, elbújok, várok kinézek spottolom, már másfelé néz, megint lövök, megint rám néz, de megint nem tud visszalõni 😄. A kezdõkkel ezt jó sokszor el lehet játszani, a jobbakkal max 2szer.

Aztán ha jönnek többen, akkor vissza a következõ hulldownos spottolos, szemétkedõs dombig. Ha elég ideig csinálja ezt az ember összejön bõven vele ennyi spot, meg sebzés is bõven. Csak nyugodtan ki kell várni a csata végét és gyûlik 😄.

Ezek tesztszerós tapasztalatok, szóval nem tudom mennyire reális, de már tuti mentem vele 100+ kört összesen, és nagyon élvezetes tud lenni, számomra😛.
SU-122-44 elég jól hoz, ha jól tudsz TD-zni....
Ismerõs érzés. Én pl. utáltam a stug-ot, de statisztika alapján nem is voltam vele annyira gázos.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Szerintem nem éri meg az árát... Ha már 5750 aranyat beleölsz, akkor már mindegy, ha Pershinget veszel 7200-ért, vagy ha van nagyobb akció ( utóbbi hónapokban 2x is 15% kedvezmény volt a t8 prémekre), akkor meg 6120.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Náluk volt 4 átlagos játékos (KV-1S-bõl 2, ami nagyokra is igen veszélyes, PZV szintén halálos tud lenni, egy Type, amit nem kell bemutatni, mégegy Kv-1S és egy FCM 50t melyek épphogy átlag alattiak) és 2-en nagyon közel hozzá.

Nálatok mind átlag alatti, kivéve téged (T-44), van még 2 épphogy lemaradt versenyzõ a KV-5 és a T-43.

Kv-5-öt a Kv-1S-ek megzabálják reggelire, ti ketten nem tudtok 15-öt lenyomni, a többi meg ingyen célpont.

XVM-nek ezt sima vereségnek kéne számolni (egy zöld annyival erõsebb egy pirosnál, hogy 2-3-at simán kiszed, akármiben is ül).

Aki kíváncsi hamar öregszik,és te mindig kíváncsi vagy.Mondjam játékbeli nevet... 😊

Panther M10

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Erre csak annyit mondanék, hogy Wot efficiency szerint a játékosok 58%-a (10-bõl majdnem 6 játékos) átlag alatti teljesítménnyel játszik.

Legyen ennek a fele kiskorú, a másik 30 % meg még így is retardált a Wothoz.

Random_
Tudtok ajánlani olyan prém tankot ami nem 12ezer és érdemes rá beruházni?

Tier7-8 környékén vagyok és az elõfizetés nekem nem biznisz, mert nagyon rendszertelenül játszom. Pénz viszont jól jönne, mert ott tartok, hogy nem tudok beruházni további jármûvekbe.

Végre 1x a fasz jó végén állok...

Ez lett belõle:

Mára elég! <#falbav>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Köszönöm a válaszokat,mindenkinek!
Akkor valószínûleg jövõ hóban váltás következik...
QuentinT
Biztosan így van, de azt azért nem hiszem, hogy a kiskorúak játszanak éjfél után. Márpedig olyankor is akadok össze igazi zsenikkel. Például T-50-2-ben spottolok, mikor végre felfogja a csapat, hogy elõrébb lehet merészkedni, mert tudjuk, hogy az elsõ bokorban még nincs ellenség. Meg is jelenik az elsõ vállalkozó kedvû társam egy KV-1S-el. Eltartott 4-5 másodpercig, míg leesett nekem, hogy miért is találom olyan furcsának. Totálisan hátrafelé fordított toronnyal rohamozta meg az ellenség IS-ét és az elsõ bekapott találat után sem változtatott a taktikáján.
Másik meccsen T1 Heavy-ben futottam bele egy M5A1 Stuart-ba, aki nem reagált a felbukkanásomra. 20 méterrõl oldalba lõttem, mire elkezdett tolatni. A következõ lövésem csak a lánctalpát érte, így megállt és a torony fordítása nélkül lõtt egyet maga elé a levegõbe. Fel is jelentettem, hogy bot.

Ha valaki szeret videózni, akkor itt nézhet olyan kört, hogy randomban is lehet jó csatákat menni és simán van segítõkészség is. Azért szeretek meddel játszani, mert oda lehet érni, ahol éppen szükség van az emberre. Szegény Amx-et elõször kihúztam a csávából, de utána mégis miattam halt meg.

T-54, avagy miért szeretem a medeket

Az nem mentség. Attól még nem kéne olyat csinálni ,hogy ha van köztem meg a célpont között egy 300 méter magas kicseszett domb, akkor nem fogom tudni kilõni, mert adombot nem fúrja át a lövedék. Vagy tényleg csak a legalapabb dolog, a W hatására a tank elõre fele mozog.

Hi.
Nekem az"tetszik",amikor látom,h 2/3tank hamarosan foglalja a bázisunkat(1perc múlva).
Megy az y+védd a bázist tõlem...senkit nem érdekel.
Majd miután látom,h 60%nál járnak foglalással(látom,h legalább 2 tank foglal,mert gyorsan megy a százalék érték)elkezdenek vissza indulni veszettül+védd a bázist írkálni.
Ha már csak 15sec van,akkor minek"megy vissza".Olyan nehéz fél percenként ránézni a kis térképre?Ehhez tényleg nem kell 100 IQ sem.
+Valamikor jött a patch-al a légi sziréna jelzõ...

3. lecke: Ha nem használja a célzást bizony az a 20 lövés akár a dombokba is csapódhat.

Mióta vették le artyról? 😄 Nekem az ob212-n van szellõzés. Szerintem elnéztél valamit. Csak a nyitott küzdõterû jármûveken nincs.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Azért azt ne felejtsétek el, hogy a játékosok egy része bizony kiskorú.

ximix
Írhatod a kettes leckét, miszerint sûrû kattintgatás után sem füstöl az ellenség akkor WASD gombokkal manõverezzük az oldalába esetleg a fenekéhez és ismételjük meg az elsõ leckében tanultakat 😊

Rengeteg 'face to face' harcos van aki angol szappantartótokban képes akár 20 lepattanót belelõni az ellenségbe és ott meghalni egy helyben .
lucyboy
az nehéz ha nem magyarok és + ha no abla englis nem fogják meg érteni hogy a tankoknak mindig az elején vastagabb a páncélzat

Én is utáltam, de a churchill 1 már jobb (gyakorlatilag TD).

Egy próbát akkor csak megér, mert a célzási idõ gyorsító cuccon gondolkodtam még, meg ezen. Elvileg javul ezzel a célzási idõ is, bár nem annyit.
Kösz a válaszokat.