World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
átlag 230pen 0dmg a lõwe aljába ARANNYAL Nullát sebeztem 5X egymás után!!!
15:2 re kikaptunk.
Miért nem írják ki az xwm mellé a csata elején,h a random miatt baszhatod ezt a csatát.
Kilépek,hisz mindegy hogy mit csinálsz,nyerni nem fogsz.Idõt és creditet spórolnék meg vele.
Eddig költöttem a játékra,de ezután 1 fikarcnyit sem fogok.
cigány banda már azt sem tudja,h toljanak ki a játékosokkal
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ergo bekapott pár lövést a csapattársak helyett 😊
Célpontot adott az ellenfélnek, amíg a többiek sebeztek.
Hirtelen nem jut más eszembe.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Aztán ha jönnek többen, akkor vissza a következõ hulldownos spottolos, szemétkedõs dombig. Ha elég ideig csinálja ezt az ember összejön bõven vele ennyi spot, meg sebzés is bõven. Csak nyugodtan ki kell várni a csata végét és gyûlik 😄.
Ezek tesztszerós tapasztalatok, szóval nem tudom mennyire reális, de már tuti mentem vele 100+ kört összesen, és nagyon élvezetes tud lenni, számomra😛.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nálatok mind átlag alatti, kivéve téged (T-44), van még 2 épphogy lemaradt versenyzõ a KV-5 és a T-43.
Kv-5-öt a Kv-1S-ek megzabálják reggelire, ti ketten nem tudtok 15-öt lenyomni, a többi meg ingyen célpont.
XVM-nek ezt sima vereségnek kéne számolni (egy zöld annyival erõsebb egy pirosnál, hogy 2-3-at simán kiszed, akármiben is ül).
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Legyen ennek a fele kiskorú, a másik 30 % meg még így is retardált a Wothoz.
Tier7-8 környékén vagyok és az elõfizetés nekem nem biznisz, mert nagyon rendszertelenül játszom. Pénz viszont jól jönne, mert ott tartok, hogy nem tudok beruházni további jármûvekbe.
Ez lett belõle:
Mára elég! <#falbav>#falbav>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Akkor valószínûleg jövõ hóban váltás következik...
Másik meccsen T1 Heavy-ben futottam bele egy M5A1 Stuart-ba, aki nem reagált a felbukkanásomra. 20 méterrõl oldalba lõttem, mire elkezdett tolatni. A következõ lövésem csak a lánctalpát érte, így megállt és a torony fordítása nélkül lõtt egyet maga elé a levegõbe. Fel is jelentettem, hogy bot.
T-54, avagy miért szeretem a medeket
Nekem az"tetszik",amikor látom,h 2/3tank hamarosan foglalja a bázisunkat(1perc múlva).
Megy az y+védd a bázist tõlem...senkit nem érdekel.
Majd miután látom,h 60%nál járnak foglalással(látom,h legalább 2 tank foglal,mert gyorsan megy a százalék érték)elkezdenek vissza indulni veszettül+védd a bázist írkálni.
Ha már csak 15sec van,akkor minek"megy vissza".Olyan nehéz fél percenként ránézni a kis térképre?Ehhez tényleg nem kell 100 IQ sem.
+Valamikor jött a patch-al a légi sziréna jelzõ...
Rengeteg 'face to face' harcos van aki angol szappantartótokban képes akár 20 lepattanót belelõni az ellenségbe és ott meghalni egy helyben .
Kösz a válaszokat.