A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #243448 Jólvan persze. Főleg, hogy múltkor 1vs1ben szétrámolt az IS-7 121ben ülve, mert még a seggéről is képes voltam pattani (goldot nem akartam használni). Egyébként ügyesen forgatta a tankot.
Az a baj, hogy itt az emberek fejében az 1vs1 él, pedig ez a játék nem erről szól. Igen 1vs1ben a medek nagyon jók sőt falkában is nagyon jók. De van olyan szituáció ami megoldhatatlan.
Ott volt például ez a sok TD-s csata, amiről screenshootot csináltam live oakson. Elindultam pár másik tankkal a vasút mellett, többiek városba. A többiek szépen elestek a városban, úgy látszik az ő TDjük még OP-bb volt :D.
Mi a vasúton elmentünk egész az ő dombjuk alá. Na ott nem tudtunk tovább menni, mert 3DB t10 TD volt ott. Akkor, most hogy is kerülöd meg??? :D M48 kívülről beszaladt, mentem segíteni neki, közben bekaptam egy finom 1200-t a jgdpz-től taktiakilag még jól is csináltam, mert nem álltam le harcolni az első 2 TDvel hanem a leghátsóra mentem rá. JGDPZe-100. Besimultam mellé, hogy fedezéket adjon a többitől patton is segített, ki is filéztük. Viszont a másik 2td addigra megfordult és kilőtt az egyik. Jelzem ez 2 lővés volt!
Egy t10es tank 2 lövést bírt, ennyi...
Tehát ez egy igazán okos felvetés, hogy bekapok egy lövést és rámegyek egy TDre utána megpurcan, így is történt, de a második TD amire rámentem volna, annak a lövését már nem bírtam ki. És lett ott volna még egy harmadik is. Közben persze a város elesett.
Szóval lehet itt okoskodni, de igazából a mutáns TD-knek túl nagy a sebzésük. És amióta nincs arty szemtelenek.
Amíg volt arty nem mertek kijönni fedezékből. Mentem meddel nem mert kijönni fedezékből és rámlőni, mert tudta, hogy az artynak spotolok, és a tűzérség engem támogat főként.
Engem is idegesített, mikor kiTDzett egy arty vagy 1 lövésezett. De sztem a Med és főleg a Lightok jó kis szimbiózisban éltek az artykkal.