World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Artyrol pl le is vették.
Pusztán a covenantornak (vagy mi)kellett volna megmozdulnia és jönni velem 1 kicsit.
Nagyon rég mentem már Pz3A-val(pz38na-m nincs),még amikor elkezdtem...Akkor nem tûnt fel,de most nagyon szívásnak tûnik az a tier4 light tank.
80%ban tier 8 volt tegnap...
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Még most is aktuális...
Fogod a tankod.A,W,D,S gombokat ha nyomkodod,akkor mozogni fog! Elõbb-utóbb rá fogsz jönni a trükkjére.
Aztán a tetején van egy dudor.Na az a torony!Kilóg belõle egy csõ.Ha mozgatod az egeret,akkor a dudor forogni fog.Vigyázat!Nem feltétlenül lesz összhangban,a dudor mozgása az aljával.Kis gyakorlással azért menni fog!
Úgy kell ügyeskedni,hogy a dudorból kiálló csõ egy ellenséges tankra mutasson!Az ellenségek pirosak!!
Ezt megkönnyíti a kép közepén lévõ kis kör.Úgy kell csinálni,hogy a kis körben legyen benne a piros tank,Ha ez megvan,akkor meg kell nyomni az egér bal oldali gombját.Egy pukkanást fogsz hallani.Nem kell megijedni,neked nem lesz tõle bajod!Ezt a mûveletet addig kell ismételgetni amég a piros tankból fekete nem lesz,és füstölögni fog.Aztán keresni kell egy másik piros tankot!
Ha messze van,akkor javasolt az A,W,D,S billentyûk használata.Ezzel is azt kell csinálni amit az elõzõvel.
Az eddig elmondott dolgokat pedig addig kell ismételgetni,amég az összes piros tank el nem fogy!
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Talán ha egyszer volt vele valami gond,de az is központi volt és nem nálam jelentkezett.
Elõtte volt upc is.Klasszisokkal jobb a digi.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Gyõzelem!
Csata: Steppes 2013. január 20. 12:30:33
Jármû: StuG III
Szerzett tapasztalat: 1 076
Szerzett kredit: 52 339
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Fadin Kitüntetés, Top Gun, Mesterlövész
és megint "csak" 9 kill!!!!!! <#wilting>#wilting> sose jön össze a Pool medál 😞(((
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Az a két 100%-on lévõ tankunk mi a redvát csinál a kezdõ ponton? Egy métert se mentek elõre. Mi a szar? De mondjuk nem csak õk, a többi is...nem-e tán a zászló fele kéne lassan menni amit foglalnak? Hát úgy tûnik nem.
Mivel már megvolt a rádió kicsit elõre mentem leskelõdni (Arctic Region pálya jobb oldalon kezdtem) és egy Ram 2-vel akasztottam bajuszt. Pár lövésváltás után 22 hp-val húzodtam vissza Ram kb. 80%-on.
Aztán bejött a csõbe, mert azthitte elmenekültem, így oldalról elkaptam. Elsõ kill.
Látom, hogy a kanyonban a védõink elhullottak, csapat másik része északról támadta az ellent. Rögtön elkezdtek jönni vissza én meg láttam, hogy itt CHi-Ha-val a 2 KV-1, Su-85 és Matilda ellen szemtõl szemben nem sok vizet zavarok, így megkerülõ manõverbe kezdtem. Elsõ áldozat a matilda volt, majd kikaptam a Kv-1-et is (mindkettõt üzemanyagtankon találtam, aztán még a megmaradt KV-1-be is beledurrantottam párat (su-85-öt addigra kiszedték). Így lett gyõztes kör.
Némi mázli is kellett azért hozzá, de jó kis kör volt.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Én a Miskolcon uralkodó helyzetrõl tudok nyilatkozni. Nekem sokáig UPC volt és hasonló problémáim voltak mint Neked(és még jónéhány ismerõsömnek),de 5-6 éve váltottam digire és azóta a szolgáltató telefonszámát sem tudom.Nekem Bázis net van(a középsõ csomag) mind sebességben,mind stabilitásban nekem tökéletes.Csak ajánlani tudom.UPC-s koromban legalább havonta 2 alkalommal kellett hívnom a szolgáltatót valamilyen hiba miatt és sokszor napokig nem volt netem.A digi óta azt sem tudom mi az a nethiba!
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
ARl legnagyobb baja a tetején elhelyezett minibunker. Ezáltal gyakorlatilag bárhonnan kilõhetõ, mert ez a xar annyira kilóg.
Kb. mint a KV5 droid tornya csak 1000x sebezhetõbb kivitelben.
A 2-3k spot damage-re kellene valami tipp, hogy a második vonalból hogy érdemes csinálni?
wot nick: PsychoTrooper
Volt tegnap egy csata amiben Type-59-el 13 lövésembõl 1 sebzett, az is úgy, hogy kínomban már ellõttem a 4 db vésztartalék prémbogyót is. Egyet sem lõttem mellé, csak gyenge pontokra 50-100 méterrõl, de hiába. Ráadásul csata végi jelentés 3 találatot mutatott. Engem bezzeg minden ara tévedõ majom átütött bármilyen tankkal akármilyen szögbõl.
Következõ csatában ugyanazzal a tankkal 3100+ dmg-t kiosztottam, ami persze kevés egy 8-as csata megnyeréséhez...
Akinek van,a Digi-net milyen?
Most UPC van de szabály szerûen a falra tudok mászni tõle,most is össze-vissza elmegy,eddig is csinált marhaságokat,de az utóbbi pár napban(úgy 1 hete) már az idegeimre megy,ha jó a Digi talán ideje váltanom...
Ez annyira vacak lenne hogy szóba sem kerül?
wot nick: PsychoTrooper
Gyõzelem Steppes 2013. január 20. 11:11:34
Jármû Covenanter
Szerzett tapasztalat 1 750 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért) + kredit: 14 450
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
A T-62 azért csalódás sokaknak szerintem, mert azt várják, hogy fejlesztett T-54, de nagyon nem az.
Viszont melyik lesz jobban használható CW-n, azt kéne tudni, a kínai med vagy heavy. Abba kéne rakni a mindjárt 5 skilles legénységet.
Nekem is a T-54 jön be jobban,jobb páncél és MM kombó miatt,igaz én a kis penes,de pontosabb gyorsabb löveggel használom,de a T-62A is elmegy egynek,de azt nem használom annyit közel se mint az 54-et.
Megnézegetem azért ismét a "fekete ablakot". Neked most melyik verzió van fent, ami ezek szerint mûködik?