World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És, hogy magyaráznád el nekik azt, hogy ne seggel támadjanak?

Illetve nem is a pénz aggaszt, hanem elvesz egy helyet és fogalmam sincs megérné -e.

Érezhetõ az az 5% jó dolog.
Artyrol pl le is vették.

Hi.Tegnap ue-el a tankal Abbey-ban 7kill is kevés volt."Nagy ágyú"+gold.
Pusztán a covenantornak (vagy mi)kellett volna megmozdulnia és jönni velem 1 kicsit.
Nagyon rég mentem már Pz3A-val(pz38na-m nincs),még amikor elkezdtem...Akkor nem tûnt fel,de most nagyon szívásnak tûnik az a tier4 light tank.
80%ban tier 8 volt tegnap...

Magyarul 5%-al gyorsabb lesz a célzás, kevesebb töltési idõ, meg ilyenek? 500 ropiért nem kevés ez egy kicsit? <#hehe>

Random_
Én a Matildát mennyire utálom! Ennél nagyobb tetû tankom rég nem volt! Pár kört kellene nyerni, hogy elfelejtsem, de nem visz rá az erõm. Lehet freebõl átugrom. 😞

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

lucyboy
én igen hajnalban az szeró újra indítása után de vég statba írta hogy be találtam

minimálisat dob mindenen
Ej Most olyat láttam...hogy ez magyarázzátok meg. Megyek szépen Cliff-en, mondom ej. Egy AFK ellenséges T28. Vagy 20-at bele lõttem legalábbb. És egyik se sebezte. Se penetration se nem lepattant mintha egy sziklát lõttem volna. Egy arty is lõtte...de az se sebezte. Ez hogy lehet valami bug? Vagy nem is volt ott a T28 csak úgy tûnt? A lövéseket nem számítja be talált lövéseknek a jéték, tehát nem az van ,hogy nem ütöttem át, vagy lepattant, hanem én láttam hogy ott van, de még se volt ott, mert nem lehetett sebezni. Ilyet látott már valaki? ParaNormális?

A szellõzés mennyit dob a legénységen? Azt látom, hogy +5%, de érezhetõ is, vagy csak 100% után érdemes feltenni?

Random_
nagy kedvencem, ha kicsit unom a banánt, akkor megyek vele pár kört 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

lucyboy
Adjunktus azt is lehetne neki ajánlani ha nem megy van a xp stb.op-ban be építtet kicsi játékok talán az menni fog 😄

Már régen írtam agyhalottaknak.
Még most is aktuális...

Fogod a tankod.A,W,D,S gombokat ha nyomkodod,akkor mozogni fog! Elõbb-utóbb rá fogsz jönni a trükkjére.
Aztán a tetején van egy dudor.Na az a torony!Kilóg belõle egy csõ.Ha mozgatod az egeret,akkor a dudor forogni fog.Vigyázat!Nem feltétlenül lesz összhangban,a dudor mozgása az aljával.Kis gyakorlással azért menni fog!
Úgy kell ügyeskedni,hogy a dudorból kiálló csõ egy ellenséges tankra mutasson!Az ellenségek pirosak!!
Ezt megkönnyíti a kép közepén lévõ kis kör.Úgy kell csinálni,hogy a kis körben legyen benne a piros tank,Ha ez megvan,akkor meg kell nyomni az egér bal oldali gombját.Egy pukkanást fogsz hallani.Nem kell megijedni,neked nem lesz tõle bajod!Ezt a mûveletet addig kell ismételgetni amég a piros tankból fekete nem lesz,és füstölögni fog.Aztán keresni kell egy másik piros tankot!
Ha messze van,akkor javasolt az A,W,D,S billentyûk használata.Ezzel is azt kell csinálni amit az elõzõvel.
Az eddig elmondott dolgokat pedig addig kell ismételgetni,amég az összes piros tank el nem fogy!

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Tegnap megvettem a KV-1S-t mivel féláron van és 70%-al megnövelték a kredithozamát.Érdekes járgány...Sajna eddig nem foglalkoztam vele így a második löveggel kellett kihúzni a nagyobb tornyot.Annyira kínlódós volt,hogy a torony kihúzása után inkább vettem egy felfüggesztést minthogy a nagyobb láncot is ezzel a csõvel húzzam.Onnantól a tank teljesen megváltozott igaz a papírsága megmaradt,de majdnem olyan gyors mint egy med.A 122-es löveg már megvolt az is-rõl vagy kv-3 -ról.Egy vadállat és tier 8-ban is jól lehet vele csipegetni.Persze gyorsan meglett így a nagyobb lánc is...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

patchaou
Ja, a legszebb amikor 9-10-es tankkal látom az emberen, hogy azzal sincs tisztában, hogy a jobb egérgombot lenyomva tartva körbenézhet anélkül, hogy forogna a tornya...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nekem a nagy kedvenc, amikor spottolok és senki nem lõ. Aztán legyalulnak és látom, hogy mögöttem még csak nem is jó irányba néznek. Elõttük az ellenfél, õk meg néznek jobbra a domb irányában, mert arra volt egy pötty, ami habarabb villant fel 500 méterre. Ennek a minõsített esete, mikor lövik is a dombot. 😊

De tényleg 275 csata, 92 kill ,26 % pontosság. És ezekkel van tele minden csata.

nekem is Digi vezetékes van már évek óta.
Talán ha egyszer volt vele valami gond,de az is központi volt és nem nálam jelentkezett.
Elõtte volt upc is.Klasszisokkal jobb a digi.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

hahahaha még 1 Fadin stuggal xd
Gyõzelem!
Csata: Steppes 2013. január 20. 12:30:33
Jármû: StuG III
Szerzett tapasztalat: 1 076
Szerzett kredit: 52 339
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Fadin Kitüntetés, Top Gun, Mesterlövész

és megint "csak" 9 kill!!!!!! <#wilting> sose jön össze a Pool medál 😞(((
Lehet kéne egy oktató mód a Wot-ba. Azzal kezdve, hogy W elõre megy a tank, odáig hogy a piros vonal ha 100%-on lesz az a vereség. Meg a piros pötty az ellenség. És lehet kilõni ha egérrel a tank elején lévõ hosszúkás dolgot aminek ágyú a neve arra fordítjuk és kattinktunk az egér gombbal. Na akkor lõ. Tényleg kéne valami ilyesmi.

patchaou
Egyszerûen gõzük sincs mi lehet az a piros vonal. És nem látják meg az összefüggést sem, hogy azok a csaták amikben a piros vonal eléri a 100%-ot bizony vesztes csata. Meg ugye sok dolog van ami érthetetlen velük kapcsolatban. Sejtelmük sincs, hogy mit kellene csinálni a csatában. Olyan érzésem van sokszor, mintha idomított majmokkal játszanék.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Egy jó kör, az orosz technikával.

De azt nehezebb eltalálni, meg ennek van azért némi páncélzata. ARL-t minden átlõtte mindenhonnan.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Gyak ez a két választásom van,ez a két szolgáltató van itt jelen(Szolnok,na meg itt a házba ezek vannak bevezetve).
Hát ja. Végre berak kis tier-be. Csinálok 5 kill-t. Ami persze kevés a gyõzelemhez. Miért is? Megmutatom.hát ezért

Az a két 100%-on lévõ tankunk mi a redvát csinál a kezdõ ponton? Egy métert se mentek elõre. Mi a szar? De mondjuk nem csak õk, a többi is...nem-e tán a zászló fele kéne lassan menni amit foglalnak? Hát úgy tûnik nem.

Ma legjobb kör Chi-ha-val: Lista alján szerepeltem (talán a 3. alacsonyabb tierû tank).

Mivel már megvolt a rádió kicsit elõre mentem leskelõdni (Arctic Region pálya jobb oldalon kezdtem) és egy Ram 2-vel akasztottam bajuszt. Pár lövésváltás után 22 hp-val húzodtam vissza Ram kb. 80%-on.

Aztán bejött a csõbe, mert azthitte elmenekültem, így oldalról elkaptam. Elsõ kill.

Látom, hogy a kanyonban a védõink elhullottak, csapat másik része északról támadta az ellent. Rögtön elkezdtek jönni vissza én meg láttam, hogy itt CHi-Ha-val a 2 KV-1, Su-85 és Matilda ellen szemtõl szemben nem sok vizet zavarok, így megkerülõ manõverbe kezdtem. Elsõ áldozat a matilda volt, majd kikaptam a Kv-1-et is (mindkettõt üzemanyagtankon találtam, aztán még a megmaradt KV-1-be is beledurrantottam párat (su-85-öt addigra kiszedték). Így lett gyõztes kör.

Némi mázli is kellett azért hozzá, de jó kis kör volt.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ha pirosan van a legénység, akkor nem aktiválódnak a képességek skillek?
Még az is lehet,már nem egy mai darab.
hát az ACMle 46-nak is van egy szép nagy gyengepontja ott a tetején.

Szia!
Én a Miskolcon uralkodó helyzetrõl tudok nyilatkozni. Nekem sokáig UPC volt és hasonló problémáim voltak mint Neked(és még jónéhány ismerõsömnek),de 5-6 éve váltottam digire és azóta a szolgáltató telefonszámát sem tudom.Nekem Bázis net van(a középsõ csomag) mind sebességben,mind stabilitásban nekem tökéletes.Csak ajánlani tudom.UPC-s koromban legalább havonta 2 alkalommal kellett hívnom a szolgáltatót valamilyen hiba miatt és sokszor napokig nem volt netem.A digi óta azt sem tudom mi az a nethiba!

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Végre eladhattam az ARL-t és megvehettem az ACMile-t... Ég és föld a különbség. Megérte érte szenvedni. Baromi jó kis tank.

ARl legnagyobb baja a tetején elhelyezett minibunker. Ezáltal gyakorlatilag bárhonnan kilõhetõ, mert ez a xar annyira kilóg.
Kb. mint a KV5 droid tornya csak 1000x sebezhetõbb kivitelben.

Akkor lehet nem veszem meg, pedig már ki van fejlesztve.

A 2-3k spot damage-re kellene valami tipp, hogy a második vonalból hogy érdemes csinálni?

wot nick: PsychoTrooper

patchaou
Tegnap Én is felültem a szopórollerre.
Volt tegnap egy csata amiben Type-59-el 13 lövésembõl 1 sebzett, az is úgy, hogy kínomban már ellõttem a 4 db vésztartalék prémbogyót is. Egyet sem lõttem mellé, csak gyenge pontokra 50-100 méterrõl, de hiába. Ráadásul csata végi jelentés 3 találatot mutatott. Engem bezzeg minden ara tévedõ majom átütött bármilyen tankkal akármilyen szögbõl.
Következõ csatában ugyanazzal a tankkal 3100+ dmg-t kiosztottam, ami persze kevés egy 8-as csata megnyeréséhez...

Nekem UPC van és ilyet, hogy összevissza elmegy akkor csinált utoljára mikor a modem kezdte beadni az unalmast.

Net kérdés.
Akinek van,a Digi-net milyen?
Most UPC van de szabály szerûen a falra tudok mászni tõle,most is össze-vissza elmegy,eddig is csinált marhaságokat,de az utóbbi pár napban(úgy 1 hete) már az idegeimre megy,ha jó a Digi talán ideje váltanom...
Eksüszöm szopat ez a játék. Tegnap 500-600 Xp-s köröket futottam átlagban, a tier 4-es kínai tankkal. Ma...hú...ha 100 xp-t kapok örülhetek. Mi a faszom van ? Minden csatában berak legalulra, senkit nem tudok sebezni. Felderíteni se lehet, mert e sok zöldség nem is figyeli a térképet... így hiába. Ezt a pofátlanságot már. Tegnap úgy voltam vele, fél óra, és vége összegyûlik a tier 5-re az xp. Ma...haez így megy tovább éjfélig se lesz meg.

Én most indultam el az M48 irányába, mert már a 3ik teszt szeró, hogy marhára élveztem vele a játékot😄. Stílus kérdése szerintem, mert ha szeretsz második vonalból támogatni, és spotterkedni, és van türelmed megállni, hogy ne rohanj vele elõre, akkor 2-3k spot és 2-3k normál sebzést könnyen össze lehet vele hozni körönként. Ami azért elég hasznossá teszi szerintem.
Olvasom a T10 med vitát és kicsit csodálkozok hogy az M48 teljesen kimaradt.

Ez annyira vacak lenne hogy szóba sem kerül?

wot nick: PsychoTrooper

A T54-et én is a kisebb penes ágyúval használom. Ha valami hatalmas szörny jönne szembe amit annyira fontos lenne belõni, akkor meg ott van 3 gold ammo, biztos ami biztos. Annál pedig nincs gond az átütéssel 😄
Akkor úgy mondom, hogy jóval óvatosabban kell belemenni vele az adok-kapok szituációkba, mint a T-54-gyel.

pointer4
Jól hangzik, de avval is lehet számolni kell, hogy most túl OP, és balanszolják. Viszont akkor meg menjen a heavy-be, és az új legénységet tudom húzni a type-ban is 😊
Sunsetjoy
Nem gondoltam volna, hogy ezért Tank ász jár...

Gyõzelem Steppes 2013. január 20. 11:11:34
Jármû Covenanter
Szerzett tapasztalat 1 750 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért) + kredit: 14 450
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Pales27
Teszt szerón kipróbáltam a sorozatlövõ focht. Szembejött egy 400hp-s t10es kínai heavy. Egyet benyelt az oldala, 2 pattant a frontról...

Nekem a T-62 sokkal jobban tetszik, mint a T-54. Ugyan tény, hogy a frontja papír, de azért a T-54-rõl se pattan sûrûn a batchat. Másrészt kevés olyan esetet tudok elképzelni, hogy meg tud állni ellõttem és ki tud tárazni mielõtt az arcába tolnám a tankot és körülötte tudnék körözni. A toronyról pedig pattogni fog majdnem mindig, utána meg élvezet kergetni, amíg tölt😄! Szóval, ha meg tud lepni és trackelni tud legalább egyszer pár másodpercre akkor nyert, egyébként meg nem.
A T-62 azért csalódás sokaknak szerintem, mert azt várják, hogy fejlesztett T-54, de nagyon nem az.
pointer4
Nem tudom miért kéne batchattel vagy t62A-val 3. vonalban bohóckodni.

Viszont melyik lesz jobban használható CW-n, azt kéne tudni, a kínai med vagy heavy. Abba kéne rakni a mindjárt 5 skilles legénységet.
Am a T-54 vs T-62A.
Nekem is a T-54 jön be jobban,jobb páncél és MM kombó miatt,igaz én a kis penes,de pontosabb gyorsabb löveggel használom,de a T-62A is elmegy egynek,de azt nem használom annyit közel se mint az 54-et.
patchaou
Legénység képzési bónusznál a múltkor is megszaporodtak a csatákban. Akkor Én is nagyon toltam a 3. skill 2 nap alatt 96-ról elérte a 100%-ot 😄 Bár most "csak" dupla, lehet hogy ezért sok a guruló type.

Próbáltam már azt is, és korábban segített, de már az sem. :/
Megnézegetem azért ismét a "fekete ablakot". Neked most melyik verzió van fent, ami ezek szerint mûködik?
Igen, de van frontja és nem a harmadik vonalban kell vele bohóckodni a csata elején. 😊

Mi az újra árulják a Typeot?<#nevetes1>