banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kHares
    Valaki észrevette még rajtam kívül a furcsa penetration változásokat? 2x egymás után amx 1375 oldalt/lánctalpon eltalálva 150 pennel "we didnt penetrate them" stb, olyan dolgok lepattannak ami hihetetlen.
    Tolnám a 110-et de alap ágyúval használhatatlan kategória. T34 közvetlen közelről test nem megy át! Váltunk 300 heat-re mert csak duplázó na az már viszi majd 80 méterről köv. t34 oldaláról elpattan! 240 pen lepattan auf.pantherről.
    Olyan szinten föl tud idegesíteni még ennyi idő után is... Pedig már annyi mindenről lemondtam, láthatóság, 0lövések stb. Mondjuk minden alkalommal röhögőgörcsöm támad mikor lepattanok valakiről és beszól: "we dinged them" Átalakítjuk kicsit a hangrendszert, belerakunk bugokat majd nem vesszük észre még két public test után sem.

T54e1-ről tud valaki jót mondani? A Centurion 7-t élveztem de ez eddig határozottan fostalicska érzésű. Snipernek nem jó mert vagy pattog t9/t10-ben vagy el sem talál semmit, cserébe közel sem mehetsz vele mert kitáraztál azt annyi. Próbálok hiénaként menni vele de ehhez kéne egy normális team vagy jobb térkép ami ritka.