banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• KamionosBarat
    MrScheff játékos én vagyok. :)

"Tudod..., ott volt az a két fickó a bolondokházában, akik egyik este elhatározták, hogy nem akarnak többé elmegyógyintézetben élni, ezért elhatározzák, hogy megszöknek. Este fel is másznak a tetőre, és ott, egy keskeny nyíláson keresztül rálátnak a város háztetőire, ahogy elterülnek a holdfényben, elterülnek a szabadságra...
    Az első minden gond nélkül leugrik, de a másik nem meri megtenni ezt a lépést, mert attól fél..., attól fél, hogy lezuhan. Ekkor így szól az első:
    - Itt van a zseblámpám! Megvilágítom a házak közötti átjárót, és a fénycsíkot követve minden gond nélkül átsétálhatsz ide, utánam.
    De a másik egyre csak rázza a fejét, és azt mondja:
    - Mit képzelsz?! Azt hiszem őrült vagyok?! Biztos eloltanád a zseblámpát, amikor épp félúton járok!"