World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tutira megtartom, már felszereltem minden jóval: venti,célzásgyorsító sajos rammer nincs, az optikás kieg meg 500k és kicsit túlzásnak érzem ezért jobb híján kapott egy spall linert kemény 50k creditért.
Gyõzelem!
Csata: Arctic Region 2013. január 16. 13:09:42
Jármû: Type 2597 Chi-Ha
Szerzett tapasztalat: 1 531
Szerzett kredit: 23 397 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 450)
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
WoT: Nishizumi77
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Milyen tier-û volt a legnagyobb amit láttatok?
Anno amikor megjelentek a francia TD-k én már aznap találkoztam tier8-as TD-vel is. Voltak akik talicskányi free xp-vel várták a nagy napot 😊
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Aztán KV-5 volt a boss a csatavégi 1v1-ben, de legyûrtem. 😄 Azóta is Top XPs kör.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Én FV2002 vagy mire vadászom.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
És ezt akár 3x is eljátszhatom egy csatában, ha van alkalmas közelharci ellenfél.
mert a 120assal nem vagyunk kibekulve egymassal. a 100asnak meg bar 30al kisebb az atutese es a sebzese 100al, de megiscsak 6os tara van, nem negyes.
Én a stugIII-t azért szerettem mert azzal nem kell tipikus td-t tolni,nem kell bokrozni,lehet vele veretni gyors,és ha egy kv1 el találkozol,simán fordul úgy mint a Kv tornya,odakúrsz és simán leléphetsz! mintegy med td 😄 😄 nekem nagyon tetszik a mai napig is 😄
A történetünkben a japán középiskolás lányok egyik kedvelt sportja a Tankwoodo, amely egyfajta harcmûvészet, ami tankokkal mûvelnek és minden évben egy nemzetközi bajnokságon mérik össze tudásukat a különbözõ leány iskolák. A fõszereplõ egy Nishizumi Miho nevû lány, akinek a családja több generáció óta a legjobb harckocsizó parancsnokokat termelte ki magából. Viszont Miho szakított a családi hagyománnyal, egy szörnyû baleset miatt, ami a családjának, és csapatának szégyent és vereségét okozott. Ezért átment egy olyan iskolába, ahol ezt a sportot nem ûzik. Az iskola ahová átiratkozott viszont komoly bajban van, ugyanis be akarják záratni finanszírozási okok miatt! Hogy elejét vegyék ennek a diák önkormányzat úgy dönt felélesztik a Tankwoodot, és ehhez Miho segítségét kérik, hogy az iskolát megmentsék. Viszont, hogy végig vigye a bajnokságot le kell gyõznie a többi nevezett iskolát, és a kegyelmet nem ismerõ nõvérét aki a legveszedelmesebb páncélos századot irányítja...
A sorozat a leghíresebb, és a leggyakrabban használt második világháborús tankok névsorát prezentálja! A nemzetközi csapatok mint az Amerikai, Brit és az Orosz a saját nemzetük tankjait vonultatja fel mint az M4A1 Sherman, a Brit Firefly és Crusader, vagy a T34-85, és a JSZ 2-õt. Míg Miho csapata a német Panzer IV. Ausf D a Stug 3, és a Panzer 38(t) aztán az Amerikai M3 Lee, és végül a Japán Type 89 I-Go (Chi-Ro) tankokkal veszik föl a harcot. A készítõk különösen odafigyeltek a részletekre, hogy az animált tankok ugyan azt tükrözzék amit az igaziak is tudnak. Az fontos tudni, hogy a híres rekordokat döntött World Of Tanks ihlette ezt a sorozatot.
Így kajálás közben pont jó lesz nézni 😄.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Szerintem a toronypáncélon kívül semmi kiemelkedõ nincs benne.
Ahhoz meg találni kell vele hull down pozíciót.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
A hetzer egy lomha bazicsöves kifejezett bokros td!(szerintem!)
A StugIII meg gyors eszméletlen fordulékony,és gyorsan lõ,töltés gyorsítóval úgy emléxem 3.66 sec,de nem tuti,vele van a legtöbb😊 10 kill-em,és még mindíg megvan ,mert prémmel 30-35K kört simán lehet menni vele,de ha nagyobb csatába ver be ,akkor is a 20-25K simán jön,és O ráfordítás,simán farm tank 😄
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
""elindultam a német TD-ágon ,eljutottam a jpzIV-ig,ismét bazi fos,megint abba hagytam😄 az artyt csak németbe húztam GW tiger kifejlesztéséig,de a panthert eladtam,mert untam az artyt,pedig sokáig vele volt a max kill-em is (9),aztán visszamentem 2-3 hete a td -re most fullos jgdpantherrel kárpótolt a sors,amit a jgdpzIV-es okozott(lelki sérülésúgyhogy most azzal pengetek""
Nem szídtam ,ellenkezõleg unicum a jgdpzIV-es után😄a Stuggal való gyönyörhöz hasonlítanám!!
Szerintem a játékban az oroszok a leggyengébb tankok. 😄
Mikor kezdtem, kérdeztem ismerõsöktõl, hogy mivel kezdjek, azt mondták, hogy az oroszok a legerõsebbek, meg orosz a játék... Hát, nem tudom. Valószínûleg benne van az is, hogy mivel itt kezdtem, mindenféle tanktípust orosszal kellett megtanulnom játszani, de összehasonlítva az IS-3-at egy Tiger2-vel, vagy Amx 50-100-al, sztem bitanggyenge, T-32-höz képest meg még inkább (mármint az IS-3).
Viszont a KV-4 meg egy rohadt erõs tank. 😄 Úgyhogy nem tudom, szerintem tényleg csak azért érzem az oroszokat annak, mivel a nagy részükön már rég túl vagyok. (Pl. IS-3al kompenzációváltás óta nem is játszottam, az lehet, pattogósabbá tette)
Arra akartam kilyukadni, hogy szerintem egyik nemzetnél sincs gyengébb tank a másiknál, mindegyik egyaránt erõs. Persze egy Amx 50-100 másfajta taktikát, játékstílust igényel, mint egy Tiger2, de ez az elsõ pár csatában kiderül, és utána játszi könnyedséggel lehet nagyjából ugyanolyan színvonalon játszani vele.
JgPz4-et említve engem mindig meglep, hogy a hozzá hasonló all-rounder tankoktól - amiknek semmi kiemelkedõ tulajdonságuk nincs a tiertársaikhoz viszonyítva, pl T25/2, JgPz4, T20, Pershing, Su-100M1 - mennyire félek, hogy milyen szar lesz, aztán mindig kiderül a statokat nézve, hogy jobban megy velük, mint a nagy közönségkedvencekkel.
Még valamit szeretnék a végén megosztani: Az Is-7 egy fos.
kb 100 000 játékossal kell küzdeni a nyereményért.
De ha hétvégén csinálsz 1 master tanker medált valamivel, az már talán belépõ a versenyre.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle