A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #242438 Több szempont van, ezért a döntés inkább rajtad áll:
1. a TD vagy a Heavy tank játékmenetet csíped jobban? Ugye ezek után egyértelmű hogy NEKED melyik lenne a nagyobb élmény.
2. Mennyire vagy jó játékos. T7 felett, minél magasabb szintű a tank, annál többe kerül a fenntartása, prémium nélkül erősen fordulhatsz minuszba is. Ha a pénz fontos tényező és nem vagy túl jó, akkor az alacsonyabb tierű (jelen esetben a JT) tankkal jobban jársz.
3. Személy szerint NEKEM az E75 szimpatikusabb. Én rendesen végiggrindeltem úgy mint te fogod, free XP nélkül. Minden egyes beszerzett alkatrész egy pici előrelépés a tank használhatóságát illetően, tehát komolyan érzed a haladást. Már stockként is előrelépés a Királyhoz képest, mert a frontja stockként is remek ám :)
JTm nincs, nem is veszem meg, a Ferdit megtartottam viszont.
Arra figyelj: bármelyik opciót is választod, ne úgy menj bele hogy beáldozot a garázsból minden tankodat és éppen csak kijössz nullára az álomtank megvásárlása iután. Prém nélkül biztosan pénztemető lesz mindkettő (az E75 jobban), szóval legyen farmtankod.