World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Mondjuk én csak nyáron vagy mikor kezdetm ezt a játékot asszem ,és napi 1 óra max,mert hamar beleunok,de persze prémmel,úgy azért hatásosabb😄
- Jaj, nagyon jó, a világ legjobb eventje
- Jaj, nagyon jó, a világ legjobb eventje, pedig már nem akartam játszani, nem érdekel a kínai ág
- Ez így megy, ez úgy megy? (nem)
- Oda fogtok figyelni a platoon-trickre?
- Mi a rákért kell kikapcsolni az acc. traininget (nem volt az úgy jó?)
Kb. ennyi. 😄
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Mivel a játék fájljai változnak, az teljesen normális hogy bizonyos esetekben nem elegendõ átmásolni a régi res_mods-ból az új res_modsba a fájlokat.
Egyszerûen azért, mert a modok a játék eredeti fájljait írják felül, márpedig a WG azokat a fájlokat folyamatosan fejleszti.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Most már briteket kivéve mindenhol 8-9-ben tartok (ott 7, csak napi duplákkal), artykkal T7 lesz 20-30k xp múlva; de tankokkal is inkább 9 - viszont nincs lehetõségem most kifarmolni rájuk a pénzt... És így is napi szinten jön 2-300k (VK Leo az egyedüli, amin gold ammot használok, az veszteséges így.
Amíg nem 12, hanem 22 ágat húztam (a különbség van most épp készen az elmúlt idõben, amióta nem tudok pénzt farmolni - most lenne T8-T9 váltás épp, sok pénzt visz), akkor stabil 500k jött naponta csak a duplákból. Szóval nem kellENE amúgy nagyon farmolni sem... Csak gipszelve szarul megy, nem megy a dmg-osztás. 😄 (Felszerelés, fogyócikkek vannak mindenre, elõre betárazva)
Úgyhogy igen, prém acc, prém tankkal, és napi pár óra játékkal megvan lassan, de biztosan a fullos acc.
Csak egy kibeb@szott Obj. 263 mellé rakna már be ellenfélnek, hogy kilõhessem. T_T Master tanker ftl.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
pl: figyelembe venné a max tier limitet, és csak ez alapján lehetne összerakni a szakaszokat.
Még az mm-nek is könnyebb dolga lenne.
+ megszûnnének az Is7 + Ms1es platoonok.
De még a sírás se menne, hogy a Hetzerem miért rakta fel T10-be, hiszen 1 5ös tankkal voltam szakaszban. 1 T50-2-vel.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Hónapok óta félre van rá rakva a lé, de már nem lesz akciós. 😞
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Így a T1es tank 3000 xp-ket is kaphatott, mivel 2-3000 sebzést okozott a 2 batchatnek.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Victory!
Battle: Himmelsdorf 2013. január 16. 11:30:12
Vehicle: T1 Cunningham
Experience received: 2 666 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 13 680
Battle Achievements: Top Gun
EGY OLLÓ, EGY KIS TECHNOKOL, EGY KIS KÉZÜGYESSÉG, és kész is a kis papír-tank maketted 😉
A free xp-t azért gyûjtetik velünk, hogy
a, csábítás legyen
b, nem tudják/akarják figyelni
c, segítsék a tree-grindet
Ugye a gyorsításnál a free xp 5% megmarad, az abban az esetben is bekerül az elért xp 5%-a a freexp kalapba. Olyankor simán csak a legcsóribb legény kap meccsenként dupla xp-t, abból, amit összelõttél magadnak.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Az én olvasatomban a lényeg.
Menj 1 marha jó kört kínai tankkal, és ha az tényleg marha jó volt, akkor kapsz x aranyat.
Ne legyen bekapcsolva a gyorsított képzés, hogy ne torzítsa a végeredményt.
Csak a random csaták eredményei számítanak.
Nem számít a prém, és a dupla xp.
Nem kell semmi képet küldeni az eredményrõl, mert központilag nézik.
Meg még biztos volt (pl t21-et nem bírtam, uccsó pár ezret freebõl adtam, ótvarfosfújjjj az a tank). A maradékot majd valszeg a német heavyk nagyágyújára fogok költeni a VK-n (Mióta kipróbáltam azt a tankot haverom acc-án, nagyon akarom, egyszerûen istencsászár fullosan).
Mert akkor csak átirom a res-mods 0.8.2-öt 0.8.3-ra.
elsüllyedek szégyenemben :d
köszi
Nem tudom, mert nálam csak a tier10 a prém és az ESL tankokon van fent a gyorsított képzést. A többi tankot eladom ha meglesz a következõ. Tényleg nem értem mi a probléma...
Szoval annyi a tortenet, hogy amikor megjelent a tank a jatekban, megvettem egybol, kb. 100 csatat mentem vele, de egy haveri tankozas/pialas alkalmaval nagyon kellett a penz es mamoros allapotombon haveri unszolasra jo otletnek tunt eladni, igy is tettem. persze masnap fogtam a fejem. 😞
Egyebkent nem hazudtam, tenyleg tegnap vettem meg, es tenyleg az elso ket csatamat linkeltem ide, jott volna a harmadik is, de a sor megszakadt es elhalaloztam.
A teljes igazsaghoz hozza tartozik, hogy tegnap a tankot a nemtudom hanyadik budweiser utan vettem meg, es ma reggel fogtam a fejem, hogy ezt most miert kellett... De azert csak kicsit bantam meg. 😊
Megegyszer bocsi a felreertesre okot ado tegnapom miatt.
(Abbahagyom a pialast...)
Zoli
Nem biztos, hogy nincs igazam...