World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Savaran
A német tankok meg azért papírtigrisek mert ez egy orosz játék😊

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Savaran
A német td ágban csak a tier 6-7 a gyenge, játékos függõ ez is, tudni kell vele játszani.

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Meg kell nézni melyik a legfosabb kínai tank és azzal menni. Ott kisebb a konkurencia. 😊

Na igen,én is mint ahogy itt sokan nevezik,zsebnáciként elindultam a néemt ágon,elmentem a KT-ig,ott a nagycsõ volt hátra,de annyira gyengének,(de én voltam balfasz hozzá)véltem és prém nélkül veszteségesnek,mert én nem szoktam 3-4 tanknál többet tartani,hoghy el is adtam!elindultam a német TD-ágon ,eljutottam a jpzIV-ig,ismét bazi fos,megint abba hagytam😄 az artyt csak németbe húztam GW tiger kifejlesztéséig,de a panthert eladtam,mert untam az artyt,pedig sokáig vele volt a max kill-em is (9),aztán visszamentem 2-3 hete a td -re most fullos jgdpantherrel kárpótolt a sors,amit a jgdpzIV-es okozott(lelki sérülés<#idiota>úgyhogy most azzal pengetek,meg az amcsi lightot is feladtam a M7-t mert az is vicc.de megleltem a nekem valót,francia csigazabáló amx heavy-t,az már valami,de ott nem is fejlesztem ki az 50B-t mert felesleges,ugyanazt tudja mint az 50-120,csak kicsit 1 mp-vel hamarabb huzza be a revolvert,meg egy kis hp.-de ugyanaz a papír!de rajtolok az E-75 re 😄

Mondjuk én csak nyáron vagy mikor kezdetm ezt a játékot asszem ,és napi 1 óra max,mert hamar beleunok,de persze prémmel,úgy azért hatásosabb😄
Sunsetjoy
A kínai event fórumátopikjában lévõ hsz-ek:

- Jaj, nagyon jó, a világ legjobb eventje
- Jaj, nagyon jó, a világ legjobb eventje, pedig már nem akartam játszani, nem érdekel a kínai ág
- Ez így megy, ez úgy megy? (nem)
- Oda fogtok figyelni a platoon-trickre?
- Mi a rákért kell kikapcsolni az acc. traininget (nem volt az úgy jó?)

Kb. ennyi. 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

"játék eredeti fájljait írják felül" - logikailag, nem fizikailag

Igy van.

Mivel a játék fájljai változnak, az teljesen normális hogy bizonyos esetekben nem elegendõ átmásolni a régi res_mods-ból az új res_modsba a fájlokat.

Egyszerûen azért, mert a modok a játék eredeti fájljait írják felül, márpedig a WG azokat a fájlokat folyamatosan fejleszti.

patchaou
Ahha. Értem, köszi.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nem. Az azért lett létrehozva hogy a modok ne szopassák a feltelepített játék alapfáljait frissítésnél.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Maala
Én T34-et vettem anno, mert még nem ismertem a tankokat, ezért kellett az átütés (kezdõként IS4-re mentem, hogy legyen egy ingyen T10-em). Mondom, valamivel jobb játékosként már bõven beérném egy alacsonyabb átütésû, de tierhatáros T8-as tankkal.

Most már briteket kivéve mindenhol 8-9-ben tartok (ott 7, csak napi duplákkal), artykkal T7 lesz 20-30k xp múlva; de tankokkal is inkább 9 - viszont nincs lehetõségem most kifarmolni rájuk a pénzt... És így is napi szinten jön 2-300k (VK Leo az egyedüli, amin gold ammot használok, az veszteséges így.

Amíg nem 12, hanem 22 ágat húztam (a különbség van most épp készen az elmúlt idõben, amióta nem tudok pénzt farmolni - most lenne T8-T9 váltás épp, sok pénzt visz), akkor stabil 500k jött naponta csak a duplákból. Szóval nem kellENE amúgy nagyon farmolni sem... Csak gipszelve szarul megy, nem megy a dmg-osztás. 😄 (Felszerelés, fogyócikkek vannak mindenre, elõre betárazva)

Úgyhogy igen, prém acc, prém tankkal, és napi pár óra játékkal megvan lassan, de biztosan a fullos acc.

Csak egy kibeb@szott Obj. 263 mellé rakna már be ellenfélnek, hogy kilõhessem. T_T Master tanker ftl.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

patchaou
Javítsatok ki ha tévedek, de nem úgy volt, hogy azért lett bevezetve a res_mods mappa, hogy ne kelljen minden frissítésnél szopni a modokkal?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Mondjuk ha a platoonok összeállításánál lenne bizonyos feltétel.
pl: figyelembe venné a max tier limitet, és csak ez alapján lehetne összerakni a szakaszokat.
Még az mm-nek is könnyebb dolga lenne.
+ megszûnnének az Is7 + Ms1es platoonok.
De még a sírás se menne, hogy a Hetzerem miért rakta fel T10-be, hiszen 1 5ös tankkal voltam szakaszban. 1 T50-2-vel.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

patchaou
Csak hajrá, Én nem doblak fel 😊

patchaou
Mentél NC-re vadászni? 😊 Lehet hogy majd napi egy-két csatára Én is újra beizzítom az MS-1-et 😄

Maala
Én 1000 goldért megcsinálnám, bármekkora féregségnek tartom. Egy type 59-rõl van szó. 😄

Hónapok óta félre van rá rakva a lé, de már nem lesz akciós. 😞

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ot3p leírta a lényegét.
Így a T1es tank 3000 xp-ket is kaphatott, mivel 2-3000 sebzést okozott a 2 batchatnek.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Maala
Affene, a képet is akartam:

Maala
Trolling like a boss:

Victory!
Battle: Himmelsdorf 2013. január 16. 11:30:12
Vehicle: T1 Cunningham
Experience received: 2 666 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 13 680
Battle Achievements: Top Gun

Yoyo
Ez vérlázító😊 Feltehetõen ilyenkor megy ellenük a report, vagyis az lenne a normális.

Artman
NEM CSAK PAPÍRTANKOK 😊

EGY OLLÓ, EGY KIS TECHNOKOL, EGY KIS KÉZÜGYESSÉG, és kész is a kis papír-tank maketted 😉

Igen,de ahhoz,hogy meglegyen a Tx,kell egy zsompor 5-6-7 traktorod ,hogy kitermeld,mert T8-T9-ben hiába vagy császár akkor sem fogsz nagyon + ba kijönni,mehetsz 30-40k kört,10 csatából 3-4 x,a többi bukó elvinné,csak a prém a megoldás magas szinten.Vagy prém járgány prémmel ,de a fizus acc elengedhetetlen ebben az esetben!xp-t lehet kapirgálni,de kredit meges tierben más tészta!
Sunsetjoy
Lehet, hogy nagy marhának néztek, de a gyorsított képzés mennyire befolyásolhatja azt, hogy egy csata hogy sikerül? Mármint az eventhez kapcsolódóan. Bár gondolom az, hogy a többit ki tudják "zárni", vagyis nem figyelik elszámolásnál.

A free xp-t azért gyûjtetik velünk, hogy
a, csábítás legyen
b, nem tudják/akarják figyelni
c, segítsék a tree-grindet

Ugye a gyorsításnál a free xp 5% megmarad, az abban az esetben is bekerül az elért xp 5%-a a freexp kalapba. Olyankor simán csak a legcsóribb legény kap meccsenként dupla xp-t, abból, amit összelõttél magadnak.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

patchaou
Öten összeszámolva nyomtak a csata gombra. Egyik szakaszban két batchat, a másikba két betchat és egy tier 1-es szutyok. Amikor egy csatába kerültek de külön oldalra, akkor félre vonultak, a kicsi szétlõtte a másik csapatban lévõ nagyokat, míg a saját csapatában lévõ batchatek fedezték a mûveletet.

Maala
Ezt kifejtenéd bõvebben? Fórumon is olvastam utalást rá, de semmi konkrétat. Pls.

patchaou
Ha Õk/a rendszer nem is, a játékosok igen.

Maala
Nézd, én úgy számoltam anno, hogy ~1 év játékkal napi duplázókkal megvan minden ágon minden T10, napi ~pár óra játékkal. Kb 1 éve "jött ki" bétából, ráadásul akkor még jóval kevesebb ág volt, szóval bõven vannak, akiknek már csak úgy poénból jön a free. Pláne, ha nem ilyen szar 680 átlagXP-sek, mint én, hanem Szakesz-féle 840 átlagosak... (10k csatánál az 1,6m xp különbség - ami 3 ág teljesen, és Free-ben 75k; 20k-nál már a duplája)

Mondjuk nem tudom mennyire fognak figyelni az olyan cuccokra, mint a múltkori 2x 2Batchat +1 T1es tank platoon.

patchaou
Most már a teljes is frissít/telepít, ami eddig csak torrentezni akart. Asszem azt is megtartom, hátha a modokkal szétcseszek majd megint valamit 😊

ennyi az event és kész. De alapesetben be se tudod kapcsolni a gyorsított fejlõdést, ha meg mondjuk kifejleszted a 2esbõl mondjuk a 3asat, úgyis eladod a 2est. Én nem látom a problémát...
Na igen,mondjuk én is úgy vagyok ,hogy nincs TX -tankom de van vagy 400k beválthatóm 😄 a francia 50B 2x ki tudnám váltani köbö :s csakhát a kredit más tészta 😄
Artman
A ruszki oldalakon érdemes végignézegetni, ott már rengeteg hasznos kiegészítõnek fent van a 8.3-as verziója, most szedtem le vagy 10-et 😊

max ha nagyon szar a fullos tank, vagy ha átakarsz ugrani low tierben tankokat. Tier6 fölött sztem nem éri meg.
Maala
Jó, de érted, ha már minden megvan a játékban, amit akartál, mi másra tudod költeni?

Már én se értem mi a baj.
Az én olvasatomban a lényeg.
Menj 1 marha jó kört kínai tankkal, és ha az tényleg marha jó volt, akkor kapsz x aranyat.
Ne legyen bekapcsolva a gyorsított képzés, hogy ne torzítsa a végeredményt.
Csak a random csaták eredményei számítanak.
Nem számít a prém, és a dupla xp.
Nem kell semmi képet küldeni az eredményrõl, mert központilag nézik.

Artman
167.14Mb az úp patch 😊

Maala
Na, be lehet lépni.

A tankokon az xp-t gonodlom mindenki csak a modulok gyorsabbani eléréséhez váltja be .Tank kifejlesztéséhez baromság nem ?
Maala
Én E-50, E-75, VKP nagytornyaira költöttem kb 75k-t (?), hogy majd a féláras +10%os felfüggesztéssel a nagyágyúkat kihúzzhassam rajtuk egybõl - még meg sem vettem õket, gipszelt kézzel azért nem tudok farmolni, a 12 tankom leduplázása után is már rohadtul fáj, de prémet kárbahagyni zsidó vagyok -, meg T71-re pár ezret - istencsászár tank, még így is, mióta a nagy ágyút ráraktam... 1000x jobb, mint amx1375 -, meg lorr51 arty nagyágyúra pár ezret.

Meg még biztos volt (pl t21-et nem bírtam, uccsó pár ezret freebõl adtam, ótvarfosfújjjj az a tank). A maradékot majd valszeg a német heavyk nagyágyújára fogok költeni a VK-n (Mióta kipróbáltam azt a tankot haverom acc-án, nagyon akarom, egyszerûen istencsászár fullosan).

Artman
Frissít!!! 😊

Koridor
Csak kinai tankok jönnek? Máshoz nem nyultak?
Mert akkor csak átirom a res-mods 0.8.2-öt 0.8.3-ra.

Szóval én ennek az eventnek úgy állnék neki alapesetben, hogy elkezdem normálisan húzni a kínai tankokat, megpróbálok, minél jobb köröket menni, de ha mondjuk nem sikerül a tier1el, mert 1 hulladék, akkor eladom és továbblépek tier2be, legénységgel nem is foglalkoznék kb tier5ig...
Ez gáz :d
elsüllyedek szégyenemben :d

köszi

miért maradna sok XP a tankon? LOL sztem nem értitek a lényegét az eventnek. Nem az XP a lényeg, hanem az, hogy végig húzzák az emberek a kínai ágat! Aki nem akarta elkezdeni az is, aki free XP-zni akart az is kezdje elõröl. Vagy ti 1000 csatát szoktatok menni tier1 tankkal, hogy húzzátok a legénységet és msot ez gondot jelent, mert ki kell kapcsolni a gyorsított fejlõdést.

Nem tudom, mert nálam csak a tier10 a prém és az ESL tankokon van fent a gyorsított képzést. A többi tankot eladom ha meglesz a következõ. Tényleg nem értem mi a probléma...
Maala
#198830 hsz-ben lévõ képen keresd a magyar zászlót. A sajátodon ott angol lesz, katt rá, és át magyarra. Tölt, majd jó lesz.

Trentaro
Hat, tenyleg sunyinak tunhetek a kep alapjan, bocsi, az en hibam.

Szoval annyi a tortenet, hogy amikor megjelent a tank a jatekban, megvettem egybol, kb. 100 csatat mentem vele, de egy haveri tankozas/pialas alkalmaval nagyon kellett a penz es mamoros allapotombon haveri unszolasra jo otletnek tunt eladni, igy is tettem. persze masnap fogtam a fejem. 😞

Egyebkent nem hazudtam, tenyleg tegnap vettem meg, es tenyleg az elso ket csatamat linkeltem ide, jott volna a harmadik is, de a sor megszakadt es elhalaloztam.

A teljes igazsaghoz hozza tartozik, hogy tegnap a tankot a nemtudom hanyadik budweiser utan vettem meg, es ma reggel fogtam a fejem, hogy ezt most miert kellett... De azert csak kicsit bantam meg. 😊

Megegyszer bocsi a felreertesre okot ado tegnapom miatt.
(Abbahagyom a pialast...)

Zoli

Nem biztos, hogy nincs igazam...

már meg angol lett. Vissza lehet magyarra állítani? vagy újra kell rakni?

patchaou
A majdani E-100-am ágyújára gyûlik a free, elõtte meg T-54 pukkantóra gyûlt 😊 Eddig még csak az M6-ossal való kínjaim rövidítésére használtam free-t tank kifejlesztéséhez, átugrálni nem szoktam, annál hasznosabb dolgokra is kell az a kis free 😊

Maala
Mármint belépni még nem lehet, de ha jól ment a patch, akkor már nem fogja ezt kiírni.

Senki nem mondta, hogy rossz, legfeljebb sok xp marad a tankokon. A poén, hogy akár ai is nyerhet, akit nem érdekel a verseny, sõt lehet nem is tud róla, hogy van ilyen. Belép a 10 éves gyerek, meglátja a garázsban a type59-et! Hát ez meg mi? De jó sok kreditet kapok érte, és eladja. azt sem tudja, mi van :d

Maala
Megy.