A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #242212 Tippeket mondj már h mit nerfelnek rajtuk? :D
Pen?: teszem azt 20-30mm-t lecsapnak róluk, ott vannak t9-s td-k penjénél (sőt bl-10-nek több lesz). Akkor az alattuk levő td-k penjét is csökkenteni kellene....na de ha csökkentik hogy oldják meg pl. németek 128-asát? (akk heavyknél is csökkentenék?) Lényeg ami lényeg, nem tudom érted-e a logikám: eddig a td-knek alap volt a nagy pen, pont azért td-k, rájuk van b.szva 1 szép nagy gun és ennyi. (szépen megfogalmaztam). Mivel nincs tornyuk a nagy gun miatt, ami mellesleg a tierjüknél nagyobb pennel rendelkezik (vannak anomáliák). Mivel ellensúlyoznád? Sebesség, fordulékonyság, agilitás?
Sebesség: T95-nél hova akarsz csökkenteni? A legtöbb td lassú, és érezhetően jól ki van balanszolva, t10 az ami nem klappol. Foch meg obj268 és 263-nál csökkenthetik a sebességet. De ha azoknál csökkentenék sokan sírnának h a többinél miért nem? (ezt tartom a legéletképesebbnek, így nem lennének OP-k)
Fordulékonyság: Mivel nincs tornya, 1 td-nek a gun-on kívül a fordulékonyság jelenti a legfontosabb dolgot, legalábbis engem nem zavar ha lassú 1 tank, csak forduljon rendesen. Isu is menne inkább 25-30-al de legalább gyorsabban fordulna....szóval ez se tartom reális ötletnek.
Illetve melyik td-ket akarod "nerfeltetni"? Mert pl. t10-ben tényleg ráférne 1 kis átalakítás, de a többi tierben sztem reálisak.