World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Lammaer: Nincs különbség eredményt tekintve, de érzésre jobban el tudom fogadni, hogy lepattant, mert megcsúszott a felületen, mint hogy nem ütötte át a 218-as pen a 60-as páncélt.
Armoring of gun mantlet of KV-85 turret decreased from 100mm to 60mm.
Na védõként én pont ezt a részt szoktam világítani a többieknek.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Másik megoldás KV-1 esetén a weakspotok (frontpáncélon vannak elhelyezve a lõ és egyéb rések, géppuska). Mivel ez a rész teljesen függõleges, így ding esélye szinte nulla egy jobb átütésû löveggel.)
Pl a németek a nagy hidegben járatták a tankok motorjait hogy ne fagyjanak be, a ruszkik meg reggel tüzet raktak a tank alatt hogy bemelegedjen 😊
Tuti hogy a németeknek volt valami furmányos szerkezetük a vontatásra, a ruszkik meg rákötöztek egy farönköt a tankra azt hajrá 😊
Van vmi különbség?
Stoppos: lehet, hogy az lesz. De nem örülök neki.
Az amerikai ûrhajósok kezdetben nem tudtak írni az ûrben, mivel a golyóstollból súlytalanságban nem jött ki a tinta. A NASA súlyos dollármilliókért kifejlesztett egy túlnyomásos tollat, ami ír gravitáció nélkül, fejjel lefele, szinte minden felületen és minden elõforduló hõmérsékleten.
A szovjetek inkább ceruzát használtak...
"rikiséé volt, hanem dientívenszkracsdem."
Mi a különbség? Mindkettõ lepattanó, csak változatos a bemondás hogy ne mindíg ugyanazt halld 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
tehát simán újra installálod ajátékot, aztán belépsz a felhasználóneveddel/jelszavaddal.
Újra kellene telepítenem az op rendszert, és az után érdeklõdöm, hogy a játék újratelepítése után hogyan tudnám megõrizni a mostani gépparkot, beállításokat...?
Ha már ideáig eljutottam ezer csatán túl, ne kelljen már újból, elõröl kezdenem. 😞
Érdekes hogy ilyen kiegészítõt lemodelleznek,szemben az álcahálóval ami nem látszik a tankon.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
A gold sem csodafegyver, csak az ára az 😉
Támadóként kúszok fel a templom mellett az erdõben és szarráspottolok mindent, védõként meg délen a kis dombon bújkálok a bozótosban, jól kispottolom/megszórom a tavak mellett felvonulókat. Tegnap még a dög T34-el is simán fogtam ott mindent, 3 közepes arty ellenére is.
Stock SU-152 a trollgunnal. aranylõszert töltöttem bele, mert nem akartam szopkorászni. (igen, prémn00b vagyok)
Meglövöm a KV-1S tornyát, és ding. Nem lecsúszó, nem üti át. Szerncsém van, tudok még egyet lõni rá (16 seces relaod!) Ekkor már az oldalát tudtam lõni. Penetration! Sebzés? 0... a 700 átlag sebzésû vacakkal egy 150 HP-s tankba. Eztán persze kilõtt, esélyem sem volt.
Egyébként a KV-1s a nerf óta ha lehet még nehezebben átlõhetõvé vált.
Amúgy éklvezhetõ a játék (bár lehet, hogy azért, mert zömmel TD-zek, ami nem zabálja úgy az FPS-t) Bár itt is van, amikor egy-egy scouttal diafilm alapján kell harcolni, ami azért eléggé problémás tud lenni.
Eddig még ilyen 88-assal nem tapasztaltam. Úgyhogy valami lehet a sok missben.
Másik 6-os francia TD-vel ARL-el volt. 3 dinget lõttem egy mozdulatlan vk3600-ba úgy hogy a weakspotokat céloztam és úgy, hogy a legerõsebb ágyú van az ARL-en, ami 200 fölötti átütési (VK-nak tudtommal szembõl nincs ennyi páncélzata, beforgatva meg egyáltalán nem volt a drágaság).
Amikor szóvá tettem, hogy hatalmas malaca volt egy csapattársa kapásból lenoobozott, hogy béna voltam, mert 11 %-ról nem tudtam 3 lövéssel kilõni.
Én minimumon játszok és még pluszba butítva, így némelyik pályán megvan a 70-100 fps is, a látótávolság van egyedül high-on. Még így is hajlamos egyes pályákon leesni a francba, mikor nagy a kavarodás.
Azt figyeltem meg egyébként, hogy az xvm pl meg tudja fogni a játékot.
Nekem ennél jóval erõsebb gépem van és a graf-ot még így sem tudom teljesen max.-ra húzni.
A hivatalos system rq az alábbi:
Operation system: Windows XP/Vista/7 64-bit
CPU: Intel Core 2 Duo 2.5 GHz/ AMD AthlonTM 64 X2 5600+ 2.8 GHz (or better)
RAM: 4 GB (or more)
GPU: GeForce 260/ ATI HD4870 (or better) with1Gb(or more) of video memory, DirectX 9.0c
Audio adapter: compatible with DirectX9.0c
Space available on HDD: 9 GB
Internet connection speed: 1024 Kbps (or faster)
Ebbõl nekem minden megvan, memóriából 8 gb. Mégis, médium beállításokon 30-33 fps körül megy, ami a játék elején, meg nagy heppeningeknél simán leesik 15-18-ra. CW-n a rush közben meg 8-9, ami már diavetítés szintje, és élvezhetetlen.
Viedokártyát kéne cserélnem? Elvileg pedig az is megfelelõnek kellene lennie.
Eleinte én is 12 fps körüli értékekkel játszottam, meg 100as pinggel.
Utána kezdtem el használni Tweakert, meg ilyeneket.
Akkor már elértem a 22-24et.
Új grafikával ez visszaesett 16-18ra, sokszor 10 alá. Na akkor majdnem abbahagytam.
Most viszont tényleg csináltak vele valamit, mert 30 fölött van az fps-em.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
47et sebez csatánként.
Lehet én sem erõltetném.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
300 ping - nem eu-ból játszik
én nem tudnék 2 fps-el játszani, inkább hagynám a francba semmi értelme
Valószínûleg úgysem jut tovább a T5-nél.
2 fps, meg 300as ping. pff
kell a ráknak 😊
ha gazdag lennék egy ISU-152-õt és egy IS-2-õt vennék az udvarba magamnak 😊
Amcsiknál én a T20at nem kedveltem mert papír, de arra is azt mondják menj hulldownba vele. Comet sztem jobb nála. Pershing egy butított T-44 statja alpján nem votl soha sem lesz sztem de legaklább van páncélja összehasonlítva az angollal.
Patton... itt is szidja van 2-3 ember ellenként nem nagyon zavar mert "papír". Uccsó 2 med... FV2202 nem sok tapasztalatom van mert 2szer láttam eddig.
Patton 3 meg mint egy m103 csak mednek.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor