World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Utánaolvastam. Jogos. Csak lövegpajzs nerf volt. Ettõl függetlenül egy SU-152 megeszi testre leadott lövéssel a KV-1S-t simán.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A Su-152 stock lövegéne 0.5-ös pontosságával, örültem, ha a tankot eltaláltam, nemhogy a weakspotot! :-)

Lammaer: Nincs különbség eredményt tekintve, de érzésre jobban el tudom fogadni, hogy lepattant, mert megcsúszott a felületen, mint hogy nem ütötte át a 218-as pen a 60-as páncélt.
Armoring of gun mantlet of IS-122 and IS-85 turrets decreased from 100mm to 60mm.

Armoring of gun mantlet of KV-85 turret decreased from 100mm to 60mm.

Támadóként a templom oldalán ha az ember végig tud sunnyogni a pálya szélét jelzõ piros vonalon az ís jó taktika lehet. Általában a védõk annyira nem merészkednek be az erdõbe, hogy az ott elhaladót észrevegyék. Persze ilyenkor nem érdemes túlságosan lõdözni.

Na védõként én pont ezt a részt szoktam világítani a többieknek.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem volt neki sohase több hull armorja. A lövegpajzs páncélját csökkentették, ahogy az IS-nél is.

Ráadásul a 8.2-ben azt hiszem pont a lövegpajzsra raktak plussz páncélozottságot.

Amúgy SU-152-essel a KV-1S-nek nyugodtan lõheted a testét, mert szarrá lett nerfelve a frontpáncél (valami 80 mm ha jól emlékszem).

Master91
Valaki tud segíteni? Wot fórumon raknák be 1 topikot kedvencek közé, úgy mint itt, hogy tudjam követni a legutóbbi látott hozzá szólástól, de az istenért se tudok rájönni hogy kell.....
Ha eltalálod a lövegpajzsot, arról sok minden lecsúszik, mert kissé lekerekített. Ugyanez van a KV-1-esnél is (löveg és körülötte egy viszonylag széles pajzs, melynek a két végétõl lõhetõ a torony és bizony sebez is.

Másik megoldás KV-1 esetén a weakspotok (frontpáncélon vannak elhelyezve a lõ és egyéb rések, géppuska). Mivel ez a rész teljesen függõleges, így ding esélye szinte nulla egy jobb átütésû löveggel.)

Köszi urak a válaszokat! 😊
Igen, mindez visszavezethetõ arra is, hogy alapvetõen mást határoztak meg a hadseregük felépítésére, céljaira, módszereire. Ebbõl szerintem disszertációt lehetne írni, de röviden csak annyi, hogy adott a két nemzet, amibõl a német egy égövön helyezkedik el és magasan iskolázott emberekkel - legalábbis tisztekkel - feltöltött hadsereggel rendelkezik, az oroszoknál pedig majdnem minden égöv ott van az országhatárokon belül és nagy mennyiségû, viszonylag tanulatlan, besorozható tömegekkel rendelkeznek. Teljesen más már az alapfelállás is, és még el sem jutottunk a célokig és a mindkét oldalon a hadseregre rátelepedõ ideológiákig.

Jaja, ez megvan. Igazából csak a nép mentalitását illusztrálná jól, hogy õk néha brute force-val, egyszerû eszközökkel oldják meg a problémákat, míg más nemzetek inkább szofisztikáltabban oldják meg a problémát.

Pl a németek a nagy hidegben járatták a tankok motorjait hogy ne fagyjanak be, a ruszkik meg reggel tüzet raktak a tank alatt hogy bemelegedjen 😊

Tuti hogy a németeknek volt valami furmányos szerkezetük a vontatásra, a ruszkik meg rákötöztek egy farönköt a tankra azt hajrá 😊

"egyik a lepattanó (át nem ütõ) a másik a lecsúszó találat."

Van vmi különbség?

Én úgy tolom. Lehet, hogy randább, de igazából észre sem veszem, mert arra figyelek, hogy jajajaj, jön az ISU és nem fékez, nem pedig a részletekre.

Úgy tudtam (de ezek szerint rosszul) hogy az egyik a lepattanó (át nem ütõ) a másik a lecsúszó találat.

Stoppos: lehet, hogy az lesz. De nem örülök neki.
De miért nem veszel le mindent a minimumra? Nem tökmindegy hogy csillan meg a holdfény az IS3 seggén? Plusz ott vannak a 25%-os tömörített textúrák. Az is sokat tud dobni az fps-en meleg helyzetben.

Errõl az orosz farönkös megoldásról mindíg ez a vicc (tudom hogy urban legend és nem teljesen így volt) jut eszembe:

Az amerikai ûrhajósok kezdetben nem tudtak írni az ûrben, mivel a golyóstollból súlytalanságban nem jött ki a tinta. A NASA súlyos dollármilliókért kifejlesztett egy túlnyomásos tollat, ami ír gravitáció nélkül, fejjel lefele, szinte minden felületen és minden elõforduló hõmérsékleten.

A szovjetek inkább ceruzát használtak...

Ezen csak pingvinezni lehet, BL10 meg az össze stöbbi high tier atomfegyver is ezt csinálja (kivéve persze az artikat, azok az istennek nem tudnak nullást lõni).

"rikiséé volt, hanem dientívenszkracsdem."
Mi a különbség? Mindkettõ lepattanó, csak változatos a bemondás hogy ne mindíg ugyanazt halld 😊

Eagle16
A tankokat és egyéb elért eredményeket nem a gépeden tárolják, hanem a WG szerverein, szóval azok megmaradnak akármit csinálsz is.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

A garázsban lévõ tankjaid maradnak.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Az oprendszered telepítése nem fogja a tankjaidat befolyásolni, mert az adataidat a szerver tárolja, te csak a klienst futtatod. (ezalól a modok értlemszerûen kivételek)

tehát simán újra installálod ajátékot, aztán belépsz a felhasználóneveddel/jelszavaddal.
Üdv Mindenkinek!
Újra kellene telepítenem az op rendszert, és az után érdeklõdöm, hogy a játék újratelepítése után hogyan tudnám megõrizni a mostani gépparkot, beállításokat...?
Ha már ideáig eljutottam ezer csatán túl, ne kelljen már újból, elõröl kezdenem. 😞
Köszönöm a kimerítõ választ tanulságos volt.
Érdekes hogy ilyen kiegészítõt lemodelleznek,szemben az álcahálóval ami nem látszik a tankon.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

De igazából a 0 sebes penen akadtam fent. Egy akkora löveggel, mint egy fõnyomócsõ, ami akkor lõszert lõ, mint egy loltraktor nullás pent lõni...
Tudom, de csak az látszott belõle. És nem rikiséé volt, hanem dientívenszkracsdem.
Hát, a toronylövés az még golddal is rizikós, hiába nagy a pen és ehhez képest nem túl vastag a páncél, tele van görbülettel a felület, simán megpattanhat.

A gold sem csodafegyver, csak az ára az 😉

Kampinovka assaultot kimondottan szeretem, támadó és védõ oldalon is.

Támadóként kúszok fel a templom mellett az erdõben és szarráspottolok mindent, védõként meg délen a kis dombon bújkálok a bozótosban, jól kispottolom/megszórom a tavak mellett felvonulókat. Tegnap még a dög T34-el is simán fogtam ott mindent, 3 közepes arty ellenére is.

A következõ miatt voltam kissé feszült a minap.
Stock SU-152 a trollgunnal. aranylõszert töltöttem bele, mert nem akartam szopkorászni. (igen, prémn00b vagyok)
Meglövöm a KV-1S tornyát, és ding. Nem lecsúszó, nem üti át. Szerncsém van, tudok még egyet lõni rá (16 seces relaod!) Ekkor már az oldalát tudtam lõni. Penetration! Sebzés? 0... a 700 átlag sebzésû vacakkal egy 150 HP-s tankba. Eztán persze kilõtt, esélyem sem volt.

Egyébként a KV-1s a nerf óta ha lehet még nehezebben átlõhetõvé vált.
Érdekes amit mondasz, mert én meg pont az encountert és az assultot kedvelem. Standard csatát már annyira nem.

WOT elsõ törvénye legtöbbször (természetesen kivétel erõsíti a szabályt és a prokra nem érvényes XD): Szar kör gyõzelem, jó kör vereség.

Nem használok modokat, kettõ kivételével. Az egyik a kizoomolos mod, a másik meg a célkereszt. A vicc az,h ogy az alábbi systemreqet a maxoshoz írja, nem a minimumhoz.

Amúgy éklvezhetõ a játék (bár lehet, hogy azért, mert zömmel TD-zek, ami nem zabálja úgy az FPS-t) Bár itt is van, amikor egy-egy scouttal diafilm alapján kell harcolni, ami azért eléggé problémás tud lenni.
A Tigris elég megbízható lövés/találat szempontból, de tegnap lõttem egy olyat, amin felsírtam. KV3 a célpont, lövök és a lövedék egyszer csak úgy magától lecsapódik a földbe fullra összhúzodott célkeresztnél.

Eddig még ilyen 88-assal nem tapasztaltam. Úgyhogy valami lehet a sok missben.

Másik 6-os francia TD-vel ARL-el volt. 3 dinget lõttem egy mozdulatlan vk3600-ba úgy hogy a weakspotokat céloztam és úgy, hogy a legerõsebb ágyú van az ARL-en, ami 200 fölötti átütési (VK-nak tudtommal szembõl nincs ennyi páncélzata, beforgatva meg egyáltalán nem volt a drágaság).

Amikor szóvá tettem, hogy hatalmas malaca volt egy csapattársa kapásból lenoobozott, hogy béna voltam, mert 11 %-ról nem tudtam 3 lövéssel kilõni.

ja ja akinek szar a gépe (fõleg processzor) az ne rakjon fel modokat mert csökkenti az fps-t
Nade milyen a te konfigod? 😊

Én minimumon játszok és még pluszba butítva, így némelyik pályán megvan a 70-100 fps is, a látótávolság van egyedül high-on. Még így is hajlamos egyes pályákon leesni a francba, mikor nagy a kavarodás.

Azt figyeltem meg egyébként, hogy az xvm pl meg tudja fogni a játékot.

Axon
Ez felfogható amolyan minimum konfignak is, amelyen már élvezhetõen elfutkos a program.
Nekem ennél jóval erõsebb gépem van és a graf-ot még így sem tudom teljesen max.-ra húzni.

Ötletet szeretnék kérni, ha már fps-rõl beszélgetünk.
A hivatalos system rq az alábbi:

Operation system: Windows XP/Vista/7 64-bit
CPU: Intel Core 2 Duo 2.5 GHz/ AMD AthlonTM 64 X2 5600+ 2.8 GHz (or better)
RAM: 4 GB (or more)
GPU: GeForce 260/ ATI HD4870 (or better) with1Gb(or more) of video memory, DirectX 9.0c
Audio adapter: compatible with DirectX9.0c
Space available on HDD: 9 GB
Internet connection speed: 1024 Kbps (or faster)

Ebbõl nekem minden megvan, memóriából 8 gb. Mégis, médium beállításokon 30-33 fps körül megy, ami a játék elején, meg nagy heppeningeknél simán leesik 15-18-ra. CW-n a rush közben meg 8-9, ami már diavetítés szintje, és élvezhetetlen.

Viedokártyát kéne cserélnem? Elvileg pedig az is megfelelõnek kellene lennie.
Nekem 2,5 éves a laptopom, igaz amikor vettem, azt mondtam nem kell, hogy erõs legyen, csak a winyó legyen jó nagy.
Eleinte én is 12 fps körüli értékekkel játszottam, meg 100as pinggel.
Utána kezdtem el használni Tweakert, meg ilyeneket.
Akkor már elértem a 22-24et.
Új grafikával ez visszaesett 16-18ra, sokszor 10 alá. Na akkor majdnem abbahagytam.
Most viszont tényleg csináltak vele valamit, mert 30 fölött van az fps-em.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Anno, mikor elkezdtem játszani egy ibm T60-as laptopon toltam. Az tudott az akkori verzióban olyan 15-20 fps-t, pedig az nem egy mai darab.

Megnéztem.
47et sebez csatánként.
Lehet én sem erõltetném.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Azt majd a gyereknek a fürdõkádba, hogy legyen mirõl mesélnie a pszichológusának, ha felnõ. 😊

2 fps - kb 10 éves gépe van
300 ping - nem eu-ból játszik
én nem tudnék 2 fps-el játszani, inkább hagynám a francba semmi értelme
Egy amx-40 meg kitûnõ kacsa a szökõkútba😉.

Én adtam neki 1 GG-t.
Valószínûleg úgysem jut tovább a T5-nél.
2 fps, meg 300as ping. pff

Vagy egy KV-2-õt. Nagyszerû szökõkút lenne belõle.

cirka 85 milla? 😄
kell a ráknak 😊
ha gazdag lennék egy ISU-152-õt és egy IS-2-õt vennék az udvarba magamnak 😊
Ja, csak egyetérteni tudok. A nullás hit meg mindennel van. IS4 prém lõszerével is, ami 400-at üt át, szóval tök mindegy. De a KV-5 azon kevés tankok egyike, amelyikkel majdnem mindig élvezetes játszani.

Összegezve én az angolra szavaznék mert ha a t8at átszenveded a többi jobb sztem mint az amcsi megfelelõje.
Hát... nekem jobban bejön az angol med. Cromwell után a Comet kcisit vissza lépés hiszen iugyna azt az orbitos játékot képviseli. Centurion egy papír bár jó átütésû tank. Csak medhez képest lassú. És a hull armor is fos. Igaz hulldownban lehet vele sniperkedni. Mk7 furcsa módon jobb páncél mint a t9 hvy-nek legjobb t9 gun sztem. Igaz kicist lassan tölt a többi t9 medhez képest.
Amcsiknál én a T20at nem kedveltem mert papír, de arra is azt mondják menj hulldownba vele. Comet sztem jobb nála. Pershing egy butított T-44 statja alpján nem votl soha sem lesz sztem de legaklább van páncélja összehasonlítva az angollal.
Patton... itt is szidja van 2-3 ember ellenként nem nagyon zavar mert "papír". Uccsó 2 med... FV2202 nem sok tapasztalatom van mert 2szer láttam eddig.
Patton 3 meg mint egy m103 csak mednek.
fun! 😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor