World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://mwreplays.com/replay/2J0263XA3POV/
Saor Alba
melyiket érdemes továbbfejleszteni medium irányba?
!Forza Ferrari!
Van olyan csata, ahol célkörön kívül megy minden lövés, de akkor átváltok rammolós üzemmódba, és f2f lövöm az ellenfél kupoláját.
Amúgy meg szerintem sokkal pontosabb a játékban az ágyú, mint papíron.
Sokszor még a sznájperkedni is kiváló.
0-ás hit, meg már fel se tûnik, az alacsony átütése miatt.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Meg nekem ez a sok tank is már elveszi a kedvem, inkább a játékmódokat variálnák, mert amiket betettek azok nem nagyon változtatták meg ezt a monotonitást.
Ez a sok tank meg ráadásul...annyit kéne grindelni, hogy kihúzzam õket, még ha nem is érdekel az összes.
Szépen finoman felemelték a szükséges XP-t is tier8-9-10 kifejlesztéséhez. Régen a tier10 150-160k xp volt, most meg 200-300.
De ez hogy folyamatosan tolják be a tankokat, a visszájára is elsülhet, mert én azt látom, hogy semmit nem foglalkoznak a játék élvezetesebbé tételével, csak nyomatják az új tankokat ész nélkül, hogy lehúzzák az emberrõl a bõrt. Gondolom ezt nem csak én látom így.
Amihez még úgy van kedvem az a tier8 század meg talán ESL. De randomban húzni a tankot...hát már nagyon elment a kedvem tõle.
1. körben is7-el 3300at sebzek + felderített sebzés is van. Nagyon csúnya vereség, mert másik oldal elhullot, és körbevettek.
2. körben sebzek 1100at, és megnyerjük. (mondjuk izgalmas volt, mert 2en hoztuk le, ha nem is a sebzésemmel,de pattogtak rólunk bõven)
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Ilyenné faragták szerjózsáék a játékot, sajnos ez nem a KV5 sajátsága.
Szeretem amikor valaki egy top összejött meccsével próbál meg reklámozni egy tankot, hogy de jó ez a tank. Aztán ha megnézzük a valóságot, hogy a 227 csatában mennyi is az annyi, akkor megszürkül az a tank.
Félre ne érts, gratulálok az eredményhez, szép meccs volt, csak a felvezetés kicsit fellengzõs.
Egy darabig Angliába voltam,nem játszottam ugye.Nemrég szereltem meg a vasat és mostanság játszom megint.
Szigorúan magányosan,random csatákban!😊
Viszont nyugdíjasabbra vetten a figurát.Már nem kapok agyvérzés a balfaszságtól meg az artyktól.Csak kb 4-5 csatánként fakadok ki.😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Jobb az mindenkinek, hidd el 😊
Én szerencsére sosem voltam ilyen mert vannak az arcade játékok amibe belejössz 10-perc alatt és ennyi. Viszont itt élõ emberek ellen kell úgy helyt állnod hogy folyamatosan õk is okosodnak (tisztelez a kivételnek<#zavart1>#zavart1>) és keményen taktikázni kell mert aki nem ezt teszi annak 2-perc alatt füst! Utána meg jön a rinya hogy ez mekkora egy szar játék öcsém...hát nem kilõttek!<#vigyor3>#vigyor3>
Nem vetted még ki a kedvencekbõl a Nagy Trolltopikot? 😊
Kezd el mindet elfûrészelni.Amelyiket a legtovább tart,az lesz az..
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Eladó Hellcat
Össze kellene dobni rá a pénzt 😊
Illetve a Tigris mókás kézikönyve:
Totalcar galéria
Van még itt pár érdekes cucc, pl. bolgár Pz4-esek Su76 löveggel, meg a kommentekbõl kiderül, az autóbuzikhoz is betört a WOT titokban 😊
http://belsoseg.blog.hu/2013/01/14/a_legdragabb_nemet_es_nincs_elado
És ha jól látom Cifu ott figyel, itt bezzeg régen láttam!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
akkor lenne igazán az, ha kivennék belõle ezt a rengeteg véletlenséget - pl sztem a béta alatt, meg az éles elsõ évében is, jobban kiszámítható volt, tényleg kijött egyértelmûen a taktikus ember elõnye.
Sajnos ma már nagyon elment a kaszinózás irányába, komolyan, lassan nyithatna a WG egy létesítményt Las Vegasban, ahol félkarú rablók helyett a WOT szaladgálna.
wot nick: PsychoTrooper
Hány éves lehet a csákó? 30? 35?
"az eff a helyzetfelismerésbõl, a meglepetésbõl, fedezékhasználatból, türelembõl, pályaismeretbõl, a helyes célpontmegválasztásból, bevált taktikák alkalmazásából jön."
WoT: Nishizumi77
Elismerem a véleményedet, viszont arra vigyázz hogy ne beszélj butaságot mert például egy marchizor kaliberû játékos aki van gógyija ehhez a játékhoz simán bevállalhat egy ilyen szitut, és nem fog elvérezni mert nem ugrik ki ilyedtében riadt nyusziként a bokorból hanem képes üldözöttbõl üldözõ lenni! A world of tanks egy nagyon taktikus ügyességi észjáték, csak sajnos a játékosok 80%-nak hiányzik az utóbbi kettõ összetevõ!
Nem azt mondtam,h rongyoljon be az enemy közé és lövesse szarrá magát.
Hanem ott volt 4 heavy tank mellett és akkor szedte ki a T34et mikor már elhullott mellette mindenki.Medeztem én is pár csatát,és ha tudtam akkor segítettem a mellettem lévõ heavynek.Lehet,h emiatt szúrt szemet,hisz más stílusban játszik vele mint én.
De ettõl függetlenül nagyon profin játszik vele.
Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség, gyakorlatilag van.
Wargaming fõfejes Viktor Kishvalami feje van rávágva a képre XD
WoT: Nishizumi77
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Ha nem érsz oda idõben el se indulj, mert már várni fognak.
Akkor szembetûnõ amikor saját csatádat nézed újra.
Regisztraljatok a telefonszamotokat az accountotokkal, mar az aki meg nem tette meg. Kiprobaltam, muxik.
3an rontunk 1 tankra!
Elõttem 1 60 hp-s T34.
Még mondom is magamban, biztosan megáll a sarkon célozni, hogy én ne férjek oda.
Ebben a pillanatban megáll, én belemegyek (felgyorsult kv5el), és õ meghal.
Meg is kaptam, hogy vak vagyok, meg hülye.