World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az ilyen gyöngyszemek..... Érdemes meg nézni
http://mwreplays.com/replay/2J0263XA3POV/

Solten
Tegnap a Batchetem ket lovedeke "eltunt" egy IS-7 oldalaban, olyan kemeny 50 meterrol adtam le oket (aka taraztam ki). Gondolom az uj fejlesztesu orosz fekete lyuk generator elnyelte oket... <#alien>

Saor Alba

oneal1
adott egy cromwell és egy m4 sherman jumbo.

melyiket érdemes továbbfejleszteni medium irányba?

!Forza Ferrari!

mi az a zárójeles fps?

Nem tudom mennyit mentél kv5-el, de nekem még a mai napig nincs vele bajom.
Van olyan csata, ahol célkörön kívül megy minden lövés, de akkor átváltok rammolós üzemmódba, és f2f lövöm az ellenfél kupoláját.
Amúgy meg szerintem sokkal pontosabb a játékban az ágyú, mint papíron.
Sokszor még a sznájperkedni is kiváló.
0-ás hit, meg már fel se tûnik, az alacsony átütése miatt.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

nekem van még vagy 3700 arany eslbõl meg versenyekbõl az accon de nincs kedvem belõni, mert akkor játszani is kéne.

Meg nekem ez a sok tank is már elveszi a kedvem, inkább a játékmódokat variálnák, mert amiket betettek azok nem nagyon változtatták meg ezt a monotonitást.

Ez a sok tank meg ráadásul...annyit kéne grindelni, hogy kihúzzam õket, még ha nem is érdekel az összes.

Szépen finoman felemelték a szükséges XP-t is tier8-9-10 kifejlesztéséhez. Régen a tier10 150-160k xp volt, most meg 200-300.

De ez hogy folyamatosan tolják be a tankokat, a visszájára is elsülhet, mert én azt látom, hogy semmit nem foglalkoznak a játék élvezetesebbé tételével, csak nyomatják az új tankokat ész nélkül, hogy lehúzzák az emberrõl a bõrt. Gondolom ezt nem csak én látom így.

Amihez még úgy van kedvem az a tier8 század meg talán ESL. De randomban húzni a tankot...hát már nagyon elment a kedvem tõle.
Ez hihetetlen.
1. körben is7-el 3300at sebzek + felderített sebzés is van. Nagyon csúnya vereség, mert másik oldal elhullot, és körbevettek.
2. körben sebzek 1100at, és megnyerjük. (mondjuk izgalmas volt, mert 2en hoztuk le, ha nem is a sebzésemmel,de pattogtak rólunk bõven)

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Nekem is van még 9 nap prémem, aztán repülõzök kicsit 😊

nekem nagyon elment a játéktól a kedvem, mikor múltkor is csomószor benyelte a másik t-62 oldala az én t-62esem lövését...és ez csak 1 példa, nemhogy csökkentek volna ezek a 0-ás hitek, hanem nõttek az utóbbi idõben
Volt itt vki nemrég, aki 17 találatból hozott össze 13-14 0 sebzést.
Ilyenné faragták szerjózsáék a játékot, sajnos ez nem a KV5 sajátsága.

Húú.. brutál, meccsenként 7 kill.. ez OP, nekem is kell egy 😊

Szeretem amikor valaki egy top összejött meccsével próbál meg reklámozni egy tankot, hogy de jó ez a tank. Aztán ha megnézzük a valóságot, hogy a 227 csatában mennyi is az annyi, akkor megszürkül az a tank.

Félre ne érts, gratulálok az eredményhez, szép meccs volt, csak a felvezetés kicsit fellengzõs.

Nem tegnap kezdtem. Nem azért zavar, mert ilyen nem lehet, hanem mert mostanság 10-bõl 6 mellé, három meg 0-ás sebzés.
Múltkor kérdezte valaki, hogy milyen a t20, ilyen:

Minden tankkal tapasztalni ilyet. Mióta teccik játszani? 😊

Tapasztalt valaki, hogy KV-5 tel mostanában alig találni el valamit, ill. nem ritkán okoz 0 hp-s sebzést? Elég idegesítõ tud lenni.
Ez jól sikerült, persze mákom is volt.Kisztottam löwével 4422hp sebzést.
Jó az a dokumentumfilm linkelve a tigrises oldalon. Olyan nyugodt tempójú, megfontolt.

Szar volt a gépem.Vagy 500 meccset nyomtam le 5-8 körüli fps-el.Kicsit ráment az idegrendszerem.Komoly csaták voltak😊
Egy darabig Angliába voltam,nem játszottam ugye.Nemrég szereltem meg a vasat és mostanság játszom megint.
Szigorúan magányosan,random csatákban!😊
Viszont nyugdíjasabbra vetten a figurát.Már nem kapok agyvérzés a balfaszságtól meg az artyktól.Csak kb 4-5 csatánként fakadok ki.😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

"itt bezzeg régen láttam!"

Jobb az mindenkinek, hidd el 😊

Igen! Ez igaz! Sokan mennek pár kört és nyomják a dumát hogy "én már epic vagyok vazze, mertmá vagy 10 éve gépezek oszt nekem ne magyarázzátok meg hogy a tej fehér!
Én szerencsére sosem voltam ilyen mert vannak az arcade játékok amibe belejössz 10-perc alatt és ennyi. Viszont itt élõ emberek ellen kell úgy helyt állnod hogy folyamatosan õk is okosodnak (tisztelez a kivételnek<#zavart1>) és keményen taktikázni kell mert aki nem ezt teszi annak 2-perc alatt füst! Utána meg jön a rinya hogy ez mekkora egy szar játék öcsém...hát nem kilõttek!<#vigyor3>
Nézd má, miféle õskövületek kerülnek elõ 😄

Nem vetted még ki a kedvencekbõl a Nagy Trolltopikot? 😊

"VK 3601 (H) ez a tankom, melyik csõ a legerõsebb rá?"

Kezd el mindet elfûrészelni.Amelyiket a legtovább tart,az lesz az..

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Fulcrum11
A Hellcat-imádóknak egy kis nyálcsorgatás:
Eladó Hellcat
Össze kellene dobni rá a pénzt 😊

Illetve a Tigris mókás kézikönyve:
Totalcar galéria

Van még itt pár érdekes cucc, pl. bolgár Pz4-esek Su76 löveggel, meg a kommentekbõl kiderül, az autóbuzikhoz is betört a WOT titokban 😊
http://belsoseg.blog.hu/2013/01/14/a_legdragabb_nemet_es_nincs_elado
És ha jól látom Cifu ott figyel, itt bezzeg régen láttam!

patchaou
Érdekes amit írsz, ezzel Te is alátámasztasz egy megfigyelést, (amit többen észrevettek már) ami pedig a következõ: Sok játékos 2-3000 csatával úgy gondolja, hogy már ismeri a játék minden csínját, Õ a badass madafaka, a vérprofi istencsászár és elég sokszor el is van szállva magától. És Kb 4k csata után jönnek rá, hogy bizony van hova fejlõdniük és van mit tanulniuk.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

"A world of tanks egy nagyon taktikus ügyességi észjáték"

akkor lenne igazán az, ha kivennék belõle ezt a rengeteg véletlenséget - pl sztem a béta alatt, meg az éles elsõ évében is, jobban kiszámítható volt, tényleg kijött egyértelmûen a taktikus ember elõnye.

Sajnos ma már nagyon elment a kaszinózás irányába, komolyan, lassan nyithatna a WG egy létesítményt Las Vegasban, ahol félkarú rablók helyett a WOT szaladgálna.

Én is igy gondolom, csak utálok ennyit irni.

wot nick: PsychoTrooper

Beszarás.. újabb példa hogy le vagyok maradva, már rég kõgazdagnak kéne lennem.

Hány éves lehet a csákó? 30? 35?

Egy híres tábornok mondta egyszer:

"az eff a helyzetfelismerésbõl, a meglepetésbõl, fedezékhasználatból, türelembõl, pályaismeretbõl, a helyes célpontmegválasztásból, bevált taktikák alkalmazásából jön."

WoT: Nishizumi77

Annak öreg feje van... 😊

Nem egészen! Én az utóbbi idõben úgymond bölcsebb lettem és a háttérbõl figyelgettem sokmindent. Letoltam úgy 4000-csatát hogy utólag mertem elismerni saját magamnak, hogy nem tudok játszani!<#nyes> Pedig az effi szerint jó játékos vagyok, de mindig is úgy éreztem hogy sokkal szarabbul játszom magamhoz képest mint amire igazából képes lennék. Kapkodtam amikor nem kellett volna, soxor rosszul reagáltam le a helyzeteket s.t.b Elkezdtem figyelni az általam profinak gondolt játékosok videóit, különbözõ tank stílusokkal játszva és nagyon sokmindenre rájöttem utólag hogy mit hogyan is kéne!<#smile> Nem vagyok fanatikus de engem ez érdekel és jó úton vagyok ahhoz hogy kifinomítsam a játékstílusomat a profik tapasztalatát felhasználva!

Elismerem a véleményedet, viszont arra vigyázz hogy ne beszélj butaságot mert például egy marchizor kaliberû játékos aki van gógyija ehhez a játékhoz simán bevállalhat egy ilyen szitut, és nem fog elvérezni mert nem ugrik ki ilyedtében riadt nyusziként a bokorból hanem képes üldözöttbõl üldözõ lenni! A world of tanks egy nagyon taktikus ügyességi észjáték, csak sajnos a játékosok 80%-nak hiányzik az utóbbi kettõ összetevõ!
Solten
A WG CEO <#alien>

Saor Alba

Akkor még 1X.
Nem azt mondtam,h rongyoljon be az enemy közé és lövesse szarrá magát.

Hanem ott volt 4 heavy tank mellett és akkor szedte ki a T34et mikor már elhullott mellette mindenki.Medeztem én is pár csatát,és ha tudtam akkor segítettem a mellettem lévõ heavynek.Lehet,h emiatt szúrt szemet,hisz más stílusban játszik vele mint én.
De ettõl függetlenül nagyon profin játszik vele.

Huáá,ma mentem egy - 33k kört-->kredit OO --->xp 80 naon komoly <#banplz>
Pales27
csak be kell másolni a fõkönyvtárba

Ki ez az antipatikus úriember?

Ja, és végül kap 150xp-t két scout spotolásáért, meg valami alamizsnát, vagy szépen szarrá lövi a többszörös túlerõ. Igaz teljesen bolondbiztos taktika.

Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség, gyakorlatilag van.

Ez de jó kép, wot fórumon rakta fel valaki 😄

Wargaming fõfejes Viktor Kishvalami feje van rávágva a képre XD

WoT: Nishizumi77

himmelsdorf hegy, karelia hegy, malinovka hegy, steppes sarokban a kis hegyek, mines hegy...
popey8
Ezt hogy kell feltenni?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Ezzel nem értek egyet, pár pályán van 1-2 pozíció amit idejében kell foglalni.
Ha nem érsz oda idõben el se indulj, mert már várni fognak.

Gyorsabb a replay az eredetihez képest, ezért tûnik úgy mintha lövés elõtt kilépne a sniper nézetbõl.

Akkor szembetûnõ amikor saját csatádat nézed újra.

505thZajcev[PT]
Akartok 100 aranyat keresni?
Regisztraljatok a telefonszamotokat az accountotokkal, mar az aki meg nem tette meg. Kiprobaltam, muxik.

ÁÁÁÁÁ
3an rontunk 1 tankra!
Elõttem 1 60 hp-s T34.
Még mondom is magamban, biztosan megáll a sarkon célozni, hogy én ne férjek oda.
Ebben a pillanatban megáll, én belemegyek (felgyorsult kv5el), és õ meghal.
Meg is kaptam, hogy vak vagyok, meg hülye.

De csak hogy azért is kötözködjek. Malac. 10bõl 8szor ugyan ezt és azt mondom skill.
BÚÚÚÚ Itt is vagyok. Seggfej. 😛
Csodálom a türelmedet. Én úgy be tudok macskásodni, hogy hihetetlen. 100 hp-val visszavonul az ellen a szikal mögé, én meg csakmégegyetcsakmégegyetcsakmégegyet... Meg 5 hp-ban is ugyanúgy pattogok, mint a nikkelbolha, mondjuk type-pal az e-75 elõtt. Gyere vazze, lerágom a lánctalpadat...

Az troll gun. HE megy bele bár azzal nagyot üt de ahhoz át kéne hogy üssön amit nem fog így a sebzésed szar lesz. Au L56 kell rá meg a többi német T6 medre is.
Hát igen amikor 3-nál több arty van akkor mindenki más csak azért van h nekik spottoljon😊