World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
(sry, nem hagyhattam ki<#hehe>#hehe>)
Akkor elértem célomat, mára be is fejeztem 😄
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Szemcsés, morzsalékos talaj esetén más a helyzet. A lánctalp a kapaszkodói segítségével adja át a vonóerõt. Ha a farönk alatta van a talajék nagyobb mint csak kapaszkodókkal. Emiatt az úgynevezett nyírási sík is nagyobb. Ami ha nagyobb akkor elegendõ lehet ahhoz, hogy a vonóerõ megcsúszás nélkül adódjon át.
Elég fárasztó önmentési mód lehet. A harckocsifarhoz érõ rönköt le kell választani a lánctalpról. Majd újra elõre vinni és felerõsíteni a lánctalp elején. Ezt addig kell csinálni amíg ki nem tud jönni az elakadt harckocsi. Ha van akkor több farönköt is lehet egyszerre használni. Meg figyelni se árt, nehogy kárt okozzon a harckocsiban vagy a személyzetben a farönk amikor a harckocsifarhoz ér.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
(amúgy bevágták elõre a talp alá ha elakadt a vas a mocsárban)
Megint végig bújkáltad a játékot, azt a végére leszedtél pár noob-ot 😄
Az a baj, hogy 3as platoonba is ezt csinálja XD Megvárja amíg mindenki elfogy körülötte (platoontársak is), aztán elõkerül. 😛
Volt,h egy lila mellé csapódtam és ketten lehoztuk a meccset.
Én is körbe szoktam nézni lövés után, de te kb egyszerre nyomod a 2 gombot 😄, én meg szoktam várni míg odaér a lõszer😄.
Viszont tényleg láttam olyan replayt, ahol a srác 1 seccel azután lõtt mindig, hogy kiváltott külsõ nézetre, ezért kérdeztem rá, hogy ennek mi az oka.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
De a két srác belefutott a mi támadóékünkben és másodpercek alatt elolvadtak.Valószínû,h leálltak f2f harcolni és rövidebbet húzták.
ennyi
ettõl függetlenül minden jó játékos elõtt kalapot emelek.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Azt kérdezném tõled, hogy mi az oka annak, hogy célzás után külsõ nézetbõl lõsz végül? Láttam már ezt több magas effes játékosnál is. ez csupán véletlen vagy valami kézzel fogható oka is van?
Köszi!
Okosan és taktikusan játszottál!Ez legfõképpen az S51 kicselezésén látszott.
Amúgy érzésem szerint a random nem veletek volt,hisz kismillió nullás lövésed volt. 😊
De ne vedd sértésnek,az ilyen magas szintû játékosokra jellemzõ,h megvárod a csata végét és vérengzést csinálsz a low hp-s tankok között.Persze valakinek ezt is meg kell csinálni,és ha lehet akkor inkább ti mint az akkor elõbújó 600 effes játékos próbálja meg ugyanezt csinálni.
Mikor 3an toltuk platoonba a haverokkal és elmentünk 1 oldalt bevédeni/támadni,többször észrevettük,h a full lila effes pro játékos a csata végéig szinte a bázisról el nem mozdult.Majd mikor kellett elindult és szinte mindenkit 1 hitelt és a végén elment az artykért.
Végelszámolásnál meg kapott 1 rakat medált meg xp-t.Mondhatni h rizikómentesen elvégezte a dolgát. 😊
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
rendelkezik funkcióval is vagy csak csicsa?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
3 méter az külömbség. 1 fél...
Egy olyan kérdés hogy ESL ligába szeretném magam kiprobálni mégis milyen. Az a baj hogy folyamatos elutasitást kapok az account megadására.
Nem tudja valaki pontosan mit is kell beirni?
Elõre is köszi a választ.
Erre valaki tudja választ? <#nemtudom>#nemtudom>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
2: van, a 750 goldhoz fejenként asszem csak 2-t kell nyerni
3: kb. semennyit, heti 1x gyakoroltok, + vasárnap a csaták elõtt gyakorló, taktika kidolgozása
4: 50 100, 13 90, T32, IS-3, Lorrainearty, GWPanther, T1, VK28, T50-2 stb.
a lényeg h elsõre nem fog minden menni, induljatok el minél több versenyen, tanuljatok a vereségekbõl. egy embernek legyen több tankja, nálunk pl minden egyes tagnak van 4-5 használható tankja minimum