World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne orulj annyira mert meg megjelenhet az a majom es elmagyarazza, hogy gold loszerrel spottolni is gyerekjatek. Vagy esetleg arany alcahalot vettel valahonnan amitol lathatatlan leszel. <#awink>

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

milyen medál az a Redshire? még életemben nem hallottam róla
(sry, nem hagyhattam ki<#hehe>)

Akkor elértem célomat, mára be is fejeztem 😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Mint írták az egy farönk és önvontatásra használják. A lánctalp nem akad bele a rönkbe. A rönköt kell a lánctalphoz erõsíteni. Az maga alá kényszeríti és tapadós, iszamós taljaban lenyomja a szilárd rétegig. Amin az már meg tud támaszkodni.
Szemcsés, morzsalékos talaj esetén más a helyzet. A lánctalp a kapaszkodói segítségével adja át a vonóerõt. Ha a farönk alatta van a talajék nagyobb mint csak kapaszkodókkal. Emiatt az úgynevezett nyírási sík is nagyobb. Ami ha nagyobb akkor elegendõ lehet ahhoz, hogy a vonóerõ megcsúszás nélkül adódjon át.

Elég fárasztó önmentési mód lehet. A harckocsifarhoz érõ rönköt le kell választani a lánctalpról. Majd újra elõre vinni és felerõsíteni a lánctalp elején. Ezt addig kell csinálni amíg ki nem tud jönni az elakadt harckocsi. Ha van akkor több farönköt is lehet egyszerre használni. Meg figyelni se árt, nehogy kárt okozzon a harckocsiban vagy a személyzetben a farönk amikor a harckocsifarhoz ér.
pointer4
Ez már szép volt azért 😄
Hogy dicsérjelek is ma 😄
patchaou
Nem.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Volt már olyan, hogy a saját artym lõtt ki, mert kempeltem és nem mentem neki spotolni, mikor még 8 perc volt hátra, Serene Coaston... 😄

Mondjuk 2 low hp-sra itt is rávetettem magam 😄

Na most pont ez volt. négyésfél perc alatt mindenki meghalt de én voltam a noob mert nem haltam meg az elsõ 5 percben....
8000 spot damage, Patrol Duty, Redshire

😉

Van egy olyan jelenség, hogy bárhol is felbukkan egy low HP-s tank, ott terem Marchizor is. Lehet van valami teleport csítje 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

datango
a 10,5cm KwK 42 L/28 as csõ nem jobb az általad írt kwk 88cm L56. - nál?

.. biztos a sok gold szamolgatas miatt olyan elfoglalt 😊))
fa berakásos spoiler! ne hallgass a többiekre!!!!!
(amúgy bevágták elõre a talp alá ha elakadt a vas a mocsárban)
pointer4
Akkor miért nem spottoltál ? 😄
Megint végig bújkáltad a játékot, azt a végére leszedtél pár noob-ot 😄

Az a baj, hogy 3as platoonba is ezt csinálja XD Megvárja amíg mindenki elfogy körülötte (platoontársak is), aztán elõkerül. 😛
Ez igaz.
Volt,h egy lila mellé csapódtam és ketten lehoztuk a meccset.

Köszi!

Én is körbe szoktam nézni lövés után, de te kb egyszerre nyomod a 2 gombot 😄, én meg szoktam várni míg odaér a lõszer😄.
Viszont tényleg láttam olyan replayt, ahol a srác 1 seccel azután lõtt mindig, hogy kiváltott külsõ nézetre, ezért kérdeztem rá, hogy ennek mi az oka.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Az igaz,sõt ha jobban belegondolunk egyik pályán sem érdemes elõre szaladni meddel.Persze akad kivétel mikor kötelezõ elõre menni,de csak amiatt hogy spottoljunk.

Van ilyen is, de 20-ból 19x a 3as lila szakaszok nyernek szvsz. Tegnap pl. Hamisok 3 pz4-gyel lehozták simán a T7-es csatát (alig sebzõdtek).

Csak lövés után zoomolok ki, hogy lássam mi történik körülöttem.

Más.Tegnap egyedül mentem random csatába,és az elején láttam,h odaát egy PTS/RDR batchat platoont.Már akkor azt mondtam,h 15:0 oda.
De a két srác belefutott a mi támadóékünkben és másodpercek alatt elolvadtak.Valószínû,h leálltak f2f harcolni és rövidebbet húzták.
ennyi
ettõl függetlenül minden jó játékos elõtt kalapot emelek.

Amúgy ha senki nem megy sehova, akkor is simán nyerünk, mivel ránk jöttek volna idõvel. Mondtam nekik, h ne támadjanak, de mégis támadtak, az nem az én hibám, h türelmetlenek.

Nem láttam a replay-t, így lehet nem releváns amit írok, de papír medként nem mehet az E100, IS7 és társai ellen csiki-csukizni - akkor kb. 20 sec. alatt vége. A medek egyik szerepe nem ez lehet, amit csinált?

Serene Coaston nem buli Batchattel elõrerohanni és meghalni. Minden átlõ, minden téged akar. Minél tovább maradsz battel életben, annál nagyobb az esély a winre, mivel ez a tank tökéletes arra, hogy spotoljon az artyknak, illetve, hogy az árván maradt tankokat kivégezze.

Bah. Szóval ez a titka a liláknak? Frag lopók. tudtam én hogy van titok. 😛
Nem, a pinára. De, hogy jön ez most ide? 😊

😊 valahol ezt írtam?

A FA testápolóra gondolsz? 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

505thZajcev[PT]
Es akkor ez most szarnak szamit?

Szia marchizor!

Azt kérdezném tõled, hogy mi az oka annak, hogy célzás után külsõ nézetbõl lõsz végül? Láttam már ezt több magas effes játékosnál is. ez csupán véletlen vagy valami kézzel fogható oka is van?

Köszi!
Szép volt. <#eljen>

Okosan és taktikusan játszottál!Ez legfõképpen az S51 kicselezésén látszott.
Amúgy érzésem szerint a random nem veletek volt,hisz kismillió nullás lövésed volt. 😊

De ne vedd sértésnek,az ilyen magas szintû játékosokra jellemzõ,h megvárod a csata végét és vérengzést csinálsz a low hp-s tankok között.Persze valakinek ezt is meg kell csinálni,és ha lehet akkor inkább ti mint az akkor elõbújó 600 effes játékos próbálja meg ugyanezt csinálni.
Mikor 3an toltuk platoonba a haverokkal és elmentünk 1 oldalt bevédeni/támadni,többször észrevettük,h a full lila effes pro játékos a csata végéig szinte a bázisról el nem mozdult.Majd mikor kellett elindult és szinte mindenkit 1 hitelt és a végén elment az artykért.
Végelszámolásnál meg kapott 1 rakat medált meg xp-t.Mondhatni h rizikómentesen elvégezte a dolgát. 😊

ÁHHH! Az üres vodkás üveggal csapják nyakon 😛
datango
köszönöm.

Esetleg gyógycsomagnak, ha Igor elalszik a volánnál. DÁÁÁNG...

A másik lehetõség hogy a cigányok ezzel mentek fát lopni és mivel csomagtartó nincs a tankban... 😄
ÖÖÖ... igen. De arra hazsnálják (ha jól emlékszem) amit írtam 😊
kwk 88cm L56.
konkretan ugy hivjak h farönk.
Oké köszi.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

ez van type-on t-54, is-8on is. és ha jól tudom lánc tud bele kapaszkodni ha neadj isten vhol leakad. mint a sivatagban is ha a kerek csak kaparja a homokot alá egy deszkát és kimegy onnnan ahol elakdat.
datango
VK 3601 (H) ez a tankom, melyik csõ a legerõsebb rá?

Helló egy kérdés ami engem nagyon érdekelne,a képen látható "valami"
rendelkezik funkcióval is vagy csak csicsa?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

bocs...
Hát én csak azt tudom hogy anno mikor egyik imserõsömmel artyztunk õ Gay Wagon én S-51. Ki volt a fazsa hogy éppen hogy csak mellé megy a lövése és már nem lesz semmi baja az ellenek. Én ha csak mellé is lõttem kapott egy nagy pofont. Itt a külömbség 3.6 gaywagon és 6.5 s-51.
3 méter az külömbség. 1 fél...
Sziasztok

Egy olyan kérdés hogy ESL ligába szeretném magam kiprobálni mégis milyen. Az a baj hogy folyamatos elutasitást kapok az account megadására.
Nem tudja valaki pontosan mit is kell beirni?

Elõre is köszi a választ.

Erre valaki tudja választ? <#nemtudom>
Ezt csak a szóráskép ismeretében lehetne megmondani, hogy sok-e, vagy kevés.

LOL: Nagyon kemény spalsh nerf lesz. S-51 203mm-se 6.54rõl 6.07re. LÓÓÓÓFASZ.
Köszönöm a gyors választ.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

1: 10+ ember nem árt
2: van, a 750 goldhoz fejenként asszem csak 2-t kell nyerni
3: kb. semennyit, heti 1x gyakoroltok, + vasárnap a csaták elõtt gyakorló, taktika kidolgozása
4: 50 100, 13 90, T32, IS-3, Lorrainearty, GWPanther, T1, VK28, T50-2 stb.
a lényeg h elsõre nem fog minden menni, induljatok el minél több versenyen, tanuljatok a vereségekbõl. egy embernek legyen több tankja, nálunk pl minden egyes tagnak van 4-5 használható tankja minimum