World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát nem tudom... Ugyanúgy megy a WoT 60 fps-el, mint 30-al. De lehet, hogy vak vagyok, és nem látom a különbséget. De persze a 25 és a 30 között már érzékelhetõ a dolog.

Sippie
erre azt szokták mondani az okosok (akik nem tudják megmagyarázni😄), hogy próbálj ki egy 60 fps-es, és egy 30 fps-es játékot, és látni fogod a különbséget.
Akkor én az átlag 130-140-es pingemmel (Usa szerver) és a 4500 meccs alatt összegyûlt 1050 effemmel európai szerveren már 2000 effes játékos lennék? :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem sokat fps-eztem, ezért kérdem, hogy minek oda 60 kéõ/mp, amikor az emberi szem a 30 felett nem tesz különbséget, folyamatosnak látja?

Tessék szépen rendet tartani a személyiségeid között, különben jön a szuri megint. <#action>

Egyébként ja, bétában tényleg durvább volt a lagg. Fõleg amikor az okosok kivitték amcsiba a szervereket.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

patchaou
Tartsd õket kordában 😊
Amúgy szerintem itt annyira nem fontos a képfrissítés mint egy fps játékban, ahol 60 alatt nem is érdemes nekiállni. Itt azért simán ellehet játszogatni 25+al.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sosem szoktam az effit elõrángatni amikor itt a fórumon beszélgetünk.

Az biztos hogy bétában nagyon sokáig nyomtuk 200as pinggel. Max akkor azért nem jött ki a nagy különbség, mert mindenki annyival nyomta. 😊

Sippie
Regisztráció idõpontja: 2012. 11. 06.

téged se sûrûn láttalak még ideírni, na te biztos Lammaer álrege vagy 😄
Fellázadtak az álregeim....

Sziasztok

Egy olyan kérdés hogy ESL ligába szeretném magam kiprobálni mégis milyen. Az a baj hogy folyamatos elutasitást kapok az account megadására.
Nem tudja valaki pontosan mit is kell beirni?

Elõre is köszi a választ.
Sippie
Ennyi... és ezt nem 600 effis játékosok mondják, úgyhogy Lammaer most nincs igazad.
patchaou
150k játékosnál 100 fölötti pingnél inkább kikapcsolom a játékot, mert nem tudok úgy játszani. Amikor csak a bekapott találat után veszem észre a fal mögül kiugrott medet az is a pingek közti különbség miatt van. Bivaly géppel pedig amivel meleg helyzetben nem esne 20 fps alá a cucc biztosan másképpen muzsikálnék.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Azért szépen összegyûlt a Lammaer és csatlósai +alregek társaság<#eplus2><#eplus2><#eplus2>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Sippie
még mindig senki nem beszélt 600 és 700 effirõl. 1200 és 2000 közöttirõl volt szó.
Sippie
baromság. alapesetben 30-40 körül van a pingem, amikor bent felejtem a torrentet, és felkúszik 200-300-ra egybõl észreveszem, hogy valami gáz van, anélkül hogy a számlálót figyelném. Száguldó célpontnál pláne nem mind1, hova és mikor kell lõni. Az sem mind1, hogy ki mikor spottolja a másikat. Hoztam már fel példának Szakeszt, újból elmondom hogy városi pályán csak azután spottoltam hogy rámlõtt, és visszatolatott a ház mögé, szóval rálõni sem tudtam, pedig én voltam aki várta hogy kijöjjön. Úgyhogy nincs igazad, és pont.
FPS-em mines CW-n nekem is esett le 10 környékére amikor egy helyen volt 20+ tank, nem is tudtam eltalálni senkit, annak ellenére hogy randomban általában megvan a 30, én kérek elnézést hogy játszani merészelek a játékkal 😛
Azért ez így nem biztos, hogy igaz, vagy valamit nem tudok, amit te igen...
Én mondjuk bétában nem játszottam, de most ha 100 fölé megy a pingem, akkor elég nehéz közelharcot vívni valakivel. Anno a BF2-ben viszont vígan elvoltam akár 200-as pingig is, nem volt annyira zavaró. Tény, hogy ott is hátrány volt egy 20-ashoz képest, de játszható volt...

pedal to the metal...

Aha, a KV1-en lévõ 85 mm F-30 lehetett az...

120mm átütés, 160dmg volt neki ha jól emlékszek

+1, erre gondoltam én is.

Hagyjuk már a pinget meg az FPSt amikor arról beszélünk ki milyen jó....

Megnéztem az effemet tierenként. A statisztikai hibahatáron belül van mindegyik...

Jó, de a játék intelligencia hiányát nem pótolja az FPS és a jó ping. Lehet 25-30 fpsel is jól játszani még. Bár senki ne magyarázza meg nekem, hogy 720 effi 16k csata és szar a gépe. Mert az vagy hülye vagy önsanyargató, hogy úgy játszik.
Hmmm... ezért volt gyanús... magas penre és magas damagera emlékeztem, de most csak a magas pent találtam már meg. Szóval õ is kaptaa KV nerfet.

Õ pont meg tudott élni még Tier7ben is, lõttem át vele tigrincset gondolkodás nélkül. Konkrétan akkor húztam a T28-at, amikor wipe után élesbe ment a játék 😊

Ó! Amúgy nagyon jól szórakoztam köszönöm minden kedves résztvevõnek!
Itt attól van másként, hogy még a 200as ping sincs hatással a játékmenetre. Ezt bétánál elég jól kitanultuk, amikor az egész EU lakosság igy játszott, mert a szerverparkot átvitték amerikába.

Szóval pont FPSekkel összehasonlítani nagy hiba a WOTot, meglepõen pingbarát játék.

Aki meg 10fps-el játszik, hadd nem minõsítsem... igazad van, játszhatatlan, de annak az embernek az agyával is baj van, szóval õ lehet siemka amúgy is.
Legviccesebb amikor legyõztem egy magasabb tierû tankot, és beírja nekem hogy noob vagyok mert neki magas a pingje...

Most lehet okés. Annó mikor nem volt +-2 hát kurvára nem votl az.
Régen meg még elég durva alfája is volt a 85mm-es ágyúval.

Az viszont tény, a kezdõ T4es lightekkel elég szemét módon bánik a WG... azokat nem kéne feldobni a nagyok közé, naponta nagyon sok ilyen emberrel találkozom, menne a rendes mediumok felé, azt kamillázik hogy mit keres Tier8-9ben... nem az õ hibája hogy nem tud mit kezdeni vele, most tanulja a játékot, lõni akar, nem szalonnát sütni a bozótban.

REPORT! <#rinya> <#mf1>

Sippie
Ez egyáltalán nem butaság, de 1200 effirõl volt szó, nem 600-ról. MMO-ról beszélünk, alacsony fps-el, és fos nettel senki soha nem lesz 2000 effis játékos. Ha egy CS-ben nem mind1, hogy 10-es, vagy 100-as pinggel játszol (a lossról nem is beszélve) itt mitõl lenne másként?
"De pl pz38na, a-20, a kikúrt fos t-28"

T-28ról tessék csak leszállni, azon 110 pen van Tier4ben 😊
Elég sokmnident át lehet lõni vele gondolkodás nélkül - nem véletlenül volt sztár a junior company ligában (igaz, jó régen mentem arrafelé)

ÖÖÖÖ... GIVE A FUCKING SHIT a többi játékosra. Én szórakozni vágyom. T4el t9ben nem szórakoztató. ráadás nem én döntöttem úgy hogy scout leszek. Én úgy döntöttem kell egy t-54 amihez az út a-20on átr vezet. Innen mondják meg a WG-nek hogy legyen egy külön scout ág és ne rakja be a t4et feltélen scoutnak. T-50 az direkt scout. Az a-20 ne legyen. Ennyi.
Peeersze! miért mit gondoltál? 😛
Sovereign. Ha az ostobasagot lehetne merni te lennel a mertekegysege. De nem ugy mint az utnak a meter hanem mint a homersekletnek az abszolut nulla fok. Hogy annal mar nincsen lejjebb.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

😄😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Ez elég nagy butaság... akkor mostmár a 800 effisekre úgy tekintsek, mint akik mobilnettel tolják commodore 64-rõl és azért rosszak?

A 600asoknak meg nem telik monitorra, ezért õk anélkül nyomják... 😊

pointer4
Nem nyernétek velem sokat 😛
pointer4
Hogy Hofi szavaival éljek, marchizor szájából egyenesen:
"Szopok, nyalok, gombot varrok" 😄
ja igen, ha meglátják rajtam a pl zászlót, nem vesznek annyira komolyan 😄 kell rá 😄

az a baj hogy az ilyen berohanok meghalok stilusu jatekosok cseszik szet a gamet mar kis tier-ben is.

2-3 ilyen ,masik 12-13 embernek teszi tonkre a szorakozasat ,mivel ok vesztenek utana.... no comment

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Arányok! Egyik t5 másik t10. még szép hogy lassabb fog lõni de akkor nézzük a DPM-et és legyen egy is-7:2140 és 1920 a kv-1é.
se 😄 minek szenvedjek most már stock tankban, ha megtehetem, hogy egybõl fullosban kezdjek? szoptam régen eleget. mondjuk más 1 éves prémre költi meg ilyenek, én elbaszom free xp-re.

ahelyett, hogy velem gecizel, inkább gyere vissza a HUNSba, emberhiány van. 😄

A 2400 átlag efis tier4-es ágyús T14-em, amit a WG fizetett is csíter?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

De ha növeled a Tier-t, egyre többet kell sebezned, hogy ugyanannyi eff-et kapj. A Kv-1-el lõtt 500 több effet ad, mintha az E-100-al lõsz ugyanennyit.

Sippie
"havi ~20k goldot nyerek"
milyen kényeztetésben részesíted SerB-et azért a 20k-ért? <#eplus2>
LOL

talán nem egy tier limites csíter pérm tankal kéne igazolni magad. Mert a saját tierjében az a genyó egy állat. Ráaáds a t2-3as játékosok jó része éppen hogy elkezdte a játékot és fingja nincs semmirõl.
meg legalább lesz mibõl lengyel zászlókat tenni minden tankodra, batchat után szabadon😉..

Van egy baszott lassú tankom, ami világít, mint néger segge a Hoth bolygón... De messzire lát.

Úgyis addig fog számolgatni amíg az nem ön ki hogy csak egy pénzes noob vagy csíter tankokkal 😄.