World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Amúgy szerintem itt annyira nem fontos a képfrissítés mint egy fps játékban, ahol 60 alatt nem is érdemes nekiállni. Itt azért simán ellehet játszogatni 25+al.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Az biztos hogy bétában nagyon sokáig nyomtuk 200as pinggel. Max akkor azért nem jött ki a nagy különbség, mert mindenki annyival nyomta. 😊
téged se sûrûn láttalak még ideírni, na te biztos Lammaer álrege vagy 😄
Egy olyan kérdés hogy ESL ligába szeretném magam kiprobálni mégis milyen. Az a baj hogy folyamatos elutasitást kapok az account megadására.
Nem tudja valaki pontosan mit is kell beirni?
Elõre is köszi a választ.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
FPS-em mines CW-n nekem is esett le 10 környékére amikor egy helyen volt 20+ tank, nem is tudtam eltalálni senkit, annak ellenére hogy randomban általában megvan a 30, én kérek elnézést hogy játszani merészelek a játékkal 😛
Én mondjuk bétában nem játszottam, de most ha 100 fölé megy a pingem, akkor elég nehéz közelharcot vívni valakivel. Anno a BF2-ben viszont vígan elvoltam akár 200-as pingig is, nem volt annyira zavaró. Tény, hogy ott is hátrány volt egy 20-ashoz képest, de játszható volt...
pedal to the metal...
Hagyjuk már a pinget meg az FPSt amikor arról beszélünk ki milyen jó....
Szóval pont FPSekkel összehasonlítani nagy hiba a WOTot, meglepõen pingbarát játék.
Aki meg 10fps-el játszik, hadd nem minõsítsem... igazad van, játszhatatlan, de annak az embernek az agyával is baj van, szóval õ lehet siemka amúgy is.
Legviccesebb amikor legyõztem egy magasabb tierû tankot, és beírja nekem hogy noob vagyok mert neki magas a pingje...
T-28ról tessék csak leszállni, azon 110 pen van Tier4ben 😊
Elég sokmnident át lehet lõni vele gondolkodás nélkül - nem véletlenül volt sztár a junior company ligában (igaz, jó régen mentem arrafelé)
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
A 600asoknak meg nem telik monitorra, ezért õk anélkül nyomják... 😊
2-3 ilyen ,masik 12-13 embernek teszi tonkre a szorakozasat ,mivel ok vesztenek utana.... no comment
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
ahelyett, hogy velem gecizel, inkább gyere vissza a HUNSba, emberhiány van. 😄
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
milyen kényeztetésben részesíted SerB-et azért a 20k-ért? <#eplus2>#eplus2>
talán nem egy tier limites csíter pérm tankal kéne igazolni magad. Mert a saját tierjében az a genyó egy állat. Ráaáds a t2-3as játékosok jó része éppen hogy elkezdte a játékot és fingja nincs semmirõl.