A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #241304 A WG eff-et néz nem win6,win7-t, de van összefüggés persze
Lehetne kicsit variálni és jobban kiegyensúlyozni, mondjuk nem csak a tankot nézni, hanem megszorozni az eff-el, de le kellene alaposan tesztelni, hogy ne legyenek hosszú várakozások. Illetve azt lehetne csinálni, hogy max 1 perc várakozás, ha összejött a csapat, ok, ha nem, akkor meg azzal játszol, aki éppen rendelkezésre áll és kész.
A kiegyensúlyozottabb csaták valóban növelnék a játékélményt, úgyhogy szerintem fű alatt a WG is gondolkodik valamiben.
Utálom azt, amikor a végére maradunk páran vagy akár egyedül és az ellenfélnél meg ott van 6-7-8 tank. Nincs esélyem a bravúrra vagy nagyon kicsi csak és ez frusztráló.
Nekem óvatos játékstílusom van, nem rohanok előre soha és 60% túlélési rátám van, mert általában a bukó meccseimen az történik, hogy lassú nehéz tankkal vagyok és mire legyűröm a szárnyat és vissza tudok fordulni vagy esetleg odaérek, már befoglalták a bázist. Nem mindig ez van, de tipikus, mert vigyázok az életerőmre nagyon és igyekszem úgy osztani a sebzést, hogy ne kapjak be lehetőleg. Ezzel együtt is 51,3% a WR-em, úgyhogy nem az van, hogy nem veszem ki a részemet, de nem fogom az életerőmet ostobán elpocsékolni.
Számomra, ezzel a játékstílussal rengeteg olyan helyzet adódott, ahol a végén megmaradtam és volt már, hogy full hp-val sem tudtam mit kezdeni a falkában rámrontó 5-6 tankkal. Egy kiegyenlítetteb csatában a végére nem maradhatna ennyi magas hp-s ellenfél és ilyen nagy számban, tehát az ember jobban tudná csiszolni a tudását több ellenfél elleni harcban, mert jelenleg esélytelen. Ahogy spotolnak a végén, rámront 5-6 tank és végem, csak akkor tudok bravúrt bemutatni, ha olyan buták, hogy egyesével támadnak.
Múltkor maradtam én T34-el, mert az ostoba csapatom bázisvédés során annyira előre ment, hogy nem tudtam már lőtávolba kerülni, mert a bázis bal oldala teljesen védtelen maradt volna. Emiatt nem is nagyon tudtam őket támogatni pedig a T34-nek a tűzereje meglett volna. Top tier voltam és a végére maradtam én meg egy falka 5-6-7 szintű tank az ellenfélnél és jöttek rám, mint a japán bombázók Pearl Harborban. Kettő, igen 2, ostoba kamikázét játszott, csakhogy feléjük fordítottam a tank elejét és szétporladtak. Mondom, hogy ennyi hülye nem lehet egy csapatban és még nyernek is. A végén olyan össztűz volt rajtam, hogy lelassult a játék 20fps-re és annyira nem tudták, hogy hol lőjenek, hogy közvetlen közelről is a 279-es páncélvastagságnál lőttek, de ezt az össztüzet nem sokáig bírtam, mert a 12,6 másodperces töltésidővel nem tudok több ellenség ellen harcolni hatékonyan, nem is arra való az a tank. Így is ottmaradt a két szétporladt kamikázén kívül még 3, mert a kis hp-s tankokakat kiszedtem.
Egy kicsit kiegyenlítettebb tudású csapattal simán hozható lett volna ez a csata és ez csak egy kiragadott példa, ilyenhez hasonló csata szinte minden félórában történik.