World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A retardáltság ellen nincs mit tenni, írtani kell. Csak 3 csapattárs indult neki hogy kilõje a mark 1-et de én voltam hozzá a legközelebb. Érdekes módon ahogy bekékültem egyik csapattárs sem lõtt rám. Nem is tudom miért <#nemtudom>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

fsb1000
Remélem amint lejár a tiltásod, megint végrehajtasz egy ilyen hõstettet.
Lesz ok tapsikolni....

Solten
<#worship>

Saor Alba

<#taps>

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

=( grille behozott platoonba egy mark 1-et, kilõttem mindkettõt
megnyertük

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

popey8
Ha ez igaz, akkor azt kívánom, h bár lettem volna én is egy szobanövény 200-as effivel és akkor elbújhatnék a többi mikulás között. Beleolvadnék a tömegbe és mikor nem figyel senki, elmennék nyomorék artikat mészárolni<#violent><#eplus2>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

jaja med az pénztemetõ tier10ben fõleg t-62. Fõleg a lõszer árak miatt. Nagyjából ugyanannyi egy lõszer bele, mint egy TD-be csak a TD 1000-t sebez ez meg 300-t, és nagyon sokat ellõsz vele.
fsb1000
Sigfridline.... Mi támadunk, de a kezdés után alighogy elhagyjuk a "vonalat" egy T18 belém lõ. (aki mögöttem jött) Kérdezem miért? Erre kilõ az 560 effes köcsög.
Kaptam 1408 kárpótlást, de tudom mit kell tegyek ha legközelebb kéket látok.
Ilyenekkel nem kívánok együtt játszani.

1-2t kivettek, többek közt Komarint meg a swampot. Nekem az nem is hiányzik.

Sziasztok!

Mi lett a régi mappokkal?Amióta megjelent az ütközet és a támadás azóta egy csomó pályára nem rak be.ugyan arra (kb) 20 pályára dob csak be.Egynéhány régi map igazán hiányzik.Végleg kivették õket, vagy csak véletlen mûva ,hogy nem kerülök már be!?plComarin

Metalmilitiakid
Nem 5 mp volt, de minden más elõ tank fedezékben volt (amire lett volna értelme ráfordulni), vagy a pálya azon részen amit nem láttam, mert hát nem voltak a scoutok a helyzet magaslatán. Viszont ha megvárom amíg kinyírja mind a kettõt akkor csak 1 lövést adok le és eltûnik a spot, aztán cseszhetem, így viszont leadtam kettõt és megdöglött és még az egyik haver is életben maradt. Szerintem bõven a jobbik megoldást választottam.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Ennyire meg nem szopatott az MM miota tankozok. 13 csata/2 gyozelem. Ez meg nem is idegesitett volna, ha nem pattanok mindenrol. Itt peldaul T7-es csataban voltam:
[/url][/img]

Vagy egy tegnapi KV-1S, top tank voltam 122-es agyuval. 179 damage/shot

[/url][/img]

Ez utan T10-es csata. Nalunk volt 9db 1500 feletti jatekos a tuloldalon 2 csak. 88%-os esellyel vagtunk neki es kikaptunk 15-3-ra. Megneztem ki, mennyit sebzett es en a 930-as eredmennyel a 2. legtobbet sebeztem! A T57-es 1800-at a tobbiek 900 alatt. Ez valahogy nem a hiheto kategoria szamomra. Egyszerre lefelejtett mindenki jatszani nalunk vagy mi?
Nem vagyok egy panaszkodos jatekos, de kicsit bekaphana egy cigany faszat a WG team.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

<#nevetes2>

Volt, de már kikezeltettem 😊

Igen, csak neked pölö jó a situational awarenessed, fene tudja, hogy hívják magyarul, nekem meg szar. Ha én ilyen helyzetben, elfordulnék, a büdös életbe többet nem jutna eszembe. Nem tudom õ hogy van vele, vagy mennyire volt lassú/gyors a szitu.

Fordulhatott volna akkor már elõbb is másra, a leírás alapján nem 5 másodperces esemény volt.

Sztem alapszabály, amíg a csapattárs él nem kúrunk oda az artyval, max nagyon kiélezett helyzetben amikor a gyõzelem múlik rajta. De olyankor nem is szokott anyázni az ember.

Gondolom, akkor fordulhatna másra.

Solten
Hi.

100-as. Bar sok lesz a cumi, foleg Tier X-ben tanyazik, fosch pen, fosch alfa... 😊 Nemi gold loszer elkell. Venti, vert. stab, toltesgyorsito nalam a medium-csomag. Wet ammo-t hagyjad, eleg a safe storage skill a toltonek. Az elso frontra bekapott loves altalaban kinyirja a sofort (biztos valami 200 kilos faszi es kitolti a teret).

"Használat. (flank? körberongálás? fontos helyek elfoglalása?)"

Kb ennyi. Ha nincs scout mutogathatod az ellent valami fedezek mogul az artistanak meg a TD-knek / heavyknek (igy szivattunk meg nemreg egy T30/Tiger 2 parost egy T20-al, lecsipegettek oket a tobbiek aztan korberohangalva kivegeztem a T30-at, a T20 meg ellopta a Tiger 2 killt - addig pattogott rola amig le nem lottem 100 HP-ra) 😊
Pontos az agyu lehet sniperkodni is.

Saor Alba

Miért nem vártad meg amíg az ellenfél kilövi? Nem oszt nem szoroz számodra, és akkor tényleg nem érhette volna szó a ház elejét....

Metalmilitiakid
Annyira szeretem az IQ harcos embereket. Két csapattárs lerohant egy 2 tier el nagyobb heavyt, az egyik az oldalába állt a másik a frontjába (ezt már nem értettem). Én meg artyval mondogattam nekik, hogy he takarodjatok már arrébb, mert én ki tudnám lõni, mikor õk 10 bõl 1x bírták átlõni akkor is lófasz sebzéssel. A 3. felszólítás után meguntam, odacsaptam egyet, elvittem a fél HP ját a heavynek, meg kivettem az egyik 100 HP s havert, erre elkezdte szidni a kurva anyám (persze angolul), hogy mekkora láma vagyok, meg hülye artis.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Nem vagyok én hülye, csak lõni nem tudok.

Egyébként sosem értettem, hogy egyes útvonalakat miért hanyagolnak el teljesen.

Sztem t10 td-kel esélyes prém nélkül 0-ra, v +-ra kijönni átlag, mivel ott nem elvárt h elsõ vonalban harcolj, td mivoltodból lehet a második vonalban is (kiv. ha te vagy az egyetlen t10)

De sztem med a legnehezebben fenntartható tank, utána heavy, végül td-k t10-ben (artyt csak így zárójelben jegyzem meg, mivel t8, csak javítása már t10-el egyenlõ)

Ahogy már elõttem is írták, egyetlen járható mód sztem h minél több damage-t próbálsz kiosztani a csata során.
Solten
<#hehe>

Saor Alba

Cáfolhatatlan tény!

Még így is többen mentek balra, mint szoktak. 😊

Minden hátsó szándék nélkül kérdezem a tapasztalt tanker kollégákat, hogy a lentebbi képen látható helyzet (3 KV-1S és egy KV-1 cövekel Redshire hegynél)mit vetít elõre a csata további menetére nézve, illetve mi a búbánatot lehet itt csinálni ha a képen láthatóak végignézik a csatát számottevõ okozott sérülés nélkül.

fsb1000
Vannak akik hátul campelnek t10-el.. de abban mi az élvezet? És ha a TOP tank nélkül elbukik a csapat, akkor hiába akar spórolni a javítással, mert õt is ledarálják.

A másik megoldás, hogy sokat sebzel és eleve úgy kalkulás hogy 80% HP-t veszítesz. Kijön nullszaldósra szerintem, ugyanis a szerzett kredit mennyiség szempontjából majdnem mindegy, hogy gyõztes vagy vesztes a csata.

Én JagPzE100-al is támadok elsõ sorból, azóta javul a statja.
Persze néha lenooboznak, néha nem jutok el a kezdõkörtõl az elsõ fedezékig, néha kínyir egy 1390, de ez van...

QuentinT
Köszönöm a választ! Akkor ezek szerint ne is álmodjak arról, hogy T10-es gépekkel játszadozzam prémium elõfizetés, vagy járgány, illetve masszív farmolás nélkül? 😞

Az összes t10-el esélyes a mínusz prém nélkül. E100-al ha több mint fél életem lelövik akkor tuti a mínusz.

prémium nélkül t10 meddel, nagyon esélyes a mínusz...😄
QuentinT
Mentem egy csatát T-62A-val is, és ez az eredmény:

Ez normális? Mert úgy érzem, nem volt túl rossz az eredményem, és prémium nélkül mégis mínuszban zártam volna.

Az ilyen körökért érdemes elindítani ezt a játékot. Nem nagy dolog, de izgalmas volt a meccs végig, 0-5, 3-5, 3-8, idióta mediumtankok a városban, artyk üresen, mezõrõl bekerít minket az ellen, szóval volt itt minden. A végén egyedül maradtam 3 artyra, 1 lövéses hp-val.

QuentinT
Üdv! Van valaki teszt szerveren? Érdekelne a véleménye, hogy csak nekem tûnik úgy, hogy kevesebb kredit jön csatánként? Legalábbis gyanúsnak találom a mostani köreim hozamát az Fv215b-vel.

Hát ehhez elég közel kell lenni, és pattogósak ott is. Bezzeg amikor nekem volt T28-am azt minden át lõtte. Nem tudom, nem nagyon szokott sikerülnöm ott átlõni a T28-akat , meg proto-t se. De ritkán is találkozok velük, míg type-bõl annyi van mint a nyû , azoknak könnyebb kitapasztalni a gyenge pontjukat.

Öröm olvasni az állandóan visszatérõ szövegedet, amit párszor próbáltam adatokkal megcáfolni (más is linkelt neked statot pl IS6-ról, SP-rõl is), de ezek felett valahogy mindig elsiklasz. Elõször is nincs olyan a t8-as prémtankoknál, hogy pénztemetõ. Ha itt szétnézel láthatod, hogy nincsenek nagy eltérések a netto profitok terén, mind szépen hozza a pénzt. IS6-ról annyit, hogy valaki linkelt 2000+os avg dmg-et vele, pont neked, de nekem is megvolt vele még gold ammo elõtt is az 1900+átlag sebzés. Melyik tankkal tudsz ilyet felmutatni? Prém tank ugye sebzés után kapja a pénzt, gondolom ezt tudod,így nekem úgy tûnik, hogy lehet vele keresni szépen. SP-vel csak 1700-körüli az átlag sebzésem 58%-is winratem és ezt soloban szedtem össze, de szerintem még ez is több mint neked a T34-el, akkor most hogy is van ez? Nekem úgy tûnik, hogy csak tudni kell kihasználni az adott tank pozitív tulajdonságait,nem olyan hülye a wg, hogy olyan tankokat áruljon, amikkel nem lehet pénzt keresni. Az már más kérdés, hogy sokszor olyan hülyék veszik meg, akik nem tudják kihasználni, de ez már nem az átlag user problémája, míg az ellenfél sorait erõsítik ezek a véglények.
ez a resz utott <#guluszem1> " - ha sebezhetõ az ellenfél szembõl az SP 170-es átütésû ágyújával(na ez már a legtöbb Tier8 heavynél sem igaz, nemhogy a Tier9 heavyknél, de már a Typenál sem) "

remelem viccnek szantad ...
csak ugy kerdezem ezeket a suletlensegeket honnan szeded??

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

T28 tetején kupola. Kb annyi esélyed van, mint T59 kupolája.
Protónál meg géppuskafészek lõhetõ.
De ezekken nem jó szemtõl szemben csatázni, inkább mellé kell menni, ha lehet.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Amúgy különben eléggé maguk felé hajlott a fejlesztõk keze, 100 tonnás KV5 és megy 30 -40 el? Aha...a szintén 100 tonnás, teljesen páncélozatlan papír Löwe meg úgy megy mint egy reumás csiga...persze minden szentenek magafelé hajlik a keze, de akkor is.

Kivancsi lennek a lilak mit tapasztalnak az elobbiekben leirtakbol. Biztos nem en vagyok az egyetlen aki figyelmezteti az artykat mar az elejen.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Ja, ha rammol vele az ember, olyan a KV5 mintha egy tehervonat csapná el a másikat...

Tiger II-õt szembõl lehet sebezni, ha nem dugja el ügyesen magát, vannak gyenge pontjai szembõl jócskán.
A KV4 az már kemény dió. Arra bizony rá lehet faragni. Pedig amúgy nem szeretem a KV4-et, de a KV5 kis pen.-es ágyújával szemtõl szemben nem sokra lehet vele menni.
De ilyen esetekre van pár darab prém lõszer betárazva. Ha ezeket kilövöm, és sebzek vele, lazán pluszos lesz a számla.

Az IS6 az vicces, mert az se nagyon lövi át a KV5-öt, és pattognak egymásról. De IS6-tól nem félek, ellehet kapni. Atype-ot is, bár az pattogós.
Ellenben a T28 és a T28proto...multkor még prém lõszerrel se tudtam szembõl átlõni valamelyiket. Ezek ellen semmilyen taktikám nincs, ha szembõl jönnek fedezékbe bújok.

Azt éán is bírom mikor a prém tankos nem hazsnál oltót. Enyhén epic fail. Löwe meg oylan mint egy fáklya jah. Volt hogy 2szer egymás után kigyújtottam szegényt. 😊

Kupola meg egy érdekes dolog. KV-4en, E-75ön, T110en. E-7 kupoláról nem egyszer mûásik E-75 dingelt. Vagy lehet csak 5 centivel lentebb ment. De pl T110re is igaz. Múltkor E-100 kétszer pattintotta a kupolám. De fordítva is elõfordult.
Ó! T95. + napja hátulról 50 100al 4szer dingeltem így inkább oldalba lõttem. Míg emléxem volt hogy 13 90el a kupoláján át öltem meg pedig az -60mm átlag pen.
Ok, ez az elmélet szép is, viszont azon a kis kupolán is vannak keményebb részek, és ha 1 kicsit mozgatja, akkor lepattan.
Én is azt kezdtem el eleinte lövöldözni, de több eddig a lepattanó, mint a sebzõ találat.
Amit viszont imádok lõni az a LÖWE!
Ha meglátom, hogy ellenfélnél 2-3 darab is van, akkor elkezdem dörzsölni a markom, mert azokból 1et biztos én gyújtok ki, õk meg nem hoznak poroltót. <#eplus2>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

A KV-4-nek ha a nagy torony van rajta a tetejen levo "sapkat" kell loni. Szonte minden atviszi amivel talalkozhat. Meg a geppuskanyilassal is lehet probalkozni kozelrol.

Ha van lila és artyval vagyok én is rálövök mert egy utolsó mocskos csaló prém gold noob.
De t-62 vs batman. 62õt lõném mert ha a bat kitáraz akkor egy darabig nem alkalmas sokmindenre. t-62rõl lehet pattani. batmanról... elõ fordul (WTF???) de ritka.
Azert teged lottek mert lattak, hogy 1500 felett van az effed a Bat meg lehet piros volt vagy gyenge sarga. Azert az artyk sem mind hulyek, ha tudjak eloszor a jobb jatekost lovik ki. En is ha latom, hogy az ellenfelnel valaki kiemelkedoen jo akkor szolok az artynak mar az elejen, hogy xy,1750 eff es koncentraljanak ra ha lehet. Es sokszor kilovik emiatt igy konnyebb hozni a meccset.
Sajnos hatranya is van a (viszonylag)magas effnek is. Ha latom,
hogy az enyem a legmagasabb a csapatbol vagy meg ki is emelkedik a mezonybol probalok meg ovatosabb lenni mert sokszor az elobb emlitett okok miatt ram palyaznak az artyk. Foleg, hogy leginkabb medekkel megyek igy eskudt ellensegnek tekintenek. Ez kicsit azert jo erzessel tolt el <#hehe>
Viszont ha sokan vagyunk 1500 felett es meg van 1-2 lila is szinte biztos, hogy nem en leszek a fo celpont hacsak nem benazok valahol fedezek nelkul(neha meg most is szoktam olyan hulyesegeket csinalni, hogy hihetelen)

Ezt ki is felejtettem!
Marha félelmetes dolog 1 begyorsult Kv5el rammolgatni. (volt, hogy 800at vakartam le 1 T8as tankból, csak az ütközéssel)
Ami nekem marha nagy fejfájást okoz 1v1-ben a Tigris2, a Tyep 59, Kv4 és az Is6. Ezeken marha nehezen találok fogást. Elsõ 2nek csak a tornya csücskét ismerem szembõl, ami átlõhetõ (T2-é még így is problémás), Kv4en, és Is6on viszont nem találok fogást szembõl.
T28at, meg protót azért nem írom ide, mert ha nincs más választásom, akkor melléjük próbálok menni.

Maradéktalanul egyet értek!
igaz az SP... ha hülye ellen mész jó. De a tetején a nagy raketya vetõ az nem nehéz célpont.
A Superpershing akkor vitézkedik jól,
- ha az ellenség nem tudja, mi az a flankelés (mert oldalról, hátulról papír az SP)
- ha nincsenek egynél többen az ellenséges tankok (mert két irányba az SP nem tudja "mutatni" a spaced armorját)
- ha sebezhetõ az ellenfél szembõl az SP 170-es átütésû ágyújával(na ez már a legtöbb Tier8 heavynél sem igaz, nemhogy a Tier9 heavyknél, de már a Typenál sem)
- ha az ellenfél nem hozott magával aranylõszert (mert az már szembõl is átüti az SP spaced armorját)
- ha az ellenfél nem tudja, hol kell lõni szembõl az SP-t úgy, hogy ellõjön a spaced armor mellett, és így szembõl is sebezze

Picit túl sok itt a "ha".
Ha bármelyik nem teljesül az SPt gyorsan kinyírják. Elmenekülni pedig nem tud, ha rosszul áll a szénája, mert lasssssúúúú. És mint látható, az ellenfélnek komplett idiótának kell lennie ahhoz, hogy a fenti esetek egyike se következzék be.

Hm... akkor a typeé jobb. Eddig talán 3,6k damage volt a legtöbb + némi spot így kaptam azt hsizem prém nélkül 100k körül. - lõszer és javítás perzse,