World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ha összelõsz vele 2000 sebzést, akkor prémmel megvan a 80-90e credit.
Igazából sokszor nem értem, hogy hogyan nem tudja még mindenki, mit kell lõnie rajta.
Eléggé fekete fehér tank, valamikor 60 lövést kibír, valamikor meg még a 7esek is átlövik a tornyát.
Meg kell szokni vele, hogy valamit nem tudsz átlõni (arany lõszert nem viszek), és vagy keresel puhább célpontot, vagy ha lehet odébbállsz.
Legjobb olyan úton elindulni vele, ahol puha tankokra számít az ember.
Vagy utóbbi idõben rászoktam nyílt pályákon (Malinovka, Prohorovka), nehezen átlõhetõ ellenfelek, hogy full gázon megindulok, és a spotolásból is jól lehet keresni, valamint az ideg sem esz, hogy nem lövöm át.
Az Sp-t karakterre ugyan olyannak tartom, mint a Kv5öt. Lassú, kb ugyanaz az ágyú, erõs frontpáncél (nagy weakpontokkal), és árban is ugyanannyi volt.
Mondjuk ha 1v1ben nekifeszülök az Sp-nek a Kv5-el, nem szoktam alulmaradni.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Löwénél nagyobb pénztemetõ nincs a játékban.
IS-6 azzal az ágyúval maximum röhögõgörcs kiváltására alkalmas, semmi egyébre. FCM-50 pedig elég papír, és az alfasebzése is pici abban a tierben.
Még mindig a T34 a legjobb választás, csak éppen sokáig tart beletanulni az irányításába, és hosszú távon (500+ csata) elég unalmas a játékmenete.
Igazság szerint a legjobb választás a Type lenne, mert pénz is tudsz vele csinálni, és még izgalmas a játék is, meg tierlimites is vagy. Csakhát azt alig árulják.
Superpershingrõl meg ne is beszéljünk, aki azt megveszi az nem érti ezt a játékot.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Viszont ha T28, vagy T28 protkó jön szembe akkor szoktam fosni erõsen, azokat sehol nem üti át szembõl. Még szerencse hogy ezek ritkák a játékban, de tier 8-asok ezektõl tartok legjobban KV-5-ben .
vodka? hát nem igazán kapni vodkát magyarországon :/
A KV 5 akkor jó ha az ellen nem tudja hol kell lõni,vagy a kisebbek sajnálják a goldammot ellene.Egyébként egy lassan mozgó célpont.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
kép
De csak azért mondom, hogy jó tank-e a KV-5. Nem sok tankkal sikerült volna ugyanez.
valjuk be, nem ez az általános ..
egyik túrámon... asszem Velencei hegységben haverral most nyáron 35fokban... leértünk a hegyrõl... végre be a faluba (Nadapra) és vettünk jéghideg sört... kerestünk egy parkot és beültünk az árnyékba... sör kinyit... iszunk... haverom megszólal:
" áhhhhhh újra van értelme az életemnek"
😄DDDDD majdnem beszartam a röhögéstõl 😊))))
Csata: Prokhorovka 2013. január 9. 18:34:39
Jármû: KV-5
Szerzett tapasztalat: 3 844 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 4; 2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 113 472 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 1 020)
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Spártai Prémmel 170 ezer lenne...
113 ezer azért nem éppen rossz...7 kill és egy hajszál kellet volna a 8.hoz....de akkor sebeztem egy nullást.
Amúgy 5500+ sebzést osztottam ki vele ,és 27 lövést kapott be a KV-5, de simán túl élte.
Na...szóval, akkor jó a KV-5?
Idejét nem tudom mikor söröztem egy rendeset utoljára.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Az utóbbi pár hónapban bõdületes mennyiségû vereséget szenvedtem el vele. Nyomhattam én bármennyi sebzést, killt, a vége általában szopás lett. A legtöbbször 30 %-os esélyû csatákban dob be, ami be is válik.
A Winrátám úgy hanyatlik vele, mint a nemzetgazdaság...lassan már nincs kedvem elõvenni, mert szétcsesz az ideg tõle.
akkor mindig megfogadom hogy többé nem iszok ennyit.... de jó alkoholista módjára mindig megszegem <#pias>#pias>
amúgy nézzetek hülyének de ki nem adnék 10.000ft-ot egy prém tankra... de ha lenne most 10.000ft-om akkor rohannék sört és pálinkát venni! <#zavart1>#zavart1>
nem éri meg inni, hülyeség. én pl szilveszter óta nem iszom, és többé nem is fogok, jáááj .. <#banplz>#banplz>
ON:
mijki: várd meg amúgy a kínai újévet, és ha lesz Type59, akkor azt vedd meg. ha nem, akkor FCM-et. szerintem.
SÖRT! kurva sok SÖRT!
dehogy veszek én prém tankot!
fogjuk rá hogy 5 doboz kell ahhoz hogy jól érezd magad.... vagyis 9 alkalom hogy jól érezd magad legalább 2-3-4 órán keresztül....
SP-tõl nem fogsz kapni ennyi jót <#pias>#pias>
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
(anno volt Löwém, T34-em, KV-5-öm, Type59-em, csak a Type-ot szerettem ennyire, illetve a KV-5-öt a creditgold ammo-ig, onnantól kezdve minden szar átlõtte még a lövegpajzsát is, szal oda lett az egyetlen elõnye)
jó az fcm gunja.... de a páncélja? :S
De sok KV-5 tulaj csak a W-t ismeri és robog elõre megdögleni, szeretem is õket ellenfélnek. Gyorsan szétkapom õket.
A multkorában 30 lövést élt túl a KV-5ösöm , és még mindig meg volt több mint az egyharmad hp-je. Pedig lõtték mindenhonnan, minden irányból.
Persze van ,hogy épp ellenkezõleg, három lövés is szét kap egybõl...randomfaktor.
Kedvez neki az MM, tier X-es ellen nem megy, masszív, pattogós, hajlamos elnyelni a sebzést, és egy-két tankot kivéve elég az ágyúja is.
Be nem cserélném IS6-ra. T34-re se, oké annak jó az ágyúja, de na és? A testét minden átlövi, és tier X-ben marha kevés az a páncél.