World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt is meg lehet vele játszani, ha közel van egy ellenfél, és lejtõn áll a KV5, neki lehet rontani...30 km/h fölött ez a dög nehéz KV5 valaminek neki megy leszed belõle pár hp-t. Vicces szokott lenni, lövök...durr neki rontok, hátra tolatok, újra lövök. Igaz ezt csak speciális esetekben jön be, de vicces

Lehet hogy az FCM50t alfája kicsi, de nagy a ROF-ja, tier limites, olcsó bele a lõszer, a mozgékonysága veri a Tpye-ot. Nem kicsit vicces amikor Marchizorral farmolunk és elszalad a type-om mellett az FCM-el. Annyi hogy nem keres annyi pénz mint a Type vagy az SP. De attól még simán veri a T34et.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Van Kv5öm, és nagyon szeretem.
Ha összelõsz vele 2000 sebzést, akkor prémmel megvan a 80-90e credit.
Igazából sokszor nem értem, hogy hogyan nem tudja még mindenki, mit kell lõnie rajta.
Eléggé fekete fehér tank, valamikor 60 lövést kibír, valamikor meg még a 7esek is átlövik a tornyát.
Meg kell szokni vele, hogy valamit nem tudsz átlõni (arany lõszert nem viszek), és vagy keresel puhább célpontot, vagy ha lehet odébbállsz.
Legjobb olyan úton elindulni vele, ahol puha tankokra számít az ember.
Vagy utóbbi idõben rászoktam nyílt pályákon (Malinovka, Prohorovka), nehezen átlõhetõ ellenfelek, hogy full gázon megindulok, és a spotolásból is jól lehet keresni, valamint az ideg sem esz, hogy nem lövöm át.
Az Sp-t karakterre ugyan olyannak tartom, mint a Kv5öt. Lassú, kb ugyanaz az ágyú, erõs frontpáncél (nagy weakpontokkal), és árban is ugyanannyi volt.
Mondjuk ha 1v1ben nekifeszülök az Sp-nek a Kv5-el, nem szoktam alulmaradni.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Kököh...Löwe normális gunnal? 230 átütése van, és nem tierlimites, szóval ezzel a 230-as átütéssel Tier9 és Tier10 ellen blillírozik. Mellette lassú mint az állat(még a T34 legyorsulja), páncélja meg nincsen. Amúgy is, páncél? A mostani állapotok között a T9 heavyknek 270-es átütésük van alapból, aranylõszerrel meg 330 fölötti. A páncélok értelmüket vesztették, de a Löwének már elõtte se volt. És mellette még borzalmasan drága is.

Löwénél nagyobb pénztemetõ nincs a játékban.

IS-6 azzal az ágyúval maximum röhögõgörcs kiváltására alkalmas, semmi egyébre. FCM-50 pedig elég papír, és az alfasebzése is pici abban a tierben.

Még mindig a T34 a legjobb választás, csak éppen sokáig tart beletanulni az irányításába, és hosszú távon (500+ csata) elég unalmas a játékmenete.

Igazság szerint a legjobb választás a Type lenne, mert pénz is tudsz vele csinálni, és még izgalmas a játék is, meg tierlimites is vagy. Csakhát azt alig árulják.

Superpershingrõl meg ne is beszéljünk, aki azt megveszi az nem érti ezt a játékot.

popey8
Még hogy a WG nem "figyeli" az accokat, dehogynem😊 Két 1 napos chatban után most kaptam egy 3 naposat, 1 report miatt. Még jó hogy nem tudok írni, mert a köcsög artyknak megint üzentem volna. Semmit nem lehet csinálni tõlük még meddel sem. Alig jövök ki arty safebõl, h menjek már flankelni egy kicsit, máris kapom az ívet és nem a mellettem lévõ papírabb batet lövik, hanem engem (T62). Ki mást. ROHADJON MEG AZ ÖSSZES ARTY!!!!!!

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Család, és messze vagyok az összes haveromtól, akikkel régen összejártunk.

miért? vezetés? család?
Ezt kérdem magamtól én is mindig, de sajnos nem olyan egyszerû nekem ez. 😊

Hát szerencse is kell hozzá. Az IS3 például konkrétan jól csinálta volna...csak az õ lövését benyelte a KV5 oldala, én meg telibe kaptam. Máskor meg ez ugyanez fordítva van. De amúgy, ha csak nem tényleg nagyon jó játékos, és nem szopat a randomisten, IS3-at, és T34-et általában leszedem KV5-el. Jó tank ez...A Tiger II bajosabb, azt szembõl marha nehéz átlõni, IS3-at, T34-et könnyebb.

Viszont ha T28, vagy T28 protkó jön szembe akkor szoktam fosni erõsen, azokat sehol nem üti át szembõl. Még szerencse hogy ezek ritkák a játékban, de tier 8-asok ezektõl tartok legjobban KV-5-ben .

I.C.ram
elég régen játszottam utoljára, kb 8.0-nál. A gold ammo mennyire borította fel az egyensúlyt? Ér még valamit a páncélzat egyáltalán?
Gottfried
ez igen!!! nagyon szép volt!

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

szerencséd van mert hideg van kint! nincs kedvem kimenni kõért! 😄
vodka? hát nem igazán kapni vodkát magyarországon :/
Gottfried
Durván hülye ellenfeleid lehettek. Megnézem azt a KV5-öt amelyik 1 vs.1-ben T34-bõl vagy is3-ból kiszedne...

A KV 5 akkor jó ha az ellen nem tudja hol kell lõni,vagy a kisebbek sajnálják a goldammot ellene.Egyébként egy lassan mozgó célpont.

Pontosan 5597 sebzés, meg volt felderítés is, gondolom arra is jár valami.

Kövezz meg, de nem szeretem a sört 😄. Viszont bor és vodka minden mennyiségben jöhet 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Oldalról találtam el többször és ki is gyulladt.

5500 sebzésre olyan 80-90 k-t ad a T3. mínusz javítás, fogyóeszközök és lõszer.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Kép van, visszajátszás nincs, az nincs bekapcsolva
kép

De csak azért mondom, hogy jó tank-e a KV-5. Nem sok tankkal sikerült volna ugyanez.

azért egy KV-4-et kiszedni 167 pennel .. a random veled volt, vagy a KV-4-ben ült a siemka .. 😊
valjuk be, nem ez az általános ..

De tényleg, miután 10% alá lõttek, és a kedves csapattársak szartak a fejemre, még kiszedtem egy KV-4-et, IS3-at, Phersing-et. Azért 10%-os hp-val még ezeket elintézni és meglett volna a T34 is.

Gottfried
van róla egy képed is?

sör nélkül mit ér az élet ember? 😄
egyik túrámon... asszem Velencei hegységben haverral most nyáron 35fokban... leértünk a hegyrõl... végre be a faluba (Nadapra) és vettünk jéghideg sört... kerestünk egy parkot és beültünk az árnyékba... sör kinyit... iszunk... haverom megszólal:
" áhhhhhh újra van értelme az életemnek"
😄DDDDD majdnem beszartam a röhögéstõl 😊))))
Gottfried
Nekem prém. csak T34-em van,azzal elégedett vagyok.
Viszont a KV1s egy akkora fun tank még randomban is hogy ihajcsuhaj 😊

Na. Szóval. Tehát KV-5. Prémium nélkül.

Csata: Prokhorovka 2013. január 9. 18:34:39
Jármû: KV-5
Szerzett tapasztalat: 3 844 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 4; 2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 113 472 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 1 020)
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Spártai Prémmel 170 ezer lenne...

113 ezer azért nem éppen rossz...7 kill és egy hajszál kellet volna a 8.hoz....de akkor sebeztem egy nullást.
Amúgy 5500+ sebzést osztottam ki vele ,és 27 lövést kapott be a KV-5, de simán túl élte.

Na...szóval, akkor jó a KV-5?

Ne beszéljünk sörözésrõl kéremszépen. 😄

Idejét nem tudom mikor söröztem egy rendeset utoljára.

Bárki bármit mond. SuperPershing a király. t10-et nem lát, csak az okosabbjának jut eszébe weakspotolni rajta, az meg ugye nincs sok a wotban. Prémnélkül hozott már 100k-t, de átlag 40-50k simán van. Az ágyuja meg szerintem pont elég, csak nem kell vaktában lövöldözni. Pláne olcsó is a gép.

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

A mai Type témához csak egy privát megjegyzés.
Az utóbbi pár hónapban bõdületes mennyiségû vereséget szenvedtem el vele. Nyomhattam én bármennyi sebzést, killt, a vége általában szopás lett. A legtöbbször 30 %-os esélyû csatákban dob be, ami be is válik.
A Winrátám úgy hanyatlik vele, mint a nemzetgazdaság...lassan már nincs kedvem elõvenni, mert szétcsesz az ideg tõle.
és inkább iszom el a 10e ft-ot barátokkal és közben jól érezzem magam, mint hogy vegyek egy prém tankot és szétbasszon az ideg a sok idióta miatt... de mindenki más 😊
na ez az egyik szó amit utálok!!!!!!! másnap! :S
akkor mindig megfogadom hogy többé nem iszok ennyit.... de jó alkoholista módjára mindig megszegem <#pias>

amúgy nézzetek hülyének de ki nem adnék 10.000ft-ot egy prém tankra... de ha lenne most 10.000ft-om akkor rohannék sört és pálinkát venni! <#zavart1>
másnap is ezt mondod majd?! <#pias>

nem éri meg inni, hülyeség. én pl szilveszter óta nem iszom, és többé nem is fogok, jáááj .. <#banplz>

ON:
mijki: várd meg amúgy a kínai újévet, és ha lesz Type59, akkor azt vedd meg. ha nem, akkor FCM-et. szerintem.

A faszom ki van már...2 ezer kredit minusz, mert egy hülye csapatárs belém jött oldalról...mit gondolt? Eltolja a Maus-t az angol közepes tankjával? Én meg csak bukom az ezreseket...

teszt szerverrõl szart se tudsz meg róla, ott mindenki a gold ammot spammeli .. élesben jobbak.

tudod mit veszek én élesben? 😄
SÖRT! kurva sok SÖRT!
dehogy veszek én prém tankot!
Ajánlom,hogy teszt szerveren próbáld ki az FCM 50-et mielõtt megveszed élesben.
Pénzkeresésre jó,élvezetileg...hát....én elvagyok vele,de az tuti hogy van annál élvezhetõbb 8-as prém.Viszont ez olcsó.Kreditet meg szerintem hozza olyan jól mint a többi.
egy SP 8100 ft kb... ez 45 db arany ászok....
fogjuk rá hogy 5 doboz kell ahhoz hogy jól érezd magad.... vagyis 9 alkalom hogy jól érezd magad legalább 2-3-4 órán keresztül....
SP-tõl nem fogsz kapni ennyi jót <#pias>
mijki
Még várok egy-két véleményt és akkor lehet beruházok egyre, ez lenne az elsõ nagy prém tankom. Azért kellene, mert egyszerûen már unom a T5-ös farmolást.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

<#kuss>
ár érték arány gyõztes, ha el tudod viselni lassssssssssúságát, és azt, hogy sok lövésed pattani fog .. igaz, az ellenségé is, ha szembõl kapod õket .. 😊

mijki
SuperPershingrõl mik a vélemények? Megéri megvenni?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

ja, ráadásul HAJLIK A CSÖVE SZÉPEN LEFELÉ IS!! ez nálam óriási plussz pont.

a most kaphatók közül az FCM50 a legjobb szvsz. az egy jó átütésû, gyors ágyúval rendelkezõ, heavy ikonnal bíró med, ami még dombon felfelé is otthagy sok más közepes tankot .. imádom. 1-2 lövés pattan róla, de inkább második sorba való. T10 ellen az sem megy, legalábbis én még nem találkoztam velük, így ez is tierkorlátos.
(anno volt Löwém, T34-em, KV-5-öm, Type59-em, csak a Type-ot szerettem ennyire, illetve a KV-5-öt a creditgold ammo-ig, onnantól kezdve minden szar átlõtte még a lövegpajzsát is, szal oda lett az egyetlen elõnye)

KT-vel nem egyszer kerültem össze 1v1-ben fcm 50t-vel.... mindig a KT nyert 😊
jó az fcm gunja.... de a páncélja? :S
Mondjuk FCM50t? Messze jobb bármelyik heavynél. De szerintem a Löwe se lehet rossz. Legalább van egy normális gunja.

Sokan nem tudják még magas tier-ben sem, hogy ott kell átlõni. Azon felül, fõleg messzirõl nem olyan könnyû átlõni artu-t sem. És lehet úgy is forogni fele, hogy lehetõleg ne lõjjék át, közelrõl se.

De sok KV-5 tulaj csak a W-t ismeri és robog elõre megdögleni, szeretem is õket ellenfélnek. Gyorsan szétkapom õket.

A multkorában 30 lövést élt túl a KV-5ösöm , és még mindig meg volt több mint az egyharmad hp-je. Pedig lõtték mindenhonnan, minden irányból.

Persze van ,hogy épp ellenkezõleg, három lövés is szét kap egybõl...randomfaktor.

Van tier limit? Hm... ettõl még az az r2d2 elég könnyen megfongathatóvá teszi. Hát... nekem a T34 jobban bejön. Igaz soha se volt KV-5öm egyzser sem használtam de... jobb ellenfél mint a T34.
pedig orosz a legjobb
Su? Lehet. TD-ket nem kedvelem. Nincs tornyuk.
Nem errõl szeretnék beszélni, de IS-8 után nem akartam orosz tankot....pedig a vége felé egész jó köröket mentem vele.
A KV-5 messze a legjobb tier 8-as nehéz prém tank.
Kedvez neki az MM, tier X-es ellen nem megy, masszív, pattogós, hajlamos elnyelni a sebzést, és egy-két tankot kivéve elég az ágyúja is.

Be nem cserélném IS6-ra. T34-re se, oké annak jó az ágyúja, de na és? A testét minden átlövi, és tier X-ben marha kevés az a páncél.