World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Su-122-44 a maga 6 seces töltési idejével szintén jó
mindegy milyen prém tankot vesz az ember, csak 1 fontos! orosz legyen bazdmeg! 😄
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Snap shot skilles gunner nélkül egyenesen kínzás. Ha van tapasztalt amcsi nehéztankos legénységed, jobban jársz vele, ha belepakolod, és váltod a tankokat alattuk.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Szeretném "kibeszélni" az amerikai T-34 heavy tank használatát. A Karácsonyi akcióban megvettem, de siralmas winrate-em van vele. A pénzt hozza, átlag nettó 30-35 k kredit (néha becsúszik 1-1 70k-90k-s kör).
DE
valahogy nem "érzem a tankot". Túl nagy, túl lassú, könnyen sebzõdik. A lassúság az, ami a legjobban zavar, top tierként sokszor nem érek oda, kilövik elõlem az összes ellenfelet (pedig megyek...)
Akinek van, hogyan játszik vele?
Szerintetek megérné Obj. 704-re váltani ISU után? Játékélmény terén kérdezem persze.
Javítási költségek mennyire vészesek, lehet azért pluszba húzni? Sok arty nem kavar be az ISU után?
A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.
A balszárnyamat pedig egy nyamvadt KV-13 tartotta egy M26-al szemben.
Bár.. iylen esetben elég ha egy vki hõs és a többi is felbátorodik.
Megtorpant félúton a hegy felé, amit nem vettem észre, én mentem tovább, beleseztem 1et a fent álló Batchatbe, majd várom, kitör mellõlem a t54. De nem. Õ úgy gondolta, hogy inkább lemegy a vízhez, és ott nem csinál semmit.
Majd amikor már mind1 volt: belelõtt 2-t 1 t32-be, 3at 1 IS3-ba, meg még valamit sebzett. 1 helyben állt nyílt terepen, nem törõdve azzal, hogy 2 arty is van tõle nem messze.
Majd csata végén, mivel nem tetszett neki, hogy nooboztam, meg *áztam megjegyezte, hogy: Õ 2000et sebzett, míg én csak 200at, és hogy én mekkora marha vagyok, hogy elképzeltem, hogy 2en ki tudunk nyírni 1 batchatet.
12000 csatát írt a nevéhez az xvm...
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Végül három killel jöttem ki a dologból, és túl is éltem.
Nálam most így fest a dolog (win ratio, avg.dmg, kills/battle, eff):
Type59 57.48%, 1522, 1.27, 1721
M26 Pershing 58.52%, 1517, 0.97, 1513
Panther 2 63.37%, 1588, 1.10, 1644
T44 53.80%, 1416, 1.10, 1615
T69 42.86%, 2181, 1.43, 2181 -ez minimális csataszám, stock tankkkal, szóval nem mérvadó.
Valami félelmetes tényleg milyen játékosok vannak visszasírom a bétát.
Fele ennyi bug volt a játékosállomány meg Einstein-i szinten volt ezekhez képest.
2 kört mentem vele ma, egyszer egy T6-os francia arty lõtt bele 900-at, majd a kövi körbe az M41 lõtt belém és gyújtott ki....nem volt kedvem eloltani, nem lett volna értelme maradt 100 hp-m majd hagytam hogy kilõjön a pi****.
A páncélja szar semmire se jó, az L/71 ma meg semmit se lõtt át és minden mellé ment. Úgy felhúzott ez a szar hogy mindjárt eladom az egész tankot a fenébe. Csak az E-50 miatt nem adtam még fel a harcot.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Méghogy nincs belenyúlás meg random. Persze.......... Meg én vagyok Teréz Anya.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Wins/Battles 3/9 33.3%
a fáradt munkás hadosztályt se hagyd ki...egyre megy a 2 csoport 😊
<#banplz>#banplz>
Ammorack! Asszem nekem kell majd.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Wet ammo tok folosleges, akkor is kapja ugyanugy az ammo rackeket....
1 rövid ismertetõt kérnék a T44hez.
100as, vagy 120as ágyú ajánlott?
Milyen felszerelés kell? (wet ammo gondolom kötelezõ)
Legénységi képességek.
Használat. (flank? körberongálás? fontos helyek elfoglalása?)
Azt mondták a garázsban a tank szûrés is fejlõdni fog 😄
kurva jó lövege van annak a tanknak.
nem a 80 a lényeg, hanem hogy milyen hosszú ideig keresed a tankot amivel épp csatázni akarsz =D
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Hanem, hogy 8as kill átlagom van az FCM50el, és 4498 átlag sebzés, hol vagy te ehhez képest? 😄 😄
"- the gun depression and elevation of the Leopard tank (-9,+20 mentioned - "only if this turns out to be historical")"
Abba kéne már hagyniuk ezt a historicallal takarózást... 😊
Annyi neki amúgy a zinternyet szerint, de nem tökmindegy? Ha OP tõle, csökkenteni kell. Ha gyenge úgy, növelni.
type59:
játék: -7/+20%
valóság: -4/+17% (már ha nem téved a net)
Egyik kedvenc tankomnak számít, mikor elkezdtem a játékot, legelõször az amcsi med ágat húztam ki, akkor még nem játszottam a mostani szinten. ~1 hónapja kezdtem el megint játszani vele, hogy kicsit felhúzzam vele a statom.
átlag dmg. ~1630 , k/b 1,8
Nyáron vettem, szerintem OP, mondjuk EU szerón nem láttam még olyan embert aki jobb statot produkál vele. (Igen, ezzel némiképp statra is hajtok.)
átlag dmg. ~1950 , k/b 2,1
T44-re hamarosan ráállok, aztán meglátjuk azzal hogy megyen. PII nem szimpi.
Valaki lenyom 3K csatát és máris érzi a rendszer sajátos mûködését. Ez ilyen volt és ilyen lesz.