World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
task manager/services onnan kilök és akkor próbálja meg elindítani a launchert
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Feladatkezelõben a worldoftanks.exe-t lõjje ki (CTRL+SHIFT+ESC), vagy indítsa újra a gépet.
Idézem: " Nem tudok játszani, segíts légyszíves. Indításkor azt írja ki, hogy a kritikus hiba, az alkalmazást nem lehet elindítani mert már fut. Naplófájlt olvassak. Olvastam ott meg az írja, hogy már fut az alkalmazás.
Már újraraktam kétszer is. Más helyre is, de akkor sem megy"
Mi lehet a megoldás?
Kempinovka erdeje még jobb. Az vhogy értelmesebben mûködik.
Prohorovka borkai még érdekesek.
Sweet Mother, Mercy!
Sweet Mother, Mercy!
Szerintetek érdemes valami alternatív lõszert venni egyáltalán?
Van amelyik kifejezetten ajánlott, ha van rá keret?
Köszi elõre is!
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Az 50m-t pont azért említettem, mert ott 0,1secenként van frissítés ("már ha hiszünk wotwikinek"), de alapesetben is ott "mindig" látod az ellent, így nem lehet bokrokra fogni a "de hisz nem is látszódott"-ot. Ergó ha már csak akkor veszed észre a másikat, amikor beléd ment, ott bizony nem a spotrendszerrel van a baj, hanem a laggal.
Amúgy kevesebb, mint 3m-t tesz meg teljes sebességgel a játék leggyorsabb tankja 50m-en belül a spotfrissítés alatt, legjobb esetben is. Utána lehet számolni.
Ellenben ha van egy kellemes kis szerverlagod, ami 1 mp-ig tart, már a fele távolságot megtette. Egy 2mps lag, és hosszabb tankok esetén már ott is van melletted.
Nekem például sokszor van olyan, hogy tõlem ~100m-re haladó ellenséges, de nekem takarásban - pl. város miatt - haladó tankokról csak szaggatottan kapok helyzetinfót. Mert én magam nem látom. Egyrészt aki spotolja, ahhoz is el kell mennie az infónak - hát, még ha tõle 150-300 méterre van az adott tank -, aztán annak még át kell küldenie nekem. Nem csoda, hogy ha ez fél-1mpbe kerül, akkor az ellen már 10-20m-rel odébb lesz, ami 100 méternél már a táv tizedét-ötödét jelenti.
---
Az ilyen "jajj, bokorban voltam, mégis láttak" esetekrõl hülyeség addig vitázni, amíg nincs screenshot. Egy tankon van X láthatósági pont, abból bármelyiket megláthatták.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Töltés gyorsítóból, ventibõl is van 3 féle és a tankhoz kell passzolnia.
2. Amikor fel akarod rakni a felszerelést, akkor sárga jelzéssel jelenik meg a listában (azaz van raktáron)
3. Van üres helyed a felszerelésnek a tankon.
pl hvy tankra nem rakhatsz medre való kütyüket, stabilizátor is csak a fejlettebb kütyükre fér rá.
Relatív kevés mindenre pakolható dolog van: háló, láda, kukker, stb
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Még aránylag friss játékos vagyok (1 hónap) és olyan gondom lenne hogy a megvásárolt felszerelést nem tudom felpakolni a jármûre! Lehet hogy az én figyelmemet kerülte el valami, de nem találtam sehol a megoldást!
Köszönöm elõre is a segítséget!<#vigyor2>#vigyor2>
Sweet Mother, Mercy!
De minden játékban egy vagy több szintû absztrakciója jelenik meg a valóságnak (vagy a fejlesztõ képzeletének) és játszuk úgy vagy sem. Szuverén döntése mindenkinek.
Egy játék attól lesz népszerû, hogy ezeket az absztrakciókat (és megvalósításokat) a fogyasztó célközönség könnyen el tudja fogadni és megtanulni.
A WoT-ban a láthatósági rendszer meg a random faktoros pattanos sebzési rendszer nem igen tartozik ezek közé, ezért is éri a legtöbb kritika.
Tehát szar, akár mûködik akár nem 😄
Errõl van szó, hogy lehet a koncepció szar alapból de a megvalósítása azért többé kevésbé megfelelõ.
Ezért is írtam, hogy kell a replay ha már belerakták, azokból nagyon sok anomáliára kiderül a magyarázat.
Lehet a lag is befolyásolja, de nem tudom eldönteni milyen mértékben, mert arról csak szubjektív benyomásunk van, a spot rendszer távolság függõ szisztémájáról meg konkrét adatok. (már aki elfogadja a WotWiki-t)
Lehet hogy egy jól rejtõzõ arty tud lövöldözni bokorból láthatlanul, mig egy HT nem, mert azonnal bespottolódik.
Ezt a rendszert lehet vitatni, hogy köze nincs a valósághoz, meg hogy így játszhatatlan, de a a saját szabályrendszerének megfelelõen müködik az esetek nagy részében.
Ha ezt a szabályrendszer jobban megismerjük, akkor lehet hogy eredményesebben tudunk játszani és kevésbé lesznek bosszantóak az általad említett szituációk.

Nem bug az, hanem egyszerûen lag. Aztán hogy szerveroldali, vagy saját, mindenki eldöntheti magának.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
http://ftr-wot.blogspot.cz/
<#idiota>#idiota>
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ezért gondoljuk vagy hisszük gyakran hogy értelmetlenül és rosszul mûködik.
(pl a távolságtól függõ frissítést is ide kéne számolni, melynek tipikus esete, hogy a feléd száguldót csak egész közelrõl látod meg, vagy ha te is 60-al robogsz felé, akkor úgy is ütközhettek, hogy nem is láttátok egymást. Ez nyilvánvaló hülyeség, de nem bug hanem ficsör.)
Miért következik bármi negatív vagy pozitív abból, ha itt az SG-n belátjuk/elvetjük, hogy egy tank OP vagy sem?
Egy dolgot nyerhetünk, azt hogy többet nem lesz téma, mert majd Lammaer remekül bilenkeli a következõ t59 flame idején, hogy a többség szerint az/vagy nem.
Különben is hülyeség ilyen t59 témákkal megtörni a *eci artysták hegemóniát :-)
na meg az örök kedvenc:

A tank alap álcázási képessége erõs tényezõ és a bokor/bokrok is valamint a mozgás/állás/lövés állapot is
Tehát még két azonos tank esetén sem biztos, hogy egymás felé közelítve, egyszerre kell észrevegyék a másikat.
A fejét egész jónak találtam egyébként, ha mozgásban van tartva egy kicsit. Csak himbáltam, mint a dinnyét, miközben egy pattonnyal verekedtem, aki az oldalával harcolt. Sokáig nem tudtam tesztelni, mert meggyaláztak az artyk.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.