World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát ha fu akkor fut :-)

task manager/services onnan kilök és akkor próbálja meg elindítani a launchert

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Indítsa újra a gépet.

pointer4
Lehet fut az alkalmazás, még ha ki is van fagyva 😄
Feladatkezelõben a worldoftanks.exe-t lõjje ki (CTRL+SHIFT+ESC), vagy indítsa újra a gépet.
Barátom kért segítséget, ám nem tudtam neki érdemben válaszolni, hátha ti.

Idézem: " Nem tudok játszani, segíts légyszíves. Indításkor azt írja ki, hogy a kritikus hiba, az alkalmazást nem lehet elindítani mert már fut. Naplófájlt olvassak. Olvastam ott meg az írja, hogy már fut az alkalmazás.
Már újraraktam kétszer is. Más helyre is, de akkor sem megy"

Mi lehet a megoldás?
raymesz16
Azért ilyen csak nem fordul elõ! 😊

Sweet Mother, Mercy!

Láthatsághoz annyit én is rendre kerülöm murvonvonkán - vagy mia neve - varázs erdõt mert oylan dolgok történnek ott, hogy... Néha 4-5 hvy átmegy úgy hogy 10 méterrõl veszem észre õket. Máskor camó nem is lövök állok 56 bokor van köztem meg az ellen közt de a dombról osztják az áldást.
Kempinovka erdeje még jobb. Az vhogy értelmesebben mûködik.
Prohorovka borkai még érdekesek.
fsb1000
Átgondolva ebben neked van igazad. A vak ütközések oka inkább lag lehet.

Amúgy onnan érdemes venni, nem a boltból. Akkor nem fordulhat elõ, hogy veszel egy vertikális stabit a pancerkettõre. 😊

raymesz16
Meg is van! Köszönöm mindenkinek a segítséget! Lehet még kérdezõsködök a közeljövõben!<#nevetes1>

Sweet Mother, Mercy!

Ha a kreditgoldra gondolsz, akkor érdemes 3-4 db-ot tartani minden tartályodba. Ezen kívül van pár tank (pl VK 2801) amibe érdemes többet. A löveg ûrmérete határozza meg, hogy melyikbe mit érdemes.
Amikor a jármûvön állsz a garázsban van középen lent három kicsi kocka. Odakattintasz és felugrik egy ablak, amiben vehetsz-rárakhatsz felszerelést. Ha rámegy, ott látni fogod.

raymesz16
A depóban látni igen, jármûvön 0, depóban 1. De ha rákattintok, akkor az eladás ablakot hozza be!

Sweet Mother, Mercy!

jugen
Sziasztok!
Szerintetek érdemes valami alternatív lõszert venni egyáltalán?
Van amelyik kifejezetten ajánlott, ha van rá keret?
Köszi elõre is!

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Maala
Tudom a sávokat fejbõl, köszönöm, nekem nem kell elmagyaráznod.

Az 50m-t pont azért említettem, mert ott 0,1secenként van frissítés ("már ha hiszünk wotwikinek"), de alapesetben is ott "mindig" látod az ellent, így nem lehet bokrokra fogni a "de hisz nem is látszódott"-ot. Ergó ha már csak akkor veszed észre a másikat, amikor beléd ment, ott bizony nem a spotrendszerrel van a baj, hanem a laggal.

Amúgy kevesebb, mint 3m-t tesz meg teljes sebességgel a játék leggyorsabb tankja 50m-en belül a spotfrissítés alatt, legjobb esetben is. Utána lehet számolni.

Ellenben ha van egy kellemes kis szerverlagod, ami 1 mp-ig tart, már a fele távolságot megtette. Egy 2mps lag, és hosszabb tankok esetén már ott is van melletted.

Nekem például sokszor van olyan, hogy tõlem ~100m-re haladó ellenséges, de nekem takarásban - pl. város miatt - haladó tankokról csak szaggatottan kapok helyzetinfót. Mert én magam nem látom. Egyrészt aki spotolja, ahhoz is el kell mennie az infónak - hát, még ha tõle 150-300 méterre van az adott tank -, aztán annak még át kell küldenie nekem. Nem csoda, hogy ha ez fél-1mpbe kerül, akkor az ellen már 10-20m-rel odébb lesz, ami 100 méternél már a táv tizedét-ötödét jelenti.

---

Az ilyen "jajj, bokorban voltam, mégis láttak" esetekrõl hülyeség addig vitázni, amíg nincs screenshot. Egy tankon van X láthatósági pont, abból bármelyiket megláthatták.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

fsb1000
Opsz... Na erre nem is gondoltam, hogy nem jót vett.
Töltés gyorsítóból, ventibõl is van 3 féle és a tankhoz kell passzolnia.

Egyébként ezzel a láthatósággal kapcsolatban jó lenne, ha nyilatkozna valaki, aki tényleg érzi zsigerbõl, hogy mikor hol ki-mit lát. Szakesz replayeinél lehet látni, hogy kenivági a témát. Biztos van más is, csak esetleg nem láttam tõle replayt.

fsb1000
1. Godolom a raktárban látod, hogy a megvásárolt felszerelésbõl X darab van tankon és legalább 1 szabdon a raktárban
2. Amikor fel akarod rakni a felszerelést, akkor sárga jelzéssel jelenik meg a listában (azaz van raktáron)
3. Van üres helyed a felszerelésnek a tankon.

megfelelõ jármûre akarod felrakni?

pl hvy tankra nem rakhatsz medre való kütyüket, stabilizátor is csak a fejlettebb kütyükre fér rá.

Relatív kevés mindenre pakolható dolog van: háló, láda, kukker, stb

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Szoktak egyesével támadni. Olyankor ez lesz. 😊

Nem szeretem a repzajos játékokat de lehet hogy inkább megerõszakolom amgam és azelõtt WarThunderezni fogom mielõtt lenne benne földi és vizi harc...

Na az ilyet nem értem. Mikorra kilõttek, volt 4 kill-em, + 5 sebzésem, és az ellenfél csapata több tankot vesztett. Kilõttek, kiléptem, nem tudom mi történt de vesztettek. Mi lehetett? Mindenki kilõtte önmagát?

raymesz16
Sziasztok!
Még aránylag friss játékos vagyok (1 hónap) és olyan gondom lenne hogy a megvásárolt felszerelést nem tudom felpakolni a jármûre! Lehet hogy az én figyelmemet kerülte el valami, de nem találtam sehol a megoldást!
Köszönöm elõre is a segítséget!<#vigyor2>

Sweet Mother, Mercy!

Ma a Centurion van elátkozva... õ volt az erdõs fõszereplõ.. most egy AMX kis foshalom elsõ lövés lánc... lanc+lõszer rekesz....lõszer rekesz 80% HP-ról halál és jé kikaptunk 15:3-ra.... GJ wargaming!!!

fsb1000
Ez egy szubjektív vélemény, amit én nem akarok vitatni. A kritikád lehet jogos.

De minden játékban egy vagy több szintû absztrakciója jelenik meg a valóságnak (vagy a fejlesztõ képzeletének) és játszuk úgy vagy sem. Szuverén döntése mindenkinek.
Egy játék attól lesz népszerû, hogy ezeket az absztrakciókat (és megvalósításokat) a fogyasztó célközönség könnyen el tudja fogadni és megtanulni.
A WoT-ban a láthatósági rendszer meg a random faktoros pattanos sebzési rendszer nem igen tartozik ezek közé, ezért is éri a legtöbb kritika.

Akkor valószínû a randomisten. Tegnap és tegnapelõtt malinovka, sandriver assaultot nyomtam felváltva Steppes encounterrel. 😊

Sippie
"Ezt a rendszert lehet vitatni, hogy köze nincs a valósághoz, meg hogy így játszhatatlan,"
Tehát szar, akár mûködik akár nem 😄
fsb1000
Nálam be van kapcsolva mindkettõ, és nem érzem hogy 25%-nál gyakrabban adná be. Az Assaultot biztos nem. Sõt azt inkább ritkábban.

A fõ probléma nem ez hanem a sok faszláma.... a legfõbb baj hogy megbüntetnek mert azért mert agyhalott zöldségekkel sorsolt össze az õ játékuk.... mert a random battle az semmi más mint online single player😊 annyira magadra vagy utalva.. viszont a xp meg a credit attól függ milyen állatfajtákkal sorsolt össze a wg.... korrekt nem?😊

Kurva ritkán tudok veled egyetérteni de ez most azon ritka alkalmak egyike.
Errõl van szó, hogy lehet a koncepció szar alapból de a megvalósítása azért többé kevésbé megfelelõ.
Ezért is írtam, hogy kell a replay ha már belerakták, azokból nagyon sok anomáliára kiderül a magyarázat.

fsb1000
A spotfrissítés nem x méterenként történik, hanem távolságtól függõen azonos idõközönként. Minnél távolabbi sávban van az ellen, annál ritkábban.
Lehet a lag is befolyásolja, de nem tudom eldönteni milyen mértékben, mert arról csak szubjektív benyomásunk van, a spot rendszer távolság függõ szisztémájáról meg konkrét adatok. (már aki elfogadja a WotWiki-t)

Sippie
<#eljen><#eplus2>
fsb1000
Dehát írtam, hogy tankonkét változik az alap rejtõzködési érték, és erre rakódik rá pl. a lövés negatív hatása.
Lehet hogy egy jól rejtõzõ arty tud lövöldözni bokorból láthatlanul, mig egy HT nem, mert azonnal bespottolódik.

Ezt a rendszert lehet vitatni, hogy köze nincs a valósághoz, meg hogy így játszhatatlan, de a a saját szabályrendszerének megfelelõen müködik az esetek nagy részében.

Ha ezt a szabályrendszer jobban megismerjük, akkor lehet hogy eredményesebben tudunk játszani és kevésbé lesznek bosszantóak az általad említett szituációk.

T1 tetrarch nálam a xanax

Loltraktorral vezetem le a feszkot😊

az ilyen dolgok (na meg a végtelen számú hightier noob) miatt kell low tierben játszani, bisonka, bt-2, puffancs (puffancs még mindig maxtier?). Pörgõs csaták, indokolatlanul nagy morál, siemka, hi, magyar van? hegyek :-)

Azoktól kérdeznék, akik nem vették ki az encountert és a attackot. Mintha a szerver oldali MM változással gyakrabban rak ezekbe a csatákba. Lehet, hogy a random vicceskedik velem, ezért kérdem, hogy tapasztalt-e ilyet más is.

Most csaptak szét a remek spotting miatt... én állok a varázserdõben !!! egy bokorerdõ közepén! távcsõvel😄DDDD 3 perce meg sem mozdultam és bejön valaki az erdõbe és bespottol!!😄DDD ez aztán a spotting system😄 ennél nagyobb bullshit nincs ebben a játékban😄D rakás szar az engine de ez a láthatóság😄DDDDDDDDDDDDDD

Maala
Utána is számoltál, amirõl beszélsz? Konkrétan, hogy pl. egy 80-al haladó t-50-2 mennyit tesz meg a 50m-es spotfrissítés közt, legrosszabb esetben?

Nem bug az, hanem egyszerûen lag. Aztán hogy szerveroldali, vagy saját, mindenki eldöntheti magának.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Sippie
egyszerûen kalap szar az egész, addig amíg az arty úgy lövöldöz a bokorból 1v1 azonos látótávval hogy fel sem villan addig frissítés ide, fícsör oda, ez így ebben a formában egy f*szság.
" - SerB gets occasionaly recognized on the streets" <#eplus2>
http://ftr-wot.blogspot.cz/
<#idiota>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Itt már bele szól hogy mennyire terhelt a szerver+ hogy a két playernek milyen a net kapcsolata...

fsb1000
Szerintem is van benne randomfaktor, akár lehet durván bugos is a láthatósági rendszer, de valószínûbb, hogy mi nem értjük a teljes mûködését.
Ezért gondoljuk vagy hisszük gyakran hogy értelmetlenül és rosszul mûködik.
(pl a távolságtól függõ frissítést is ide kéne számolni, melynek tipikus esete, hogy a feléd száguldót csak egész közelrõl látod meg, vagy ha te is 60-al robogsz felé, akkor úgy is ütközhettek, hogy nem is láttátok egymást. Ez nyilvánvaló hülyeség, de nem bug hanem ficsör.)

veled mi van?

Miért következik bármi negatív vagy pozitív abból, ha itt az SG-n belátjuk/elvetjük, hogy egy tank OP vagy sem?

Egy dolgot nyerhetünk, azt hogy többet nem lesz téma, mert majd Lammaer remekül bilenkeli a következõ t59 flame idején, hogy a többség szerint az/vagy nem.

Különben is hülyeség ilyen t59 témákkal megtörni a *eci artysták hegemóniát :-)

na meg az örök kedvenc:

Sippie
És ez a probléma, hogy a több paraméter inkább tûnik random szarságnak, mint megfelelõen mûködõ rendszernek. Hol így mûködik, hol úgy, egyiknek kilóg a fél tankja, lövöldöz és észre sem veszik, másik bokorban áll, nem mozdul nem lõ, és kiszúrják... fuck yeah...
Sippie
Goldammoval 146-243-ig is penetrálhat akár.
Érzésem szerint nem. Type-al 66szor jobban ment mint a T-44el. Az nekem oylan fos. És nem okoz ált gondot megenni a t-44et.

fsb1000
Csak röviden: a spottrendszer több paraméter alapján mûködik, és ebbõl csak az egyik elem a távolság, az esetek egy részében nem is a legfontosabb.
A tank alap álcázási képessége erõs tényezõ és a bokor/bokrok is valamint a mozgás/állás/lövés állapot is

Tehát még két azonos tank esetén sem biztos, hogy egymás felé közelítve, egyszerre kell észrevegyék a másikat.

Hát megpróbálom majd a heavy útvonalat, az idejét nem tudom mikor jártam a pályáknak azon a részén. Valószínû én leszek a áldozat egy darabig. 😄

A fejét egész jónak találtam egyébként, ha mozgásban van tartva egy kicsit. Csak himbáltam, mint a dinnyét, miközben egy pattonnyal verekedtem, aki az oldalával harcolt. Sokáig nem tudtam tesztelni, mert meggyaláztak az artyk.

Nem szabad, más játékstílust igényel teljesen.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.