A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
pecaboy #240743 Én nem a (készülő?) játékról írtam, arról lövésem nincs. Csak arról, hogy egy WoT-szerű, de tank+repcsi játék nem működne, csak bizonyos kiegészítésekkel. Pl. AI légvédelmi ágyúk, vagy játékosok által irányítható, de korlátozottan tankok ellen is használható lánctalpas lgv. lövegek (írtam már, Flakpanzer, Nimród, az amcsik féllánctalpasokat használtak, a ruszkik teherkocsikat, bár nekik nem is nagyon volt szükség rájuk). Utóbbiak lehetnének olyanok, mint most az artyk - van "elsődleges" hasznuk, de nagyon korlátozottan közelharcra (tankok ellen) is jók.
Meg lehet a tank+repcsi dolgot oldani, csak okosan kell.
A WoT sem a full realizmusról szól. Én eddig is, meg most is tankszim rajongó vagyok, mégis szeretem a wotot. Jól ötvözi a szimulátort, az árkádot meg az online-t.
(Mondjuk nagyon várok már egy játékmódot, ahol pl. németek lehetnének oroszok ellen :) )