World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudnám mért csodálkozik az ilyen amikor a jó kurva édes anyjába elküldöm...
("tudjuk ki-nek" már van...)
pl: Krovak. 30k csata, 520 eff, 45%winráta. Srácnak nincs még 9es tankja sem.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
https://wotinfo.hu
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Sajnos mobilrol nem tudom linkelni.
wot nick: PsychoTrooper
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Sp-ben ült (prém JagTigrise is van). És végig HE-vel lövöldözött. Végig... pff.
4et lõtt, ebbõl sikerült neki 35 sebzést csinálnia.
Mondjuk nem csupán rajta múlott, mert a T34-ünknek is sikerült 345 sebzést kiosztania.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Ha õ azt mondja meg lehet oldani, akkor nyertél.
De nekünk fõsulin pl nem volt megoldható, mivel a vezetõség szerint biztonsági kockázatot jelentett az, ha megnyitnák ezeket a portokat. <#falbav>#falbav>
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ezután 2 oldalról lövik, nincs elegendõ fedezék. Csak egy egészen kicsi holttér van, ahol max 1 tank fér el, nem 4.
A hegyrõl és a falu másik oldaláról is lehet lõni.
Szerintem vesztes taktika támadóként a kápolnához menni. Az oda vezetõ ut végén már spottolódik aki oda megy.
Egy tanknak kell elmenni a pálya szélén az erdõ végéig és onnan spottolni és nem lõni. A többiek is a pályán széléhez közel sorakoznak fel, õk szedegetik le az ellenfelet.
SZERINTEM!!!
Szóval nem tudni.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
2500 dmg-t lõttek le a MAus-ról, de felment támogatás nélkül.
A hegyen még 3 védõ arty volt, bespottoltam öket. Kb 100m-rõl a tökéletes célpont M40/43 oldalba lõttem prémlõszerrel.
És lepattant!!!! Vagy benyelte 0 sebzéssel.
Ezután kilõttek. A saját artyk pedig nem tudták ki lõni az ellen artyjait.
Jó kör volt. Érdemes volt felmenni.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ez ilyen Serb-kérdez felelek,az orosz hivatalos fórumon van,ez itt az angol változat.
Nem rossz tank ez.
Victory!
Battle: Murovanka 2013. január 6. 22:42:11
Vehicle: VK 3002 (D😎
Experience received: 1 882
Credits received: 47 437
Battle Achievements: Mastery Badge: "Ace Tanker"
if(map == "komarin" || map == "swamp"){
number_of_artys = 0;
}
- Komarin and Swamp again confirmed to return, when it's done it's done
- British Lend Lease branch in 2013? "there is a chance, but not guaranteed"
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ