banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Orpheuslow
    én,mint más közepes tankokat is max álca skillel és álcaháloval,valamint festéssel használtam,megfelelő poziciót(kemp vagy nem kemp) fel kell venni vele a csata elején,és tisztes távolbol kitárazni lehetőleg a tankok oldalára vagy hátuljára,mert amugy nevetséges módon pattannak a lövések,4ből 2 szinte bizonyosan pattan ha nem az ellenség oldalát vagy hátulját célzod,ahogy alakul a csata és jobban rálátsz az ellenségre oda kell továbbvonulni ugyanugy bokor mögé és tovább osztani a sebzést láthatatlanul,ja igen a majrélámpa is teljesen elengedhetetlen,amint spottolnak menekülni kell,vagy halál,ilyen módon lehet hogy sokszor unalmas lesz de legalább lesz sebzésed akár vereség akár győzelem,agresszivebb módon szerintem csak szakaszban lehetne használni nem tárazós közepes tankokkal karöltve.