World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Régebben minden hülye Tigrissel járt, mert az volt a favorit, az összes kis rommel65677-nál.
Való világ kicsiben.
IS-7? Igen, azzal is jók.
Én is értékelem az egyéb erõfeszítéseiket: Bem apó, Varsói felkelés, Krakkó mint város, szolidaritás mozgalom folytathatnám a végtelenségig.
Sajnos voltak koncentrációs táborok, Katyin és egyéb szörnyûségek, de azért kritikát lehessen már megfogalmazni a WoT-os lengyelekkel kapcsolatban!
Meg tapasztalataim szerint arra megy a minuszolás aki hülyeségeket ír és még egyedül is van a véleményével.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Még annyit, hogy sem Szakeszre sem lammaerre nem használtam ilyen jelzõket.
lammaer nem annyira a kérdésekre válaszol, maszatol (szerintem), de nem neveztem egyiküket sem ostobának.
Érdekes, hogy ha valaki vitatkozik velük akkor beindul a minuszoló cunami is.
Még a háborúban is.
Rendes népek azok, hidd el nekem. Lehet hogy bénábbak a WoT-ban, de ez csak azért tûnik fel , mert a NooB-ok között is több a lengyel, ahogy a játékban is.
Nem "faji" hovatartozás kérdése a WoT képességek szintje.
(bár a törökök esetén én is gondolkodóba estem már párszor)
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ez tényleg komoly eredmény, 10K sebzés!!!!
Tegnap valaki linkelte a konvertálos oldalt Yt oldalt.
Pont ezt mondtam napokkal korábban. (Miszerint rettenetesen idegesít, hogy lenygyel tanker társaink rendszeresen b@sszák el mások játékát mert betegesen használják õk is a KV szériát és ez tier V/VI-ban a felsõ harmadba predesztinálja õket.)
Pont egy ilyen válaszra vártam, elég kiszámítható vagy.
Valójában nagyon nagy szerencséd van ha randomban kikapsz egy hármas platoont.
Hm, akkor Jacekék miért nem teszik?
" Esetek 70-80%ában top tank vagy felsõ harmadbeli tank"
Köszi, hogy végre beismerted.
Még egy kép hogy a vitéz LolkaBolka dandár hogyan megy be a városba a Highway pályán.
[/url][/img]
A város elérésekor már mind sebzõzött, majd az utcákon csodát csináltak megint.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a 4-5 lengyelbõl itt csak egy KV-1S és két KV-1 volt.
Ez a BEE nevû gittegylet honnan van?
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Most egy 65% win chance lett elbaltázva mert volt egy hármas KV-1S platoon.
Végig basecamp, majd bedarálták õket. A nemzetiségüket nem írom le.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?