World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy tényleg sok a KV1S, meg a KV-1 is. Nem véletlenül, jó tankok. Népszerûek. Ha pedig egy tank népszerû, sokan mennek vele. Ha sokan mennek vele, a nagy számok törvénye alapján, sok hülye lesz benne.

Régebben minden hülye Tigrissel járt, mert az volt a favorit, az összes kis rommel65677-nál.

Vagy akinek nyalnak ezerrel a helyezkedõk....
Való világ kicsiben.
IS-7? Igen, azzal is jók.

Értsétek már meg csak a WoT-ban szenvedõ lengyelekkel van bajom, mert az átlagnál többször cseszik el egy random csata kimenetelét!
Én is értékelem az egyéb erõfeszítéseiket: Bem apó, Varsói felkelés, Krakkó mint város, szolidaritás mozgalom folytathatnám a végtelenségig.
Sajnos voltak koncentrációs táborok, Katyin és egyéb szörnyûségek, de azért kritikát lehessen már megfogalmazni a WoT-os lengyelekkel kapcsolatban!

Írtad hogy No.2 heavy,melyik a legjobb?
Biztos nem azért favorizálják mert a KV1S kell ahhoz hogy tudj menni a No.2 CW heavyre, az IS7-re. Á dehogy, csak tudják hogy annak spéci lengyel MM-je van.
Meg tapasztalataim szerint arra megy a minuszolás aki hülyeségeket ír és még egyedül is van a véleményével.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Pales27
köszi

Még megvárom hátha megint ír valami okosat. Így nem a fõ acc lesz trollnak kikiáltva 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Mert KV szériát favorizálnak. Szerintem randomban nem valami jók. A kör bezárult.
Még annyit, hogy sem Szakeszre sem lammaerre nem használtam ilyen jelzõket.
lammaer nem annyira a kérdésekre válaszol, maszatol (szerintem), de nem neveztem egyiküket sem ostobának.
Érdekes, hogy ha valaki vitatkozik velük akkor beindul a minuszoló cunami is.

[email protected]

Gratulálok. 😊

Vissza logolhatsz lammaerre jó?😄DDD

fsb1000
Ne csináld már... a németek tényleg nem szerették a lengyeleket bizonyos területi viták meg egyebek miatt, de nekünk barátaink voltak.
Még a háborúban is.
Rendes népek azok, hidd el nekem. Lehet hogy bénábbak a WoT-ban, de ez csak azért tûnik fel , mert a NooB-ok között is több a lengyel, ahogy a játékban is.
Nem "faji" hovatartozás kérdése a WoT képességek szintje.
(bár a törökök esetén én is gondolkodóba estem már párszor)

patchaou
Kíváncsi vagyok erre a karikára Én is. MyReplays.ru

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

AZ hogy nem csak Lammaer hanem egyéb emberek is elmagyarázták hogy miért beszélsz hülyeséget. Ha pedig ezek után megint képes vagy elõállni vele akkor tényleg nem tudok mást mondani. Max Lammaer vadászos viccét tudnám még idézni. Másrészt abba belekötni hogy a KV1S miért a legnépszerûbb nálunk és az usában nem, már abszolút a no comment kategória.

Ez az 50 100 egy hulla fos. Elõ vettem 4 csata 4 vereség. A csapatok is szarok vele de a tabk maga is egy marék SZAR. Egy T34 a 120assal gyorsabban céloz mint ez a fos. Toronyforgás is ótvar. Ezt SZARRÁ nerfelte a kurva WG
Én komolyan elbeszélgetnék egy 200-300 effes playerel.. hogy mért játszik, szerinte ebben mi a jó.. meg hasonló.. mert ezeket úgy tudom elgondolni hogy röhögcsélnek a gép elõtt folyik a szájukból a nyál és kb azt sem tudják hogy hol vannak...

Grat! Amúgy ezért miért nem adott neked valami Radley féle medált is?<#fejvakaras>

patchaou
Ha jól emlékszem akkor a hangsúly nem a kv-1s-en volt, hanem azon, hogy a MM a lengyeleket rakja felülre.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Esetleg az alpári személyeskedés helyett írd már le, hogy a belinkelt hozzászólásra beírt reakciómmal vagy a képhez fûzött szövegemmel van valami problémád!

fsb1000
422 loltrakit hoztak be szakaszba..... 3 évre kékült.

patchaou
Komolyan nem tûnt még fel ennyi idõ alatt, hogy el van csúszva egy sorral a részletes jelentés?

fsb1000
Nagy gratula!
Ez tényleg komoly eredmény, 10K sebzés!!!!

Tegnap valaki linkelte a konvertálos oldalt Yt oldalt.

Rátom megint megy a durci.
Pont ezt mondtam napokkal korábban. (Miszerint rettenetesen idegesít, hogy lenygyel tanker társaink rendszeresen b@sszák el mások játékát mert betegesen használják õk is a KV szériát és ez tier V/VI-ban a felsõ harmadba predesztinálja õket.)
Pont egy ilyen válaszra vártam, elég kiszámítható vagy.

A megsemm ellen alatt mi az a 422?
nehez szavak talalni. gratulalok! 10k sebzest meg nem is lattam szerintem soha senkitol..
Dehogy, csak lammaer-t idegelem.
Valójában nagyon nagy szerencséd van ha randomban kikapsz egy hármas platoont.

Nem tudom megkérdezte e már valaki, de Te tényleg ennyire ostoba vagy, vagy csak tetteted a dolgot?

Csak annyira, mint a magyarok. Csak lengyelbõl több van, így nagyon arányban tûnik fel a bénázásuk.
Pales27
Nem tudja valaki, hova kell elküldeni a replayt, amibõl youtube videót csinálnak?

replay

Ez komoly ,hogy a lengyelek ennyire rossz játékosok ?
"Irdatlanul lehet osztani vele,"
Hm, akkor Jacekék miért nem teszik?

" Esetek 70-80%ában top tank vagy felsõ harmadbeli tank"
Köszi, hogy végre beismerted.

Még egy kép hogy a vitéz LolkaBolka dandár hogyan megy be a városba a Highway pályán.
[/url][/img]
A város elérésekor már mind sebzõzött, majd az utcákon csodát csináltak megint.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a 4-5 lengyelbõl itt csak egy KV-1S és két KV-1 volt.

Jó kis jármû, az tény. Azon filóztam a múltkor, hogy emlékszem-e WoT-os pályafutásomból olyan tankra, ami ilyen felkapott lett volna egy idõben. Úgy rémlik, a zárt bétában VK3601H-ból volt nagyon sok.
Szeretnéd hogy az alregjeid rávessék magukat? 😄

Itt van a KV1s titka

Pedig nem vagyok lengyel 😊

/ignore

Ilyet nem mondjál lsz. Ez badarság, mint ahogy lammaer a múltkor tudományosan bebizonyította.

Azóta volt egy másik platoon: mindhárom a BEE nevû klán tagja minimális csata számmal és 800 alatti eff-fel.
Ez a BEE nevû gittegylet honnan van?

A KV1S-t mindenki szereti, hivatalosan is a legelterjedtebb jármû EU szerveren😊
Ezek a siemkák nagyon szeretik a KV-1S-t vagy csak annál tûnik fel a kiemelkedõen gyenge teljesítmény mivel gyakran TOP...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Kto PL? <#taps>

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Na ma az 5 és 28 % közötti meccseket tudtunk nyerni (végig T34-85) mert volt azért valaki akinek volt valami fogalma hogy milyen tankkal hova érdemes menni illetve volt esze hogy egy jól idõzített repos segíthet.
Most egy 65% win chance lett elbaltázva mert volt egy hármas KV-1S platoon.
Végig basecamp, majd bedarálták õket. A nemzetiségüket nem írom le.

Én a múltkor kimûveltem magam Redshire T29 hulldown játékban. Azóta kb. 50 játék alatt nem tett oda T29-cel.l

Ez jó, ment a plusz.

patchaou
Ha aranyért vetted volna akkor is csak a nyári mapokon látszana, a kreditesd a goldostól csak annyiban tér el, hogy "nem kopik le". Nyárin kívül van még téli és sivatagi, azok közül is meg kell valamelyiket venni, ha minden mapra akarsz álcafestést, hogy kreditért vagy goldért teszed az ugyanúgy mindegy, a goldos örökre fent marad.

Emiatt cseréltem vissza az E-75-öt a Tiger II-re.
Ezt sajnos én is tapasztalom...amióta IS-8-am is van (ami köztudottan nem egy túlpáncélozott erõd). Volt olyan nap,hogy 20 csatából 1-et éltem túl és kétszer voltam a nyertes oldalon...Ez kb.-300K kreditbe fájt. Következõ nap meg alig gyõztem visszaszedni a kreditet a KV-1,M4,Tiger trióval...

GaBenc
Tíz pácél átütésbõl öt zéró sebzés. Ja az egyik az kritikus és nulla. Ezen már csak röhögni lehet.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Az ám, de Red Shire-nek is tudok örülni <#mf1>
Na igen én is azért hasítok T5 -ben többet vagy T6-T7 max,meg néha megyek a francia 50 120 -al,de azt egy T6 -os arty simán oneshotolja:S tiszta vicc magas tierben a játék,vagy bebasz 4 páncélvadászt,amik 700-val szedik rólad a bõrt:S
1-11. Adolf Knitler. Mire rájönnek. 😉