banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Veqtor
    Pár napja linkeltem képeket AT-15ről. 3 egymás utáni csatát, amiből kettő 1300+ xp és a 3. egy 881es defeat volt asszem. A top ágyú még nincs meg rá, de már stockként is rámegy az at7 top ágyú, és a 4.5 sec reload elég jó vele. E75öt is átviszi, ha nincs beforgatva (prémmel meg pont elég mindenre, bár eddig nem volt rá szükségem).
    Ha úgy nézel ki fedezékből a frontot kitolva, hogy a "kitéríthetőség szélein lövöldözöl", akkor egész jól pattog róla minden, t9-10 is. Persze át lehet lőni, de nehezen és a kupola is hátrébb kerül így.
    BiA+fullrepair+toolbox+venti+rammer, és ha valami nagy tank csak leláncol, mire újratölt 3-4et lőttél bele. :)
    Nekem nagyon bejön a tank, t8 tdből t28 proto volt még, de ez jobban tetszik. Nagyon várom a top ágyút rá, bár kicsit félek mit kell produkálni, ha 1350es körökre csak 1st classt kaptam. :)