418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Az jó, sok XP nekem :D
  • lammaer
    Hoppá, belegázoltam vkinek a lelkivilágába? :) Bocsi ha náci vagy és megsértettelek, nem állt szándékomban.

Küldök majd egy garnitúra KLaus barbit.
  • Bmsrt n2
    Megoldanák...többet raknák Afkbot-ra a Lővét.
  • TomDantes
    Na az kéne még egybe rakni a repülőket meg a tankokat...ennél hülyébb ötletet ritkán hallani. Induljunk ki az átlag játékosokból. A következő lenne a játékmenet.
    A saját repülőgépeink a saját tankjainkat bombáznák. Viccből, trollkodásból, vagy mert olyan hülye mint két pár rendőrcsizma.
    Az ,hogy az ellenséges bombázóktól a tankjainkat védjék meg a vadászaink? Az annyira ,,összetett" feladat az átlag játékosoknak, hogy képtelenség lenne megoldani.
    Amikor a jobbra balra irányt a tankjukkal nem találják meg? Amikor madarakat lőnek? Vagy át akarnak lőni egy bazi nagy hegyen?
    Vagy repülővel simán lezuhannak magukról, neki mennek a másiknak, lelövik a saját csapattársukat véletlenül? Ugyanmár

Lenne amúgy fantázia a dologban, de csak egy klánharc szerű megvalósításban. Sima random csatában, ez megvalósíthatatlan az átlag játékosok szellemi képességei miatt.
  • Koridor
    Kiprobáltam a tankszázadozást, nem kellett volna.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    [IMG]http://[/IMG]
  • yossarianHUN
    De az 1300 effes is. Én például, aki túlnyomórészt naponta egy óránál nem játszom többet, biztos.
  • yossarianHUN
    Fuu, elérhető ingyen, akkor nem is pénzéhesek, igazad van! A fölösleges rinya nem kell az tény, de a WG-bérenckedés sem. Gondolom te a politikusokra is fanatikus imádattal tekintesz, mert hát olyan szépeket ígérnek, sőt, néha még engedményeket is tesznek, néha még adócsökkentés is van. Tehát pénzéhesek már nem is lehetnek. Ugyan kérem.
  • lammaer
    Én örülnék neki ha mégjobban nerfelnék a creditbevételt... tudodmiért?

Mert akkor az 100 effes maradna lenn tier5ben... :)
  • lammaer
    Jó lenne ha bejutnál, minél hamarabb kapnánk infót a tankos részről annál jobb. A jelenlegi állóképekre egyelőre nem izgulok fel, full grafra rakva a wotot az se csúnya.

A játékmenet érdekel, de egyelőre - mivel egy fia infó nincs az egészről - sztem teljesen értelmetlen állást foglalni.

A másik topikban pl cifu tolt egy szösszenetet hogy de jó lesz majd ha egyberakják a tankokat a repcsikkel és a hajókkal. Sztem varázsgombát evett :D
  • TomDantes
    És? Játszol napi hármat, és akkor kétszer annyi idő alatt lesz meg. Ó borzalom de tényleg. Ha esetleg meg ebben napi három órában mondjuk szakaszozol valakivel , akkor meg jobban haladhatsz, két jó játékos együtt jól tud haladni. Egyébként, a szakasz is elérhető ingyen, ami eredetileg csak prémiumért volt...khm, pénzéhesek...és ez is elérhető ingyen...khm, khm, khm.
  • yossarianHUN
    Napi hat óra játékkal ki.
  • TomDantes
    Simán ki lehet húzni most is. ne magyarázd már meg, hogy nem lehet, meg csigalassú. T5-ös tankokkal is jól lehet keresni legalábbis, érdekes módon mikor legutoljára próbáltam nekem összejött.
  • yossarianHUN
    Rendben, látom nem egyértelmű mi zavar engem. Nem várok én villámgyors fejlődést, ugyan dehogy. De. Hasonlítsuk össze a béta utáni viszonyokat a mostaniakkal. T5 tankkal remekül lehetett farmolni, a fejlődés nem volt gyors, de semmi gond nem volt vele (akkortájt húztam ki az E-75-öt is, akkor még nem volt túl nagy dolog). Most meg a "megfelelő" szinthez kell a prém, anélkül meg marad a csigalassúságú agónia. T5 tankok kredithozamát ugye természetesen minden hátsó szándék nélkül nerfelték, jobb csaták után hoznak 15-20 ropit. Béta után megemlíthették volna, hogy fél év múlva az lesz a prém, mint most a nem prém, és az lesz a nem prém, mintha most T3 tankkal próbálnál pénzt keresni.
  • TomDantes
    Az én zsebemből nem rángatnak ki semmit. Ha a tiédből igen akkor: ó borzalom.
  • TomDantes
    Hát igen, sok idő kell hozzá, ez így van. És? Mit szeretnél? Teljesen ingyen játékot és még gyorsan is fejlődj? Palacsintát ne süssenek neked? Kicsit túlzás ez már. Prémium arra való, hogy gyorsabban tudj fejlődni. Ennyi.
    Lehetne ám olyan rendszer is, hogy tier 5-től prém nélkül semmire se jutsz. Vagy épp prém nélkül létfontosságú dolgokat nem lehet megszerezni, mint a kiegszítők, tűzoltás, vagy töltésgyorsító, ilyesmiket. Na, ez tényleg szívás lenne. De mindent megszerezhetsz, igen sokáig tart ha nem fizetsz, de mégegyszer, gondold már át: ne is fizess, és gyorsan is fejlődj? Ez nevetséges.
    Arról nem is szólva, hogy a fejlesztők is élnek valamiből. Gondolom ha dolgozol te is kapsz fizetést nem?
  • yossarianHUN
    Az értelmetlen WoT szidás tényleg fölösleges, de azért a WG-sek rendes, jó srácként beállítása is egy vicc, mikor egyértelműen pénzéhes disznó bandáról van szó. Igen, nyilván legyen profitjuk, ámen, nehogy éhen haljanak szegénykék, de az ember zsebéből a pénzt azért ne próbálják kirángatni. Miközben a cég feje meg Q&A-kon "Ó borzalom" és hasonló szintű visszapofázásokkal intézi el a fogyasztóit. Azért nehogymár a lekvár főzze be a nagymamát.
  • Eagle16
    Most nézem hogy SG-s is volt az ellen oldalon, Jeff_Dunham személyében :D
  • Malarki
    Megírom privátba, tényleg nem offoljuk szét a topicot.
  • Tessellia
    Teljesen egyetértek veled.
  • Eagle16
    Friss T21 Ace Tanker felderítéssel. 6,3k spot sebzés.

link
  • yossarianHUN
    És mennyi idő is szükségeltetik ehhez? Én, szemben itt egyesekkel, nem vagyok időmilliomos, az év nagy részében nem tudok (és mellesleg nem is nagyon akarok) 5-6 órákat ücsörögni a játék előtt. Este hazajőve lenyomni 10-15 meccset, egy órát elverni vele, erre kell nekem. És élek a gyanúperrel, hogy ezzel azért vannak még így egy páran. Na most emellett szerinted mennyi idő kihúzni illetve fenntartani egy T10 tankot? Béta kezdete óta játszom, és a tesztszerókon kívül tízes tankom nem volt még soha. Prém és prém tank nélkül T10 tanknak nekiállni kilátástalan dolog. Ha az ember van annyira nolifer, vagy 3000 effes kocka akkor nem, de emberi viszonyok közt igen.
  • atee73
    Nos aztmondtad ismered es sokat jatszol vele , akkor nem ertem a kerdest?

ez nem uj hir , mindenki tisztaban van vele
  • TomDantes
    Amúgy mi lenne, emberek ha véget érne ez a kibaszott WT-dolog? Akinek jobban tetszik menjen át oda. Semmi gond. Jó játék az, nekem semmi bajom vele.

Azzal van bajom hogy a miért kell állandóan összehasonlíthatni, és a faszért kell azért szorítani hogy a WoT mikor megy végre tönkre, ami ilyen -olyan szar, ettől függetlenül orrvérzésig nyomjátok minden nap, -milyen érdekes is ez.

Tisztára mint a CoD és a Battlefield esetében, a két tábor utálja egymást, mert ő kedvencük az istencsászár a másik táboré meg egy halom fos.
    A sok fogyatékos meg nem jut el oda, hogy mi van, ha valaki mind a kettőt szereti? Vagy épp egyiket se.

Szóval, a lényeg, roahadtul unalmas a a WoT és a fejlesztői állandó jellegű szidása, valamint ez a hányingert keltő hozzáállás,s hogy jaj de várom már, höhöhö köcsög WoT hülye orosz fejlesztők végre jól megszívják...
    És akinek a WT tetszik jobban, az a szimpatikus neki, rendben. Játszon vele, szórakozzon jól, de mi lenne ha akkor meg maradna a WT topicban?

Ez a WoT topic.
  • atee73
    Ja es mindezt ugy mondom , hogy mar a zart beta-ban jatszottam a WT-vel ,es addig levelezek veluk mig a tankos-ba is bejutok ;-)
  • Malarki
    " a WT mar most ugy van felepitve hogy csak akkor ersz el vmit ha fizetsz"
    Ezt kifejtenéd bővebben?
    Egyébként én voltam betas a WT-ben és kaptam egy 9-es premgépet... Ja, meg van egy 1-es is, bár azt nem tudom miért kaptam

foxbat: ha van kedved valamikor repülhetnénk szakaszban, nagyjából hasonló szinten állunk.
  • TomDantes
    Marhaság. T8-as tankot is ki lehet hozni prém nélkül plusszosra. T10-eset meg fenn lehet tartani, egy jó farm tankkal. Akkor? Mit lehetetlenítettek el? Semmit. Pérmiummal csak gyorsabban fejlődsz, ennyi. Ne hogy már ez olyan nagy probléma legyen. Idejét se tudom mikor vettem utoljára bármit is, és mégis tök jól elvagyok benne. Akár 10-es szinten is. A 10-es tankjaimat se azért adtam el mert nem lehetett fentartani, csak mert untan a sok arty-t, de a fenntartással nem volt gond.
  • atee73
    Naja ... csak eggyet ne felejts el , hogy a WT mar most ugy van felepitve hogy csak akkor ersz el vmit ha fizetsz , nagyon sok ember itt a forumon hangoztatja mindennap hogy " Hulye aki fizet, en sose fogok fizetni egy game-ert stb"
    En nekem semmi bajom a wot-al, olyan amilyen, ha WT jobb lessz atmegyek oda( mivel en vagyok a fogyaszto ugye es attol vasarolok akinek jobb a portekaja) es ott veszem a premiumot , es mar elore rohogok az embereken mert ott majd joggal mondjak pay to win ,akkor a WT-es forumot fogjak telezokogni " Bezzeg a WoT ott ha jo gamer vagy jatszol ingyen!,bezzeg a wot! ott kaptam ingyen 12000 gold-os premtankot stb.... "

ezen toprengtetek mar???
  • foxbat88fx
    Nekem jobban bejön az a fejlődési rendszer...

csakhogy világosan lásson az is aki nem ismeri a gémet...
    itt látható a kép
    allul hogy hányas szinten vagyok a nemzettel
    a repülőknél ott van a szint... teljesen minden mivel megyek, mehetek 5ösökkel is miközben 8as vagyok... akkor is fejlődök, és ha átugrik 9esre akkor az összes gép ami 9es feloldódik.
    viszont meg kell "venni" az előtte lévő gépeket is, ha megakarod venni a 9est :)

és ha vki nem akar szenvedni a képen látható angol Wellington bombázókkal, amik hírhedten szarok... de mégis neki minden álma egy Lancaster bombázó akkor nem kell szenvednie a Wellington-okkal :)

ua. mint wotban kell vkinek mondjuk a francia 8as TD.... de hvykkel megy végig, nem megy egy darab TD-vel sem 8as szintig :d
    sztem jobb

• Malarki
    *így sincs drasztikus különbség.
  • Malarki
    Ez igaz, viszont hogy feloldj egy gépet nem az előzővel kell x számú xp összeszedni, hanem az adott nemzettel. Hogy ez jobb vagy rosszabb mindenki döntse el magában. Egyébként itt a szinteknek nincs is olyan nagy jelentősége. A gépek időrendbe vannak rendezve, nem képességek szerint. Az más kérdés, hogy idővel jobbak is lettek (már amelyik), de a szintek között így is drasztikus különbség.
  • foxbat88fx
    év végén jön a béta :) de gondolom zárt lesz :D
    én már várom nagyon.... kicsit odafogja verni a WOT-ot
    (szépenszólva a wotnak, annyi... "bélsalakká" alázza a WT, "ó, borzalom")
  • yossarianHUN
    Igen, nekem végülis érdekem panaszkodni a semmiért. Soha nem fikáztam a WG-t ezen kívül másért, a játékot is jónak tartom, attól eltekintve, hogy a béta vége óta egyszerűen ellehetetlenítették a prém nélküli játékot, tudatosan, és előre megfontoltan. Erre most mit mondjak, persze, és ha utazni akarsz, el is lehet futni Hawaiig, meg átúszni a fél óceánt. Elméletileg lehetséges? Igen? Na ugye.
  • popey8
    A dinamikus kamerával kapcsolatban, csak a modra vonatkozik vagy bent a játék menüjében sem lehet kikapcsolni? Ha ezt meglépik, akkor rohadjanak meg. Én ki se próbáltam ezt a d. k.-t egyből letiltottam, mert írták itt páran, h kb játszhatatlan azzal együtt a játék.
  • TomDantes
    Ez hülyeség. Semmiért nem kell fizetni a WoT-ban mégis mindent elérhetsz, lehet tizes tankod, prémium lőszered, minden a prémium tankokon kívül.
    Csak hát a WoT gyűlölet annyira az emberek agyára ment, hogy nem megy a gondolkodás.
  • Wasp91
    Na végre lesz konkurenciája ennek a híg fosnak. Ezt a tankost mikortól lehet kipróbálni?
  • yossarianHUN
    Ahogy nézzük, az első 4-5 nagyon hamar megvan, de utána tényleg drasztikusan lelassul a fejlődés. Viszont ott nincs is akkora késztetés, nem sokkal jobbak a max szintű gépek sem (leszámítva egy-két OP sugárhajtású vackot:D).
  • yossarianHUN
    Felőlem reméljenek, de akkor ne dobálják a másikra a szart, hogy pay to win van. Mert ha a WT-ben az van, akkor a WoT-ban aztán nagyon.
  • foxbat88fx
    egy valamiben azért igaza van serb-nek :)
    hogy kurva lassú a fejlődés WT-ben.... dehát ez van, akinek nincs kitartása az menjen Super mariozni....
    míg wot-ban kihúzod a tier10es tankot egy hónap alatt
    addig WT-ben a 20as szinthez igen csak sok idő kell :) és sok sok csata
  • TomDantes
    Egyrészt ez nem igaz, másrészt meg hú basszus, ezek a köcsög fejlesztők mernek hasznot remélni? Szemetek!
  • yossarianHUN
    Szerintem is-is. Nálunk nincs pay to win muhahaha könnyekig vagyok meghatva tényleg. A WoT-ban sem volt eleinte, manapság meg T8 prém és prém számla nélkül lemondhatsz a magasabb szinteken való játékról.