World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
en csak par hianyossagot latok a nemet faban, illetev par gyengebb konstrukciot:
- tier5ben, tier6ban nincs heavy a nemet agban.
- rovid es hosszu 88astol en jobb teljesitmenyt varnek, foleg a tier6-7ben levo tobbi agyuhoz kepest. rovidnel az atutesben, hosszunal sebzesben. es nem azert mert ez van az agyam folott a falon, hanem mert kiprobalva mas agbanugyanezen a szinten levo lovegeket, es nekem azok jobban teljesitettek ezekhez kepest. bar ez utobbit nagyreszt megoldotta a kreditert gold ammo.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Na igen, egy gyógyszerész bizonyosan reális tanktervekkel tud elõállni 😊
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Akkor nincs itt russian bias, itt german bias van 😄
Bebookmarkolom a commenteket, hátha lehet majd trollkodni egy németfant 😊
Tier 10 anyone? 😊
Még régebben volt egy fasza lemmingvonat Live Oakson, miközben pingeltem mint a marha. Végül egy IS6 el is indult az irányomba a linkelt eredménnyel
Ott is lõtték ki, ahova került.
Az S-70 tûzgyorsaságára azt írják, hogy elméletileg 6-8 lövés/perc. Ami azt jelentheti, hogy jól mûködik a félautomata töltõberendezés és töltõ emberek is gyakorlottak, értik a dolgukat. Na most akkoriban a 6-8 lövés percenként az kurva sok egy 130 mm-es lövegbõl (még a 130 mm M-65 ami ilyen állat volt ezen a téren is), de még a '60-as évek végén se lenne olyan rossz. Ha élünk azzal a feltételezéssel, hogy szépítettek az adaton (ami nem biztos) és valójában csak 5-6 lövést tud még az is igen jó eredmény. Az IS-2/3/4-nél 2-3 lövés/percet tud a 122 mm-es. Az 120 mm M58 két töltõvel (tehát M103) 5 lövés/perc. A 12,8 cm Pak 44-re azt írják, hogy 5 lövés/perc, de szerintem ez a vontatható lövegre vonatkozik. A JT-ben, Mausban, E-100-ban nem volt/lett volna ennyi. E-75-ben egy töltõvel a Kwk44 meg ajaj kategória.
Az IS-7 homlokpáncélzata is jóval gyengébb a kelleténél. Olyan 390 mm effektív védelmet kéne adnia a WoT-ban, ennek ellenére ad olyan 280-290 mm-est. Igaz a torony kicsit erõsebb, mint a valóságban: szembõl +30 mm-t kapott, oldalról nem tudom. Régen az orosz wiki azt írt, hogy a torony oldal is 210 mm, de most már csak 150 mm-t írnak rá.
Jelenleg egy jó összefoglaló írás van az IS-7-rõl. De egy orosz magazinban cikkeznek az 1945-1965 közötti szovjet páncélos fejlesztésrõl, eddig voltak a közepes harckocsik és a PT-76. Talán jönnek majd a nehéz harckocsik is és lesz írás és páncél felépítéses kép az IS-7-rõl is és pontosan kiderül.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
- emelkedo utan szakadek
- bokor mogott szikla
a tervezo jokat nevetgelhetett, amikor berakta oket😊
Egyébként örülnék ha javítanák minél hamarabb, mert a kínaiakkal vért fogunk pisálni. 😊
historical mod, szerintem egy soha be nem teljesedo igeretuk marad. ha egy encounter/assault modnal ennyier futja, inkabb jobb is.
Vannak olyan pályák amik kiegyensúlyozatlanok voltak. Átrajzolták õket és még rosszabbak lettek. El Halluf és Prokhorovka pályákat eddig se szerettem, de most már nagyon utálom õket.
Sok mûkedvelõ idióta azt se tudja, mirõl pofázik.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Merthogy a russian biast itt a kolléga arra gondolta hogy a ruszkik biztos feltápolták az IS7et a valósághoz képest....
E100 prém lõszere valahogy különösen hajlamos ilyesmire. Nagyon furcsa,
De volt hogy KV-5 prém lõszere nem ütötte át a type-ot, ott ahol normál AP-vel is átszoktam. Közvetlen közelrõl. ( különösen kemény célpontok ellen, van pár darab prém lõszer a KV-5-ben, nem type ellen szoktam használni, de így alakult éppen)
A tûzgyorsaságnál, komponensek tömegénél és összességében a mozgékonyságnál nem is nagyon volt.
Az hogy ütik egymást a kijelnetéseik engem különösebben nem zavar. Van hogy összevissza beszélnek meg magyarázkodnak. Lényegtelen. Szerintem sokszor csak azért írnak valamit, hogy legyen valami írva ne lehessen azt mondani, hogy ezt is teljesen leszarják.
Engem sokkal jobban zavar a +/-25% random, az hogy napopik nem látok bizonyos pályákat és gyakran kerülök ugyanarra a tíz pályára. Az encounter és assault mód olyan befejezetlennek, semmilyennek tûnik. Historical mód még mindig sehol.