banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Veqtor
    Játékstílus függő.
    Nekem pl. venti+rammer+binocular van rajta, ezzel is meglett az ace tanker vele. Szeretek spottolni és ahhoz jól jön a plusz view range, főleg amióta bejött a trackelésért járó spot dmg is. Ezt legjobban t9-10 csatában érzi az ember, amit nem tudsz átlőni elég trackelni, majd mások megölik és ugyanúgy kapod a sebzést, ha nem jobban.

Stabilizer és célzásgyorsíót leginkább együtt éri meg szerintem, de távolra még ezekkel együtt sem fog elég gyorsan célozni, hogy ne kelljen megállni egy picit. Közelre meg ezek nélkül is eltalálod az ellenfelet. (ha együtt használod őket 2 hely kiesik szóval már csak venti vagy rammert tehetsz a töltésgyorsítók közül, külön meg nem nyersz velük eleget, de ez csak az én véleményem)
    Olyan felszerelést tegyél rá, ahogyan használ szeretnéd.
    (Számomra az az 1 sec célzásidő, amit nyernél stab+célzásgyorsítóval nem ért annyit, mintha szereznék 3k spot dmgt azzal, hogy én láttam meg elsőnek az ellenfeleket).