World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én már ráuntam... Visszatértem a jó öreg JT-hez.
mondjuk legalább kaptam egy kis spot damaget miattuk 😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Hát ennyire nem akarom szimulátorrá tenni. Pontosan annyit szeretnék, amit ott leírtam.
Két napja nem tudok duplázni...két napja. Két napja a két tier x-es tankot nem lehet leduplázni. Ha egy vak kutya ülne a helyemen, akkor is sikerüline kellet volna már.
mikor unnak már rá az emberek erre a szánalmas tankra? a csaták 90%-ban hasznavehetetlen. igen, a JPZE100-ra gondolok, meg is érdemelték ezt a fos mapot

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Szóval ismer valaki olyan damage panelt, ami kiírja a nekem sebzést bevivõ ellenfél nevét/tankját?
Valósághû találatkezelés, szimuláció is ráférne a játékra, ha már itt tartunk, egyetlen (akár az elsõ) találat a következõ hatásokkal kellene járnia:
- akár azonnal "meghalsz", és mondjuk prémiumlõszer esetén malinovka túlsó oldaláig röpül a tanktorony (lásd: depleted uranium shell). Így az e-100 is egy lövés lenne, meg a medium tank is, meg a suhan-bongó t50-2 is.
- minden tiszt meghalhatna, simán...véglegesen, csatánként vehetnéd fel újra az egészt bagázst
-további bõvítés: vehetnéd újra a tankot is...
- akár azonnal "meghalsz", és mondjuk prémiumlõszer esetén malinovka túlsó oldaláig röpül a tanktorony (lásd: depleted uranium shell). Így az e-100 is egy lövés lenne, meg a medium tank is, meg a suhan-bongó t50-2 is.
- minden tiszt meghalhatna, simán...véglegesen, csatánként vehetnéd fel újra az egészt bagázst
-további bõvítés: vehetnéd újra a tankot is...
Bejön egy hetzer meg egy pz38na platoonba. A hetzer rögtön az elején kilövi a pz-t. Erre én kilövöm a hetzert. Mire elkezd írogatni, hogy õ csak viccelt a barátjával. Visszaírtam, hogy meg csak vicceltem veled 😊
Bár annyi csatám nincs mégis jóval többször alakult ki így foglalás vagy kergetõzés az ellen után. Betudom annak hogy más tier-ben mozgunk, én t8 fölött nem nagyon megyek. Szeretem a maxot kihozni a csatáimból, idõm véges akár xp-re akár pénzre grindelek.
Csupán arra akartam rámutatni hogy feltûnõen sokszor cappelnek biztosan nyert csatában még akkor is ha oda tudna menni az ellenhez és belelõni. Ha egyedül sikerülne valakinek foglalni az max 100 xp, csak többet ér egy normális sebzés
Csupán arra akartam rámutatni hogy feltûnõen sokszor cappelnek biztosan nyert csatában még akkor is ha oda tudna menni az ellenhez és belelõni. Ha egyedül sikerülne valakinek foglalni az max 100 xp, csak többet ér egy normális sebzés
Oké rendben, ez segítség volt mert nem nagyon szoktam foglalkozni az üzenetablakkal de most fontos kalkulálnom.
Az utolsó napon tuti, de gondolom elõre szeretnéd tudni. Akkor amikor aktiváltad.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A T-62-vel majdnem 3000-et. Viszont ez egy elméleti szám.
Egyébként nekem még mindig az a véleményem, hogy az arty túl nagyot sebez és túl random. Sebezzen kisebbet, legyen pontosabb és rögtön több skill kell hozzá, és kevesebb mák.
Egyébként nekem még mindig az a véleményem, hogy az arty túl nagyot sebez és túl random. Sebezzen kisebbet, legyen pontosabb és rögtön több skill kell hozzá, és kevesebb mák.
Hagyjuk szerintem. Csak egy szokásos nagyeszû arty-sta
Azt meg lehet valahol nézni, hogy órára pontosan mikor fog lejárni a prémium elõfizetés?
Biztos nem 6-os 7-es artytól kapott azért olyat.(max s-51) Én is láttam E-100-ast 1shotolódni, de ugyanúgy elfogadom ezt a játék mechanizmusának mint ahogy az ammo rack robban. Az teljesen normális, de az már nem, hogyha egy arty eltalálja a motorteredet és robbansz. Meddel mennyi sebzést osztasz ki 40-50mp alatt?
Csak az elmúlt 2 nap: su122-54: kb 40-el menet közben..elõzõ nap t62 full speed...Természetesen 1 darab lövést bírtak...
Párszor megesett velem is. Sajnos mindig ki is lõtt a csákó. Ha csak sebzõdök, tuti visszamegyek...
Igen, szoktam artyzni. De ez nem jelenti azt, hogy nem álltam a f*sz másik oldalán is eleget 😊 Ismerem mindkét oldalt.
Hát nemegyszer volt olyan, hogy a kilences-tízes med egy találat után befejezte a pályafutását az adott csatában. Az meg nem 500 hp.
Egyetértek.
Értem mit mondasz, csak te a valóságot írod le, én meg, hogy miért ilyen a játékban. Szal kicsit elbeszéltünk egymás mellett. 😊
Üdv!
"Céloznunk"...Tehát te artyzol(ez csak úgy megállapítottam magamnak).
Akkor te nem sok olyat éltél át hogy splash-tõl lemegy annyi amennyit te írsz( plusz 3 modul meg 2 fickó kidõl)...
Vagy mikor egy lövés egy 2-3 tierrel kisebb artytól és vége... Ne erõltesd ezt szerintem,én igen kevés olyat éltem át eddig hogy az arty alig sebez...Menet közbeni egylövés a kedvencem,fõleg ha meddel megyek 40-50-el...
"Céloznunk"...Tehát te artyzol(ez csak úgy megállapítottam magamnak).
Akkor te nem sok olyat éltél át hogy splash-tõl lemegy annyi amennyit te írsz( plusz 3 modul meg 2 fickó kidõl)...
Vagy mikor egy lövés egy 2-3 tierrel kisebb artytól és vége... Ne erõltesd ezt szerintem,én igen kevés olyat éltem át eddig hogy az arty alig sebez...Menet közbeni egylövés a kedvencem,fõleg ha meddel megyek 40-50-el...
Na az ilyenért simán ütni tudnék. De komolyan.
Hát nem tudom, miközben harcolsz 3-4 tankkal, még arra is lehet figyelni hogy az arty, ha esetleg rád lõ, a frontodat találja? Erre szerintem nagyon kevesen képesek, miközben a másik oldalon "csak" a karikát kell mozgatni és klikkelni a fedezékbõl.
Van, Bat Chatillon 155. Nemtudom mennyire ugrik szét a célzókör, de forog a tornya. Top francia arty.
http://worldoftanks.com/encyclopedia/vehicles/france/bat_chatillon155/
Szerintem a SU-26-ot csöndben nerfelték. Kedvenc artym volt.
Korábban (0.8.2 elött) 1200-1500-akat sebeztem, és megvolt a 3-5 kill.
Most szinte semmi... fele harmada ennek.
10 béna csata után nyugdíjaztam
Korábban (0.8.2 elött) 1200-1500-akat sebeztem, és megvolt a 3-5 kill.
Most szinte semmi... fele harmada ennek.
10 béna csata után nyugdíjaztam
Annál OP-bb, skillt szinte nem igénylõ tankot még nem láttam 😊 Forog a tornya és alig ugrik szét a célzókör ha mozgatja. Van ilyen magasabb tierben is?
Akkor szólongassál, hogy "No cap pls".
Több mint 18.000 csatát mentem és talán háromszor esett meg hogy úgy foglaltam sikeresen, hogy az ellenfél fele játékosa vagy fele HP-ja megvolt.
Általában csak pár százalék HP marad a végére. Egy Tier 12-es csatában fõleg t10-es tankok vannak, az össz HP eléri 20.000-et.
Teljesen felesleges a "No cap pls" ha már csak 3 ellenfél él összesen 2000 HP-val.
Nincs jelentõsége a töredék XP nyereség 10%-nak... NULLA.
Tessék sebezni csata közben, ne a végén, mikor páran már megnyerték helyetted és beértek a cap zónába nagy veszteségek árán.
Több mint 18.000 csatát mentem és talán háromszor esett meg hogy úgy foglaltam sikeresen, hogy az ellenfél fele játékosa vagy fele HP-ja megvolt.
Általában csak pár százalék HP marad a végére. Egy Tier 12-es csatában fõleg t10-es tankok vannak, az össz HP eléri 20.000-et.
Teljesen felesleges a "No cap pls" ha már csak 3 ellenfél él összesen 2000 HP-val.
Nincs jelentõsége a töredék XP nyereség 10%-nak... NULLA.
Tessék sebezni csata közben, ne a végén, mikor páran már megnyerték helyetted és beértek a cap zónába nagy veszteségek árán.
Gondolom nagyon figyeltél arra, hogy ne lõjön meg az arty sõt arra is ,hogy ne az oldaladat vagy a hátadat találja el, ha eltalál stb stb. Nem tudom milyen tankkal voltál.
Aha. Nagy többségben. Tier 3-as szaros nyomorék SU-26 akkorát sebzett, hogy azt hittem atomtámadás van
Azért nagy többségben az artyk 500-600 körül ütnek. Eléggé jól kell céloznunk ahhoz, hogy olyan helyen találjunk, ahol át is üt a HE és nem csak robban rajtad. Meg bármennyire is céloz pontosan az arty azért még ott is jó nagy esély van arra, hogy nem pont oda megy a lövés ahova akarta és máris nem max sebzés hanem csak 400-500.
Nem érted.... a valóságban nem volt olyan tûzvezetõ rendszer, ami bármit képes lett volna követni, ha nincs vizuális kapcsolat.
A GPS vagy annak alkalmasabb verziója tán egy kósza gondolat volt.
A Páncéltörõ löveg kezelõjének látnia kellet a célt, a sikeres tálalathoz.
Egyéb, nagyobb objektumot lehet bombázni koordináták alapján, de már egy kósza szellõ is méterekkel arrébb viszi a találatot.
Bunkert vagy stratégiai épületet kioperálni a többi közül, csak az elmúlt 20 évben lett divat.
A sivatagi háborúban sok tankot kilõttek az amcsik, de lefogadom, hogy nem artykkal tették, hanem légi harceszközzel, vagy tankkal.
A GPS vagy annak alkalmasabb verziója tán egy kósza gondolat volt.
A Páncéltörõ löveg kezelõjének látnia kellet a célt, a sikeres tálalathoz.
Egyéb, nagyobb objektumot lehet bombázni koordináták alapján, de már egy kósza szellõ is méterekkel arrébb viszi a találatot.
Bunkert vagy stratégiai épületet kioperálni a többi közül, csak az elmúlt 20 évben lett divat.
A sivatagi háborúban sok tankot kilõttek az amcsik, de lefogadom, hogy nem artykkal tették, hanem légi harceszközzel, vagy tankkal.
Nem magáért mindenkinek a kilövésért hanem az abból eredõ sebzésért. Egyszerû tapasztalat mutatja ha a 4. percben foglalással nyerünk akkor 1000 sebzésre azért érezhetõen kevesebbet kapsz mintha szintén 1000 sebzés mellett mindenki más is beletette volna a saját sajátját.
Mindegy, látom eldöntötted ez nincs így, gondolj amit akarsz, bizonyára a wiki is hazudik.
Mindegy, látom eldöntötted ez nincs így, gondolj amit akarsz, bizonyára a wiki is hazudik.
Mivel közel x idõnként csekkolja, hogy kit lát, messzire meg x*3 idõközönként, ezzel a plusz 3-5 másodperc láthatósággal oldották meg, hogy ne az legyen, hogy aki közel van pillanatok alatt eltûnik, aki meg távol, az látszik másodpercekig. 😊
Szerintem a fullos is szar. 😊 Sajnos...
A HE az HE.... nagyot üt.
Nekem az fáj inkább, hogy "mûszakilag" nem indokolható az az eset, amikor a tankom és az arty között hegy van és mozgok, de mégis kilõ.
A felderítõ hogy a csudába adta neki folyamatosan az adatokat, merre fordulok, mikor állok meg?
Lehetetlenség, ez a jövõ eszköze lenne.
Nekem az fáj inkább, hogy "mûszakilag" nem indokolható az az eset, amikor a tankom és az arty között hegy van és mozgok, de mégis kilõ.
A felderítõ hogy a csudába adta neki folyamatosan az adatokat, merre fordulok, mikor állok meg?
Lehetetlenség, ez a jövõ eszköze lenne.
Az arty isten módban én leginkább azon mosolygok, amikor a 6%-ban artyzok, hogy nem csak az élõképes satelit mód megy(törés, zúzás), hanem a széttörõ kerítések, házak, egyebek hangja is hallatszik.
Stock crusader vér szar,az ágyúja egy rakás fos,48 lövés abból 24 páncélátütés,többi pattant.

Én sem hiányolnám az artikat, de esetleg akkor nem kellene a TD-kre is valamilyen cap. Nem tudom, a valóságban is lehet van valamilyen arány egy tankhadosztályban. Bár pl. ha jól tudom Stug-bóll gyártottak a legtöbbet a németek.
Semmilyen T-t nem nyomott meg. Igaz én se, de õ lát engem felülnézetbõl. És ügye splah sebzés, ha oda lõ, engem is sebez. Vagy ez nem érdekli?
Kár hogy szarrá nerfelték a ojjectum xp/credit szorzóját....
Ha a sebzésüket redukálnák, már elégedett lennék. Ne üssön 1500-at, csak mondjuk 500-at. Oszt akkor felõlem lehet pontosabb is.
Több értelme lenne mint most... közelebb lenne az eredeti szerepéhez is.. ugyan úgy tudna lõni egy területet csak nem tudna 3 másodperc alatt kereket oldani 50 km/ó-al ami kurva nevetséges egyébként...
Egyébként leszarom😊 én szeretem irtani õket a sok noob idíotát😊
Egyébként leszarom😊 én szeretem irtani õket a sok noob idíotát😊
Full stock crusader tankkal 12 páncélt átütõ lövés kellett hogy megöljek egy AMX 105-öt.<#eplus2>#eplus2>
Erre szokták azt mondani, ha megnyomják a T-t, akkor húzódj arrébb. A fraglopás viszont tényleg gerinceshez nem méltó dolog. Ha artizom nem lövök olyan tankra, amit már a többiek is biztosan kilõnek 1-2 lövésbõl.
A másik amit artiknál nem értek, hogy miért az alacsony tierû medeket, esetleg TD-ket nyírják és nem azz 5 méterre álló top heavy-t - elég sokszor érzem ezt. Nem lehetne a csapatérdeket az egyéni sebzés/frag fölé helyezni?
A másik amit artiknál nem értek, hogy miért az alacsony tierû medeket, esetleg TD-ket nyírják és nem azz 5 méterre álló top heavy-t - elég sokszor érzem ezt. Nem lehetne a csapatérdeket az egyéni sebzés/frag fölé helyezni?
Sehogy. Nem kell arty ebbe a játékba.
Nem szimulátor, de én mégis így élem bele magam a Wot-ba.
A tankok célzórendszere közelíti azt amit én elképzelek vagy tudok róluk és egy képernyõn leképezhetõ. Az artyké nem.
A múlt évezredben páncéltörõ ezredben húztam le 1,5 évet. Kb .tudom, mire képes egy telepített vagy önjáró löveg.
Nincs istennézet és semmi ahhoz fogható. A 80-as évekig tán még gondolat sincs tûzvezetõ számítógépekrõl meg lézeres vagy holografikus rendszerekrõl. Ami van: vizuális kapcsolat + manuális irányzék. (esetleg valami alap automatika) Ezzel lehet fõleg "álló" célpontra sikerrel löni.
Olyan nem volt, hogy 2 hegyen keresztül kilõvünk egy 3x10m-es célpontot a felderítõ által megadott koordináták alapján.
Nem szimulátor, de én mégis így élem bele magam a Wot-ba.
A tankok célzórendszere közelíti azt amit én elképzelek vagy tudok róluk és egy képernyõn leképezhetõ. Az artyké nem.
A múlt évezredben páncéltörõ ezredben húztam le 1,5 évet. Kb .tudom, mire képes egy telepített vagy önjáró löveg.
Nincs istennézet és semmi ahhoz fogható. A 80-as évekig tán még gondolat sincs tûzvezetõ számítógépekrõl meg lézeres vagy holografikus rendszerekrõl. Ami van: vizuális kapcsolat + manuális irányzék. (esetleg valami alap automatika) Ezzel lehet fõleg "álló" célpontra sikerrel löni.
Olyan nem volt, hogy 2 hegyen keresztül kilõvünk egy 3x10m-es célpontot a felderítõ által megadott koordináták alapján.
Szépen elosztva 4-4-4 kill-el zártuk 😊

Ha már arty. Aki sokat arty-zok magyarázza már el ezt nekem. Akkor miért kell egy tankra rá lõi, ha egy csapattársad közvetlen közelrõl harcol vele?
KV-5-el neki mentem egy KV-4-nek, ki is szedtem volna, egy méterre voltam tõle, erre mondom ez meg mi? Rám szakad az ég? Szóval ilyenkor miért kell lõni? Kösz, de inkább nem kell a segítsét, mert engem is szét lõ a fene nagy segítésben.
KV-5-el neki mentem egy KV-4-nek, ki is szedtem volna, egy méterre voltam tõle, erre mondom ez meg mi? Rám szakad az ég? Szóval ilyenkor miért kell lõni? Kösz, de inkább nem kell a segítsét, mert engem is szét lõ a fene nagy segítésben.