A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Skacok,Jeff is ezt írja én is ezt írtam,hogy mindent az oroszok kapnak elsőnek.Ők a fő teszterek,korábban kezdték és az akkor kiderülő bugokat már mi nem is kapjuk meg!Tehát ha 0.5.4(én már hallottam 0.6.0-ról is) elösször megy a ruszkiknak,ők megnézik mi a xar benne,mit rontanak el vele és azt javítják és megkapjuk mi,tehát az az 1 hét azt mondom szűk idő,lehet az 2 is.
A soft wipe akkor lesz,ha felrakják a patcheket,mivel olyan változást hoznak ami miatt szükség van rá.Jönnek új szerverek és kezdődik az open beta.Utána várható néhány soft wipe,majd utána lesz a Full wipe,mindent törölnek és jöhet az éles játék.
Nya mostmár mindenkinek világos?
Overlord is elmehet a sunyiba,sose mond ki semmit konkrétan,és ez a Kommunikációs fütyi...