banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Mydgard
    Én a KT-t gyűröm, de az E-75 miatt. Na a két tank között szerintem óriási különbség lehet, az E-ről minden lepattan és szarrá lő mindent (ellenfélként tapasztalom). A KT-vel szopóka volt, amíg ki nem lett fejlesztve minden, párszor panaszkodtam is itt, hogy papír, ami véleményem nem is változott sokat, de azért már rutinosabb vagyok és egész jó köröket hozok vele. Jól kell helyezkedni, hátrébb maradni, spotolgatni illetve a toppos cső, olyan mint egy sebész kés, kiszedsz vele mindent, pontos és szakít az cső (225/320). Az E-100-ast nem tudom még megítélni, egyenlőre masszívnak tűnik, a top cső szakít, de állítólag sokan visszaváltanak az alapra mert a toppos gyakran lepattan, bár ez érdekesen hangzik... Amit én látok, hogy a Ferdi jobb, mint a JP II, masszívabb és hatékonyabb.