World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azokat minden további nélkül kinyírom ha sikerül a seggükbe kerülni félelmetes revolvertáras AMXemmel. Ennél a seggérõl pattantam 6-ból 3x 😄
Úgyhogy a végén annyit tudtam tenni, hogy mellésimultam hogy ne tudjon forogni amíg a saját E75 elrobogott keresztben elõtt és blokkoltam hogy kivégezhesség.
Persze egy Tier10es med valószinû azért hátulról is átüti, de a többi nemzet high tier cuccához képest mindenképpen van némi elõnye.
meg se közelíti a teszt szeron volt TD-t csak az ágyúja semmi más
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Basszák meg a jó kurva anyjukat ezek a mocskos ruszkik hogy top TD-nek egy ilyen szart csináltak!Már rég óta játszom de ennyire szar talán néhány kis tierû francia tank volt.Persze nem 6 milla kreditért.....Prém nélkül hónapok óta gyûjtöttem rá,erre kaptam egy kreditzabáló szarravaló használhatatlan fost a pénzemért.Rohadjon meg az a mocskos buzi aki ezt így megcsinálta,meg még legyen más baja is!
Prém tankon gondolkodtam már hetek óta de ezeknek a szarháziaknak egy büdös fillért nem fogok adni,hogy rohadnának meg ahányan vannak!
Sorry az érzékenyebb lelkûektõl a hangnemért de még finoman is fogalmaztam ahhoz képest amit gondolok. 😊
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
<#hehe>#hehe> ;P
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Csaby
Voltak más páncélvadász tervek: Object 108 (SU-152G) és Object 116 (SU-152P). Mindkettõ prototípusa elkészült 1949-re, de egyik se IS-7 alvázas. 25-30 tonnás gépek 55-65 km/h végsebességgel, 152 mm D-1 és 152 mm M-54 löveggel. De nagyon vékony, 25-30 mm-es páncélzattal.
Az Object 261 és Object 263 önjáró tüzérségi löveg lett volna. A 263-nál ráadásul a löveg felett egy darabig nyitott a felépítmény. Nyilván azért, hogy a nagyobb szögállásba is kitéríthetõ legyen a löveg. TD-ként annak semmi értelme.
A 261-es a tervek szerint 68 tonnás 152 mm M-30 löveggel.
A 263-as 60 tonna és 130 mm S-70A löveggel, amivel 1-1,5 lövés/perc lett volna a tûzgyorsasága. Na most ilyen tûzgyorsaság nulla egy TD-nek. Pláne úgy, hogy az IS-7-ben a 130 mm S-70 a félautomata töltõberendezéssel 6-8 lövés/percet produkált.
Páncélzatra egyiknél sincs adat.
Meg veszi a prém tankokat, össze szed X milliót, és akkor indul el rendes tankért?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Képen meg jól látszik, hogy nem éppen kicsi.
Csak egyszer tudnának egy ágat elsõre megcsinálni normálisan...
Az pont 6-al volt több mint amennyit szerettem volna.
Ez vonatkozik a többire is...
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
XVM modot hol lelek, fullos werzsünt? <#idiota>#idiota><#vigyor5>#vigyor5><#help>#help>

Sajna nem mentem vele a teszten,de külalakra nagyon bejött.
Megvettem és bevittem felavatni.Hát?!
KV2 trollgunnal -901 hp,majd a többit a tiger kaparta le rólam.
Próbáltam forgatni de nem igazán segített rajta.Úgy beverte a frontomat,h csak pislogtam.
Viszont fordulékony nem kicsit,úgy hogy még az alap lánccal és 90% legénységgel mocorgok.
Nem hinném, hogy "machine gun", ebben a kontextusban ,szóval MIT jelent ez most??
és úgy tudom elvitték
(2-3 éve én is pózoltam azzal a tankkal) <#crazya>#crazya>
WoT: Nishizumi77
Ferdi vagy Jp2?
Ferdi kemény,Jp2 gyors és fordulékony kevésbé felpáncélozva.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
nem tudom melyik a rosszabb