World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De most idáig a JT volt szara többihez képest, mert kis alfája volt, most az E-100 szar, mert lassan tölt be meg minden baja van. Én az összes nemzet tankjával játszok, és tényleg nem akarom bántani a német tank rajongókat, de abban biztos vagyok legtöbjüknek csak az felelne meg ha kapnának egy olyan tier10 cuccot ami felülemelkedik az összes többi tankon a játékban, körönként biztosított lenne a min 7kill de inkább több.
teszt szerón nem próbáltad ki elõtte?
csaba90
Igen minden! De többféle variáció van... attól függ mekkorát adnak neki...

Csaby

Azért annyira nem temetném az az E100as JPZ-teket... páncélvédettsége igen kellemesre sikeredett, legalábbis a többi - nem német (!!!) - Tier10 heavihez és TDhez képest.
Azokat minden további nélkül kinyírom ha sikerül a seggükbe kerülni félelmetes revolvertáras AMXemmel. Ennél a seggérõl pattantam 6-ból 3x 😄
Úgyhogy a végén annyit tudtam tenni, hogy mellésimultam hogy ne tudjon forogni amíg a saját E75 elrobogott keresztben elõtt és blokkoltam hogy kivégezhesség.

Persze egy Tier10es med valószinû azért hátulról is átüti, de a többi nemzet high tier cuccához képest mindenképpen van némi elõnye.

Teljesen egyet értek mintha én írtam volna
meg se közelíti a teszt szeron volt TD-t csak az ágyúja semmi más
napokban tett valaki ide be videót egy sráctól, hogy kell használni jgdpz e-100-at. Keress rá youtubon ezekre, lehet tanulgatni belõle.
Én ugyanezért tettem le a Mausról/E-100ról, jellegüknél fogva azoknál se megy másként. Plusz ugye azoknak még szar ágyújuk is van mellé.

Tono34
Most jött rá, hogy más tankkal is lehet menni 😉

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Gottfried
Újabb 15 csata után csak megerõsödött a lehangoló véleményem a JgpzE100-ról.Ez nem egyszerûen egy rakás fos,amivel szar játszani.Ez a TD-nek nevezett ócskavashalom mindenre alkalmatlan.A pálya túlsó végérõl is meglátni.Még el sem indulok,már világít is a 6. érzék lámpa és az elsõ percben kapom is az áldást az artyktól.A csatáim majdnem felében már a kezdõkörben vesztettem HP-t ezzel a lomha foskupaccal.

Basszák meg a jó kurva anyjukat ezek a mocskos ruszkik hogy top TD-nek egy ilyen szart csináltak!Már rég óta játszom de ennyire szar talán néhány kis tierû francia tank volt.Persze nem 6 milla kreditért.....Prém nélkül hónapok óta gyûjtöttem rá,erre kaptam egy kreditzabáló szarravaló használhatatlan fost a pénzemért.Rohadjon meg az a mocskos buzi aki ezt így megcsinálta,meg még legyen más baja is!
Prém tankon gondolkodtam már hetek óta de ezeknek a szarháziaknak egy büdös fillért nem fogok adni,hogy rohadnának meg ahányan vannak!

Sorry az érzékenyebb lelkûektõl a hangnemért de még finoman is fogalmaztam ahhoz képest amit gondolok. 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Gottfried
A Dicker Maxot próbálta már valaki? Jól lehet keresni vele,vagy csak fun tank,mint a kisebb prém tankok?

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

darki81
elég hatékony ez a gógle 😄
<#hehe> ;P

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

A result tracker nem ismeri fel az új tankokat? Mert akartam betenni 2 M48-as eredményt mwreplayrõl, de nem ismerte fel.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Master91
És ilyenkor 0-zódik az eredményei is ?
csaba90
nem biztos.. mert van amcsi heavy 8-as M6-osa, amit még a játék indulásánál tudott megvenni.. lehet kapott valami büntetést és törölték a profilját de a premium tankok megmaradtak!

Csaby

Hiányoltalak már 😄

Úgy tudom nem. Az IS-7 mellé felesleges lett volna még egy nehéz 55-60 tonnás páncélvadász.
Voltak más páncélvadász tervek: Object 108 (SU-152G) és Object 116 (SU-152P). Mindkettõ prototípusa elkészült 1949-re, de egyik se IS-7 alvázas. 25-30 tonnás gépek 55-65 km/h végsebességgel, 152 mm D-1 és 152 mm M-54 löveggel. De nagyon vékony, 25-30 mm-es páncélzattal.

Az Object 261 és Object 263 önjáró tüzérségi löveg lett volna. A 263-nál ráadásul a löveg felett egy darabig nyitott a felépítmény. Nyilván azért, hogy a nagyobb szögállásba is kitéríthetõ legyen a löveg. TD-ként annak semmi értelme.
A 261-es a tervek szerint 68 tonnás 152 mm M-30 löveggel.
A 263-as 60 tonna és 130 mm S-70A löveggel, amivel 1-1,5 lövés/perc lett volna a tûzgyorsasága. Na most ilyen tûzgyorsaság nulla egy TD-nek. Pláne úgy, hogy az IS-7-ben a 130 mm S-70 a félautomata töltõberendezéssel 6-8 lövés/percet produkált.
Páncélzatra egyiknél sincs adat.
DasIsFuck
ez bot vagy csak hülye?XD

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Master91
Ezeknek mi értelme?Persze õ volt a kis Kv-5-el a top tank nálunk.....
Meg veszi a prém tankokat, össze szed X milliót, és akkor indul el rendes tankért?

Srácok, a célzó "snap shoot" képessége jó a td-knek, és az artyknak is?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Az egyik fele gratulált, a másik meg nem 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

A csapat meg örült nektek nagyon 😄

"Nem szeretjük az arty platoonokat" <#eplus2>

IS-7 alvázra akkor nem is terveztek sose TD-t?
<#taps><#taps><#taps><#vigyor>
Nem hiszem, hogy kicsit szúrták el. Inkább totálisan. Csak párszor láttam Object 268-ast, nem is igazán közelrõl, de még úgy is undorítóan miniatûr volt.
Képen meg jól látszik, hogy nem éppen kicsi.
Morfi
Nekem van egy. Eladom ha érdekel 😊 És tény hogy ellene én sem szeretek menni, elég fájdalmas.

Tier 10 TD? Az fasza. Kár hogy egy 60 tonnás önjáró tüzérségi löveg lett volna valószínûleg minimális páncélzattal. Az Object 261 kisebb löveggel szerelt könnyebb változata.
Csak egyszer tudnának egy ágat elsõre megcsinálni normálisan...
A legutóbbi 10 csatámban 6 T92 láttam.
Az pont 6-al volt több mint amennyit szerettem volna.
Ez vonatkozik a többire is...

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

patchaou
A szerver oldali célkereszttel mi lett 7.3 óta? Nem sikerül elõcsalogatnom.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

http://code.google.com/p/wot-xvm/downloads/list

Ma este valami beakadhatott az MM-ben. Hét csatából 6-ban Prokhorovka és Erlenberg. Két tankkal teljesült a dolog: M8A1 és T20. Az esetek többségében Prokhorovkán támadás, Erlenbergen védés. Erlenbergen nem is emlékszem mikor támadtam utoljára.
Alien69
Bocsi fijjuk, kb 800 HSZ-t kellene át lapoznom. A keresõ meg ugye szar.
XVM modot hol lelek, fullos werzsünt? <#idiota><#vigyor5><#help>

bardocz
A real usefull sem rossz.
darki81
múltkor lefotóztam egy gyerek reakcióját miután kilõttem 😄

Kösz.
Sajna nem mentem vele a teszten,de külalakra nagyon bejött.
Megvettem és bevittem felavatni.Hát?!
KV2 trollgunnal -901 hp,majd a többit a tiger kaparta le rólam.
Próbáltam forgatni de nem igazán segített rajta.Úgy beverte a frontomat,h csak pislogtam.
Viszont fordulékony nem kicsit,úgy hogy még az alap lánccal és 90% legénységgel mocorgok.

T92-bõl miért látok olyan keveset? Csak azért mert az USA spg ágra alacsony szinten lehet átlépni, ráadásul egy olyan tankkal amivel az embernek semmi kedve többet menni mint amennyit muszáj, vagy egyéb oka is van?
Multiplayer game
azon se lennék meglepõdve, ha csak a felszínét kapargatnák a big wolrd enginennek, bár ehhez én magam se értek 😊

Master91
Master Gun?
f24sg
Helo. Valaki egy utóbbi csatában savanyúan beírta: "russian mg at its best" (asszem lelõtte egy IS-3) Rákérdeztem, mi az az mg, erre aszondja, googlézzak... meg hogy "wot is based on mg."

Nem hinném, hogy "machine gun", ebben a kontextusban ,szóval MIT jelent ez most??
darki81
dunakeszi végén göd fele az még ott van?
és úgy tudom elvitték
(2-3 éve én is pózoltam azzal a tankkal) <#crazya>

Master91
CW-n, a ready-zós ablaknál a leírás és az ablak neve francia nyelven van írva. Most ez még 1 dolog hogy húzzon mindenki franciát? 😄
JP2vel 2 kört mentem teszten, de szerintem jobb választás a ferdinél. Ferdit mindenki átlövi mert a frontja tele van gyenge pontokkal, úgyhogy mivel a 200mm páncél az esetek többségében csak mutatóba van ezért inkább a JP2t válaszd mozgékonyság miatt. 1 dolog nem tetszett a JP2ben, az hogy eléggé korlátozott a vízszintes csõmozgatás.

WoT: Nishizumi77

Melyiket válasszam?
Ferdi vagy Jp2?
Ferdi kemény,Jp2 gyors és fordulékony kevésbé felpáncélozva.

Master91
Modellezõk? Jagpz E100 és GW Type E nem is hasonlít egymásra.
DasIsFuck
progtamozni is nehezen tudnak, egy igen komoly hibára kijelentették h azt õk nem tudják kijavítani...

vagy direkt csinálják (el tudom róluk képzelni), vagy náluk vannak a legtrehányabb modellezõk...
nem tudom melyik a rosszabb

DasIsFuck
van olyan progi amivel elõzõ patches repet lejátszhatóvá lehet bírni?