World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Tier X-es gold ammo 350 pentõl át tudja vinni a pajzs mellett a felépítményt, de kb. ennyit tudsz vele csinálni.
...the repairs bill can cost you more than you earn - sometimes, even if your team wins.
4,2 milló kredit, 144 arany, 18k free xp összesen 15 garázshely, csomó crew a barrackban, stb.
Garázsban Löwe, T34, T110E5, JT, E50, Pershing (mindegyik fullos)
Ki van fejlesztve: GW Panther, E100, E50M, JPZ E-100, IS-7, IS-4, Object 704, T110E5, Slugger, AMX 13 75 + egy rakás kisebb tank (KV1-2 T34/85, ilyesmik)
Effje az accountnak 1400 körüli
20ezer forintot kér érte.
Mit mond a frissen végzett pályakezdõ a még fõiskolás bölcsésznek?
-kér esetleg nagy adag sült krumplit?
Régebben hallottam ezt:
Miért jó, hogy bölcsészeket képzünk?
A bölcsész befizeti a költségtérítést a fõsulinak. A fõsuli örül.
Cserébe kap 1 diplomát. A bölcsész örül.
Engem lesz aki kiszolgál a Mekiben. Én is örülök. :-D
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Viszont legénységet már lehet venni a brit prémtankhoz. :-)
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Nem is tudtam, hogy itt filozófusok is vannak.
A bölcsészeknek ilyenkor már aludni kellene. <#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
kedvem támadt összenézni õket az új francia csodával...
más kérdés h így inkább nicns az embernek kedve játszani már t7-en se mert azzal se nagyon lehet már jobb körbe keresni, mint eddig és az is nagyon könnyen mínuszol egy rossz csata után és mivel a játékos bázis tele idiótákkal és a játék kapásból szándékosan manipulálja a játékosok csatáit így lesz bõven ilyen.
de a t8-t9 kb ugyan az t9-en a nagyobb sebzés miatt az a pár ezer plussz javítási költség nem annyira számít.
t8 prem tank nélkül mondjuk fele anynira se élvezhetõ a játék...
én már jóideje csak duplákat megyek de sokszor azt se mert kell 2-3 kör mire beduplázódik egy-egy tank és így mondanom se kell h ez masszív veszteséget termel.
meg ha még lenne is ekdvem 10 köröket játszani egy Tigrissel mondjuk, pár kör után úgyis jön a szopóág és az ahogy van hazavágja a játékkedvet..
t8-t9 meg alap h csak egy dupla és kész...(eleve ez is beletelik 3-4 körbe egy tanknál...)
rossz hozzáálás mikor az embereket csak a saját maguk által játszott frakciók erõssége érdekli egy multi játékba...
kv1 még így is jobb mint a pz4, pz4-tõl unalmasabb és hálátlanabb tank kevés van a játékba ezen a szinten.
1500 goldért inkább akkor vedd meg a t25.öt az legalább hoz normálisan.
"a semmibe beleírt irónia eggyáltalán nem érthetõ."
(azt tényleg nem lehet megmagyarázni amit megsem próbálsz magyarázni..)
A három tárból azért illik sebezni legalább az említett 2k-t de inkább többet.
A képleted meg pöppet hibás mert így is csak 45k a költség amibõl a bevételt elfelejtetted levonni.
Tessellia: Köszi! Az ami medeken én is gondolkozom a T49-et már nem veszem meg ismét,mert anno sem tetszett annyira,de a francia TD jó ötlet lehet mert már nem elõször hallom...
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Az simán 50 ezer körüli mínusz. Nem egyszerû ellensúlyozni, még prémmel sem.
Gyõzelem!
Csata: Karelia 2012. augusztus 1. 21:45:04
Jármû: Bat Chatillon 25 t
Szerzett tapasztalat: 2 666 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 56 223 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 1 350; kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 635)
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun, Elit lövész, Kiváló Lövész, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
replay
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A legtöbb sportág (különösen súlyemelés, úszás) esetén arról megy a verseny, hogy kinek volt pénze jobb szteroidra/ruhára stb. Olyan ez mint a Forma 1, ott pusztán arról szól a verseny, hogy idén kinek volt több pénze autót fejleszteni. Na meg hogy minél több körön keresztül bámulja a reklámokat a kedves
Marhára nem hat meg, parasztvakításnak tartom.
1. A gyõzelem vagy vereség nincs igazán befolyással a credithozamra, többször kibeszéltük.
2. Vigyél be minimum 2k sebzést és mindjárt nem lesz mínuszos egy T9-es heavy kör.