World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocsi nem erre akartam válaszolni Oo, a brit személyzetesre irtam Oo

köszi! Akkor ha jól értelmezem akkor ott alul az effektív páncélzat 200-220 körül van, tehát azt azért át lehet ütni. Csak mert most T34el találkoztam vele, és ott akartam meglõni, csak a kis mocsok kilõtte a toronyforgató mechanikát, és mire becéloztam volna ott alul eltûnt, nem láttam hogy átvitte-e vagy egyáltalán el találtam-e. Viszont nem volt egy kellemes élmény "heavy" tankban ülve találkozni vele az biztos.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ez nagyon kemény 😄D

Tier X-es gold ammo 350 pentõl át tudja vinni a pajzs mellett a felépítményt, de kb. ennyit tudsz vele csinálni.

az oké, de a hullt milyen ágyúk viszik át? Vagy az teljesen megegyezik a t110e5 hulljával?
Ha hull-downban vagy, egyetlen gyenge pontja van, a felépítmény bal felsõ sarka, ahol a sofõr periszkópjai vannak. Noha az se biztos, hogy úgy el lehet találni.

srácok t110e3 hulldownja mennyire érzékeny, próbáltátok már gyakorlóba? Mik viszik át 220 penes ágyúk, vagy inkább 260tól inkább? Gondolom a felépítmény átlövése esélytelen még a t10 td-kel is
I.C.ram
ja és adja hozzá az emailt is.
orosz csodánál sem nagyon tetszett a következõ mondat:

...the repairs bill can cost you more than you earn - sometimes, even if your team wins.
I.C.ram
Haverom újra árulja az accját:

4,2 milló kredit, 144 arany, 18k free xp összesen 15 garázshely, csomó crew a barrackban, stb.
Garázsban Löwe, T34, T110E5, JT, E50, Pershing (mindegyik fullos)

Ki van fejlesztve: GW Panther, E100, E50M, JPZ E-100, IS-7, IS-4, Object 704, T110E5, Slugger, AMX 13 75 + egy rakás kisebb tank (KV1-2 T34/85, ilyesmik)

Effje az accountnak 1400 körüli

20ezer forintot kér érte.
Mintha ezzel is az artyzást támogatnák. Azzal még mindig lehet keresni.
Ismerõsek 😄😄😄

A VK2801 javítása 9000 körül van. Ezzel ki is lõtte magát mint farmgép
Akinek elit T-34/85-je volt, az ne felejtse el megvenni az új motort hozzá, mert alapból nem rakják fel.

Nemcsak a shopban de már a garázsban is megjelent a brit zászló.

Legénységre skilleket meg perkeket 😊

Off:
Mit mond a frissen végzett pályakezdõ a még fõiskolás bölcsésznek?
-kér esetleg nagy adag sült krumplit?

Régebben hallottam ezt:
Miért jó, hogy bölcsészeket képzünk?
A bölcsész befizeti a költségtérítést a fõsulinak. A fõsuli örül.
Cserébe kap 1 diplomát. A bölcsész örül.
Engem lesz aki kiszolgál a Mekiben. Én is örülök. :-D

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Áhh az igazi bölcsészek még egy erõs másfél óra múlva kezdik kérdezgetni a részegeket a McDonald's-ban, hogy: "szia, mit adhatok?"<#vigyor>
A Churchill-hez valót lehet csak, valszeg tök ugyanazt fogja használni a brit treeben lévõ original brit verzió is. :-)
Viszont legénységet már lehet venni a brit prémtankhoz. :-)

DasIsFuck
de ez a tigris szidás már lejárt lemez, már mindneki tudja h egy xar így felesleges is szidniXD

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

LOL!
Nem is tudtam, hogy itt filozófusok is vannak.
A bölcsészeknek ilyenkor már aludni kellene. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

VK 2801 és T-50-2 mit farmolnak?
kedvem támadt összenézni õket az új francia csodával...
DasIsFuck
ezzel nem értek eggyet, nagyon nem..
más kérdés h így inkább nicns az embernek kedve játszani már t7-en se mert azzal se nagyon lehet már jobb körbe keresni, mint eddig és az is nagyon könnyen mínuszol egy rossz csata után és mivel a játékos bázis tele idiótákkal és a játék kapásból szándékosan manipulálja a játékosok csatáit így lesz bõven ilyen.
de a t8-t9 kb ugyan az t9-en a nagyobb sebzés miatt az a pár ezer plussz javítási költség nem annyira számít.

t8 prem tank nélkül mondjuk fele anynira se élvezhetõ a játék...
én már jóideje csak duplákat megyek de sokszor azt se mert kell 2-3 kör mire beduplázódik egy-egy tank és így mondanom se kell h ez masszív veszteséget termel.

meg ha még lenne is ekdvem 10 köröket játszani egy Tigrissel mondjuk, pár kör után úgyis jön a szopóág és az ahogy van hazavágja a játékkedvet..
t8-t9 meg alap h csak egy dupla és kész...(eleve ez is beletelik 3-4 körbe egy tanknál...)

Mindenki szidja a tigrist, mert a játékban gyenge tank, és ezzel már mindenkinek tele van a hócipõje. Ennyi a történet.

DasIsFuck
tehát ha vmi már nem op az már gyenge.

rossz hozzáálás mikor az embereket csak a saját maguk által játszott frakciók erõssége érdekli egy multi játékba...

kv1 még így is jobb mint a pz4, pz4-tõl unalmasabb és hálátlanabb tank kevés van a játékba ezen a szinten.
1500 goldért inkább akkor vedd meg a t25.öt az legalább hoz normálisan.

DasIsFuck
akkor én meg ezt ismétlem meg:
"a semmibe beleírt irónia eggyáltalán nem érthetõ."
(azt tényleg nem lehet megmagyarázni amit megsem próbálsz magyarázni..)

azanyámidegesúristenit ez fájt <#vigyor>
Azt láttátok, hogy a shopba, ha lenyitod a népeket, akkor ott vannak már a britek is, csak nincs hozzájuk tank? Viszont a lõszereknél vehetsz hozzájuk lõszert 😄D

Bakker ez a T-62 úgy pörög, hogy a srácokra G ruhát kell adni! 😄
t-34/85 szerintem jó farm tank olcsó hozzá a lõszer 150/db és 180-at sebez. A 88-as német rövid 250/db és csak 40-el többet (220-at) sebez Persze az 1vs1-et lehetõleg kerüld vele mert kevesebb a hp-ja bár most kapott egy kis buffot 30hp-t?

T10 TD-k átlövék, bár nem túl sûrûn, mert izgek-mozgok vele, elég masszív.

A fene tudja a teszten gurultam vele párat és nekem tetszett a pontossága, jó a rof-ja. Szerintem lehet vele most is aprítani csak óvatosabban kell mozogni vele mert nem lesz már oneshot ha jön szembe egy PzIV.

Nekem pedig sokkal jobban bejön az új 85-sel...nem tudom lehet mert 600+ farmkört mentem anno a StugIII-val és hozzászoktam az álcázott pontos löveges sunyizáshoz <#vigyor>
T-62-A-t próbálta már valaki? Egy meteoriton kívül átüti más a 240-es gömbölyû tornyát ? 😊
Nem feltétlenül lövik ki mindig ha meg igen akkor inkább ne ezzel játszon.
A három tárból azért illik sebezni legalább az említett 2k-t de inkább többet.
A képleted meg pöppet hibás mert így is csak 45k a költség amibõl a bevételt elfelejtetted levonni.

Ha ellõ 3 dobot, az 15 lõszer, abból illik 12-13nak sebzést is bevinni ha épp nincs ellened a random isten az 12*390 az sacperkábé 4800 sebzés, arra pedig prém nélkül is hozzádvág 45k-t, amivel bõven kihozod nullára, sõt...
Próbáltam és sajna csak árnyéka a régi su-85-nek.Páncélja eddig sem volt de legalább a tier5-ös haevyket vitte szembõl,de most...ha át is üti véletlenül,akkor is csak valami nevetséges sebzést visz be...
Tessellia: Köszi! Az ami medeken én is gondolkozom a T49-et már nem veszem meg ismét,mert anno sem tetszett annyira,de a francia TD jó ötlet lehet mert már nem elõször hallom...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

De fasza lett az AMX 13 90. Harom egymast koveto csataban lottek ki 1 lovesbol ugy, hogy vizes loszertarto van rajta. Egyszer egy GW Typ E az ok, de egy E-50 meg egy IS-4 ne nyirjon mar ki 1100 hp-rol. Faszomelverem....

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Miért az összeset mellé lövi vagy lepattan? Nem csak a számlát kell nézni, hogy mennyi a költség, kap pénzt is a sebzésért.

ez is prém nélkül van és 20k nyereség kb
Eagle16
Nekem jó csatákban 5-10k mínuszra jön ki a BatChat prém. nélkül.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Haveromból indultam ki, az õ Tier10es Batchatjét 27 ezerért javítják, a lõszer meg 1200/darab. A dobtárból lazán ellõ három tárat egy meccsen.

Az simán 50 ezer körüli mínusz. Nem egyszerû ellensúlyozni, még prémmel sem.

életem elsõ csatája ezzel a masinával 8killes lett, 7.4-ben ki volt már fejlesztve, de nem mentem vele egyszer sem, most rászántam magam, hogy kipróbálom ...imádom😊))

Gyõzelem!
Csata: Karelia 2012. augusztus 1. 21:45:04
Jármû: Bat Chatillon 25 t
Szerzett tapasztalat: 2 666 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 56 223 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 1 350; kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 635)
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun, Elit lövész, Kiváló Lövész, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

replay
S-35CA?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nem értünk egyet. Nem mindenki van oda az olimpiáért.
A legtöbb sportág (különösen súlyemelés, úszás) esetén arról megy a verseny, hogy kinek volt pénze jobb szteroidra/ruhára stb. Olyan ez mint a Forma 1, ott pusztán arról szól a verseny, hogy idén kinek volt több pénze autót fejleszteni. Na meg hogy minél több körön keresztül bámulja a reklámokat a kedves birka nézõ.

Marhára nem hat meg, parasztvakításnak tartom.

Azért ez megint csacsiság legalábbis ahogy levezetted.
1. A gyõzelem vagy vereség nincs igazán befolyással a credithozamra, többször kibeszéltük.
2. Vigyél be minimum 2k sebzést és mindjárt nem lesz mínuszos egy T9-es heavy kör.

Az egész csak játékstílus függõ, aki ügyes az nincs mínuszba aki nem ügyes az meg mínuszba van, ennyi.

Komolyan? Akkor valami nagyon más verzióval játszok, 7.1 óta nincs prémiumom és nem veszteségesek a t9 tankjaim. Ha nagyon megfeszülnék és erõsen ráfeküdnék arra, hogy akár 10 lövést is direkt mellélõjek t10 tankkal és még ki is lõnének akkor sem hiszem, hogy tudnék 50k-s mínuszt produkálni.