banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• FosTalicskaa
    1. Elég szánalmas, hogy ezzel a köszönéssel tudsz csak visszavágni. Ez egy fórum, itt hozzászólások vannak, nem szokás köszönni, egyszerűen értelmetlen. Most jön valaki, akkor köszönjön azonnal? Nyilván akkor a többieknek is köszönni kellene és a fórum nem állna másból minthogy mindenki köszön mindenkinek és 100 hsz-ből 88 csak ebből állna a tartalom meg elveszne, pörgesd vissza bármelyik fórumot, látni fogod ez nem divat. Ha erre vágysz menjél chatelni...
    2. ez inkább téged jellemez.
    3. bocs azt hittem már összejátszottál valami értelmes mennyiséget, ha már ilyen habzószájjal oltogatsz mindenkit. de akkor majd gyere vissza ha átlépted az 500 csatát.
    4. Magas effit, úgy a legkönnyebb elérni ha sokat foglalsz. ennyi. mehetsz te trollkodni ilyen 5-6-os tankokkal, kicsit meg is dobják ezt a számlálót, de nem ezzel születnek a 2k+ effis játékosok. Sőt szerintem lila tartományba magas szintű meddel lehet a legkönnyebb bekerülni.
    5. Biztos nem én voltam, mert én lelkiismeret furdalás nélkül kipattintottalak volna a mecsből.