World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagle16
De utálom ezt a köcsög imageshack-et...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Neked nagyon tetszenek az orosz heavy tankok.
Csak a sírás.
Pedig OP-k.<#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Várj amíg tier 8-as csatába nem rak, a penetration oda már kevés. :/
Eagle16
Szóval hogy is néz ki egy top-top csata 😄

link

..pedig itt mondtak h ez az mm jobb lesz neki mint a regebbi.. hat en mar akkro tamaskodtam, h miert kapott buffott ugye..
Próbáljátok ki a SU-85-öt az új 85 milliméteres ágyúval! 😄
Aki szerint eddig OP volt, az nézze meg és sírjon, mert szerintem most még táposabb lett <#vigyor>

Német szintû pontosság, még mindig relatíve nagy sebzés, kurva jó ROF = lean mean killer machine <#eplus2>
Bassza meg...KV5-el ez ultra nagy szopás. 7 darab tier 9-es közé tett be. Hát ez így nagyon nagyon nem lesz jó.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

..naluk mar a t1es "med" is akkro mint egy maus? 😊
Solten
Na mindjart lejon a kliens, lassuk mennyi hibat javitottak es mennyi ujat kaptunk cserebe... <#alien>

Saor Alba

Eagle16
Közepes tank lesz vagy mi...biztos nagyobb lesz mint a többi.

Gunslinger: amcsi fórumon az egyik fejlesztõ azt írta hogy nem...fizika jön meg az új grafika valószínûleg. Aztán biztos lesznek nerfelések, új pályák, meg a többi szokásos.

Milyen kemény már, hogy az angolok T1ben meddel kezdenek 😄

WoT: Nishizumi77

Most akkor mégiscsak gyünnek az ángliusok 8.0-ban? Legutóbb valami olyan hír volt, hogy csak egy brit jön, az is prém lesz.

Ajajaj, elég hatalmas a kis képen a többi t1-hez képest.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Hertzer nél és a francia párjánál a 105-ös ágyút érdemes feltenni? Nem szeretem ezeket a alacsony pen-û, lassú de nagyot sebzõ ágyúkat. Valahogy nem tûnnek meggyõzõnek.

A Hertzi szerintem jobb TD mint a francia párja( német nerf...mehehehehe) bár a franciával most lettem tank ász, de annyira lassú, és papír...ej...ez kínlódás lesz

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Eagle16
link

Az angol nyelvû még nincs kint. Ez is ilyen 8.0-s változtatásokról egy topik.

személyzeti százalékos képességek idõvel kiegyenlítõdnek, vagy végig megmarad az adott eltérés?
Jó pofa, hol találtad?

WoT: Nishizumi77

Nálam sajna jellemzõ rá net forgalom <#falbav>.Ezt valahogy ki lehet küszöbölni vagy le kell töltenem 5 GBt?
..nagyon veszelyesen nez ki!
Ja és mausbattle. Mondj wotos nicket, most már nagyon kíváncsi vagyok hány csatád van és milyen tankokkal mentél eddig.
Eagle16
Brit traktor 😊

". Az igaz, hogy ha megnézed a wikiben a tank leírásánál hogy az ágyú pontossága übereli az IS 7-esét, de az a szám, az alap puskája ami csak 8-as szintû és ha téged az IS 4-est tizes tanknak sorol be akkor olyan tankokkal kerülsz szembe amikkel szemben nem lehet egy 8-as ágyúval sniperkedni, csak egy tizessel."

Ember na itt nulláztad nálam a hozzáértésedet a dologhoz. A kisebb szám a jobb mert szórásról van szó, nézd meg a tankod adatlapján.

Biztos vagyok benne, hogy van egy is-7-ed a garázsba, és így alkotsz véleményt az egészrõl. Valószínûleg is-4-et is csak ellenfélként láttál, mert az s-70 és az m65-t2 össze se vethetõ. Az s-70 csak nagyobb alfa sebzéssel rendelkezik, és ez nem csak a papíron leírt adatokra alapozom, mint egyesek.

Másrészt elõre itt pánikolsz, hogy jaja. Tudod mit térjünk vissza 2 hét múlva addigra lesz annyi adat, hogy ki lehessen mondani, hogy felborult -e a balance vagy sem. Másrészt valójában eddig nem volt balance. Mivel arty és T10 heavy dominancia volt. A két másik ág nem nagyon tudta betölteni a szerepét. Fõleg a TD. Úgyhogy most nem a balance elrontása, hanem igazából helyre billentése történik meg. Bár ehhez még nerfelni kéne az artykon 😉 IMHO.
+-2 megvan általában. 1x láttam 10es csatában 7es tigrist. Lehet, hogy a németeknél elszúrtak valamit? <#papakacsint>
Mondjuk az elõbb lemarháztam 1 T8as medet, mert T10es csatában beírta, hogy ez az tán ám az új mm.
Írtam neki, hogy T8+2=?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Mighty
kb 2 órával ezelõtt nyomott egy olyat az MM, hogy nálunk 7 db tier8-as arti, a másikon 4 db tier 8-as arti. 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

.. amugy en nem bantam meg. sok hp, viszonylag jo pancel, eleg mozgekony, tierlimit szol mellette. elvileg most a patchben buffoltak meg rajta. gynegeje a kis atutesu agyu, es a gyenge pontok amit mindenki lo. nekem jo 500 meccsem van vele.
pointer4
Tényleg ott van még 😄 Akkor siess Geri!
Nabakker 😄 Most jött rá össze a pénz erre kiveszik 😄 Ezt a szopást xD Köszi az infót! 😄

VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!

Eagle16
A gift shop-ban még bent van.

pointer4
Tegnap este még megérte volna 😄
pointer4
Te nagyon buta vagy 😄
..szerintema kv5rol mar lekestel.. elvileg a patchel vettek ki a boltbol..
már nem lehet megvenni
Szerintetek megéri venni egy KV-5öt? Akinek van mi a véleménye róla?

VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!

Adj már egy nicket, annyi baromságot írsz, hogy bérelt helyed lenne az ignore listámon!

Nah Jagdpz-E-100. Ez is világít mint jagdtiger. Az IS7 hanyag eleganciával megkerülte és szétcsapta hátulról, oldalról.
Sippie
Wot Launcheren kívül nem lehet máshogy feltelepíteni a patchet? A letöltés egész jól ment, de a telepítés része kiiiiibaszottul lassú.
Na ide figyelj miért nem írod ki a nickedet nem fogja senki levenni a fejedet.

A vita parttalan, mert úgy alkotsz véleményt valamirõl, hogy csak kívülrõl látod.

Az IS-7 meg nem egy kimondott sniper tank ezt meg te hidd el. Használhatod annak, és nem arra alapozom amit a papíron leírt adatokból mondok. (Van garázsban is-7/is-4/t110/e-100) De mindegy mindenki úgy használ egy tankot ahogy akar.

De te itt állítod, hogy hú de nagyon jó vagy a is-7-el sniperkedve. Ezért szeretném látni azt a hú de eredményes statisztikát.

A statisztikában csak részben van igazad, mert az hogy valakinek mondjuk 650 az effije valakinek meg 1800 az nem teljesen mindegy Nekem sem magas 1087-88, de csak azért nem fogom azt állítani, hogy semmit nem jelet az 1800 Amúgy meg ez a játék nem egy counter-strike. Nem arról szól, hogy hú ha megint kilõttem egy lámát. Lehet, hogy nem ölsz, de scoutként hasznosabb vagy a csapatodnak, mint egy 3 killes t10-es. Ha te csak a killekre és a sebzésre figyelsz akkor nem érted a játék lényegét.

Másrészt nem sírni kell, hanem kihúzni egy medet, egy td-t vagy artyt. Hidd el meg fog változni a véleményed.

Úgy kijelenteni a spenótról kóstolás nélkül, hogy szar hülyeség, te ezt teszed. Bár lehet az is, hogy csak anonim trollkodni jöttél egyet.
Nagyon sok 20k csatás ebbõl 5k type-al hõst látok új tier10 tankokban sajnos, átlagosan 46% win rátával és 800eff-el, lehet kell 2 hetet várni mire játszani lehet megint.

Hogy érzitek az MM mûködését?
Meglepõen jónak tapasztaltam az eddigi csatákat.

Master91
Én is nyomom a 3002Db-t, meg kell az E-50 Ausf. M, úgyhogy Panther ágot os ki húzom, meg ki lövöm a Tigrist is, hátha 1x meg veszem.
És persze meg marad a 3002 Db, bõven van rá idõd össze szedni 30k exkpet. Aztán meg gyorsított képzésbe lehet kényelmesen húzni a legénységet, mire meg jönnek a 2. német medek, már akár 2 skill is lehet 😛
Csak nem tudom, hogy át ültessem a Pantherba a mostani legényégemet, és a Vk-ba meg kérek egy újat? Csak az lenne értelmes,van idõm bõven játszani a Vk-val.
Sunsetjoy
Még jó, hogy nem adtam el az is4-et a 7-esért😄

Dunna: Ez a kliensellenõrzés dolog így látatlanban olyasmi, mint amikor egy torrent letöltés közben nem úgy áll le a cucc, így át kell nyálaznia, hogy esetleg sérült-e meg valami. Vagy pl. egy-egy online játéknál van olyan opció, hogy ellenõrzés, akkor szokta átnézni az összes fájlt, és akkor letöltésnek írja a teljes történetet, de netforgalom nem jellemzõ rá.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Master91
Isten ments! Mester91 😄
Viszont az agyuja isten kiraly! 😄D 400alatt nem igen sebez. Elso lovesem vele egy 488 volt, mondom jo lesz ez nekunk. :ASD 😄
nem tudom sztem is-4 ágyúja klasszisokkal jobb messzirõl is meg közelrõl is, pen is jobb. Igazából s-70 a leggyengébb tier10 ágyú talán a játékban, nagyon pontatlannal és pattogósnak érzem. Ez is egy ok, hogy miért szeretem nagyon az IS-4et és miért is utálom az IS-7et, a másik a páncélzat.
Annyiban igaza van, hogy az IS-7 ágyújával lehet sniperkedni távolról, de az IS-4 ágyúja lényegesen pontosabb nála. Aki mást mond az hazudik, vagy fogalma sincs mirõl beszél. Mind2 tankkal 600+ csatát mentem már és az S-70-el 87%, az IS-4-ével pedig 91% a találati arányom. Ugyanúgy lövök mind2-vel, szóval az a pár század eltérés ennyit számít hosszútávon.

A hosszú leírásaid alapjaival pedig talán egyet is értenék, elvégre tényleg jól tökönrúgja ez a peccs az eddig sem létezett balancot, de amilyen végletegben te beszélsz, hát nem lehet tudni, hogy éppen érvelsz, magadat járatod le, vagy a vitapartnerednek adsz igazat... pfff

Valaki tudja miért akar a kliens le tölteni "Játék kliens elenörzésre" 5 GB ot?
Ha jó játékosnak tartod magadat, akkor emelkedj felül azon, hogy nem te leszel a csatákban az egyeduralkodó a tier X heavy tankoddal és próbáld meg élvezni a játékot, mert ezentúl lesz benne egy kis kihívás.

hoppá hoppá 5. csatában ammorack robbanás T-62...nem lesz ez így jó😄😄
A Fosh gyorsulásával igen kibabráltak ha jól érzem.
Illetve az ágyúja is pontatlanabb vagy kisebb a pen.

Beálltam az erõ sötét oldalához. Vettem 1 T6os artyt + lánc, ágyú.
5 meccs után sajnálom az idõt amit rááldoztam. De a Batchat kell!
Nem tudom mit szeretnek az emberek ezekben a vackokban.

Köszi ezt nem tudtam.