A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Egyszer találkoztam a Black Princemben Arctic region alsó sarkában 4 tankkal... KV-1S, T29, 2 apróbb, és egy hellcat jött oldalról.
A hellcathez szarrápittyegtem magam, hogy lőjék ki a társak, aztán kilőttem a 2 kicsit, és akkor vettem észre, hogy valami nagyon gyorsan pattog rólam... Hát a T29 nem a nagyágyúval ment, hanem a közepessel (az M6-os nagyágyújával). Mind pattant rólam, mivel én voltam a magasabb pozícióban. (Ez már Anakin Skywalkernek sem ment Obi Van Kenobi ellen...)
Kilőttem a KV-1S-t a 16mps újratöltésével (175mm pen, nem is 160!, és még így is pattogott... Én még 248al is szoktam BP-ről szemből), majd szépen leszedegettem a T29-et, és megkérdeztem, miért is használja azt a kis meggymagköpködőt.
Azt válaszolta, mert olcsóbb a lőszer.
Én megkérdeztem tőle, hogy most pattant le rólam 15x, akkor miről is beszél, hogy olcsóbb? Hisz pattog mindenről.
Persze nálad nem erről van szó, hisz 200, vagy 203mm, mindegy... De minden statban jobb a 105-ös ágyú. Először én is úgy gondoltam, hogy a 88-assal megyek, mert jobb a ROF. Hát, egy olyan papíroldalú tanknál, mint a Tigris2, nem így van.