A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nem vagyok kezdő játékos, 11000 csatán vagyok túl, de ismerjétek be: ha olyan játékosokkal kell együtt játszani, akik mindannyian egy oldalon mennek, a másik oldalon meg egyedül maradsz, vagy egyesével előrerohannak, és azonnal kilövetik magukat, vagy mindenki áll helyben az ellenség spotol, és az arty sorban kilő mindenkit, míg mi nem tudunk senkire lőni, (mert ugye azért a Heavy-k nem scoutolásra alkalmasak) akkor kevés a győztes csata, így sebezni sincs túl sok idő. Az mégsem lehet az én személyes hibám, ha egy meccset 5 perc alatt elveszítünk, pedig ez sajnos elég gyakori. Élményszámba megy, ha véletlenül az ember össze tud játszani egy arty-val, vagy egy TD tudatosan fedez a háttérből, míg én egy Heavy-vel spotolok.