banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Jozsó
    Tudom, hogy kár ezen rugózni, csak nyugtassatok meg, hogy ez másnak is így van-e. Nagynehezen három hónap után veszek egy tigrist, meg egy IS-t. Azt tudtam, hogy a Tigris egy hulladék, de sok akcióban benne van.

Nasszóval az teljesen normális, hogy a Tigris azokat a tankokat amik közé berakják praktikusan semmilyen szögből semmilyen eséllyel sem tudja sebezni. Cserébe viszont max 3 lövéssel kilövik.

Ez így OK?

Tudom persze, hogy miért van ez. Az IS-nek ugyanaz az ágyúja, mint a KV1S-nek. A KV1S mivel hatos tank max 8-asok közé rakják, ott még van esélye. Nyilván ugyanaz az ágyú egy szintel feljebb már csak mosolygásra késztet bárkit. Tigris ugyanez. A VK3601 a maga nemében annyira nem rossz. Ugyanaz az ágyú viszont egy szinttel feljebb esélytelen.

Marhára tetszik ez a játék, de fogalmam sincs minek kellett ezt így megírni. Van mondjuk egy 4-es tankom (PZW 3-at rendszeressen szívatják ezzel) berakják 6-os, 7-es tankok közé. 0.00% az esély, hogy bárkibe belesebez. Akkor meg minek van ott? Hogy nyomjon két felderítést, mire kinyírják? Hülyeség.

Csak mondjuk amég egy PzW 3-nál az ember csak mosolyog, mert még akkor is kap pénzt, ha csak elindította a játékot, addig ugyanez a Tigrisnél mondjuk egy laza 10-12k bukta.