World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a megosztásáért bünti jár!😊
Ott derült ki ugyanis,hogy csak a Ruszki gépeknek jár a ninja style.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
A rejtõzködést nem tudom, talán az online tech tree-ben ami meg fent van.
Hol lehet megnézni,hogy egy jármünek milyen az alap rejtözködési képessége???
Meg hol lehet beállitani ezt:
"Nagyon fontos, hogy a WoT beállításainál a "Draw Distance" maximális értékre legyen állítva! Enélkül NEM fogod látni az 500 méteren túli tankokat a képernyõn!"
Thx:-)
Ennek ellenére sem mondom,hogy a JT szar.Vannak vele néha jó körök még így stock-ként is.Meg látom,hogy másoknál hogy teljesít.
De,hogy én el vagyok vele átkozva,az biztos.
Majd Lammaer ír nekem valami voodoo rituálét,hátha az segít.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Sztem gondold át még1x 😊
aztán belerammoltam 40-el, és meghaltunk. xvm
War. War never changes...
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
arra gondolok ilyenkor hogy azért nagy az effje, mert platoonban mennek és csak egyet lõnek ahogy kellene.
de mivel random csatában mindenki össze vissza lövöldöz😊 ezért nem fair, ha az ellenfél teamplayezik.
irgalmatlan bannolandó insult megy ilyenkor. persze nem rossz értelemben...
War. War never changes...
Hallomásból ismerem csak.Állítólag,meg a statjai alapján nagyon jó játékos.
De õ sem halhatatlan...

Csatánként egyszer tuti,hogy kigyulladok,de elég sûrû hogy akár 2x is.
Ennyi lepattanót még a BL-10 meg a többi Ruszki krumplipuska sem produkált még.Érdekes módon amíg ugyan ez a löveg a Ferdin volt,kifogástalanul teljesített.
ok,hogy még stock a gép,meg tohonya stb,de ez azért mégiscsak túlzás!
Íme!

bocsánat! OFFOLOM MAGAM!
pénzért nem veszel skillt.... sok mindent vehetsz pénzért, de skillt és igaz barátságot nem, 😊))
Ettõl eltekintve semmilyen elõnye nincs a nem fizetõknek (goldammo randomban felejtõs).
Innentõl kezdve nem tudom mire gondolsz amikor azt írtad amit....
Ahogy elnéztem a csapattársaim cirka 4500 sebzést osztottak le, ennek a fele 2250 amennyiért nekem járt a jutalom.
Igy végelszámolásban 4470 (saját sebzés)+ 2250 (csapattársak sebzésének fele) = 6720 sebzésért kaptam a jutalmat. És valóban ez több mint a 2. és 3. helyezetté, és kb arányosan ennyivel is nagyobb a realXp és real credit.
Az egészet csak azért hoztam fel, mert a jövõben ha lesznek az eredményekkel kapcsolatban kritikák (miért béla az elsõ amikor kevesebb sebzése van - biztos hazudik) akkor be kell látni, vannak nem triviális tényezõk az XPben.
------
Diegho: tudtommal a nagyobb tierért járó bónuszt 2-3 patchel ezelõtt megszûnteték: miközben mindenki azzal volt elfoglalva hogy X tank bevételén nerfeltek 5%-ot meg 10%ot (akkoriban volt a nagy gazdasági rebalance, állandóan ilyen táblázatokat kaptunk), a többség globálisan ott bukja a sok bevételt, hogy egy petákkal sem ér többet ha 500HPt egy Mausról lõsz le mint egy KV1-rõl.
Állandóan
-----
ilyen lett a színvonal.....
"Ne féljetek míg engem láttok!"
mondta a színvonal majd elsüllyedt...
Hawysz
4,5k battle 393(!) eff rate, 787 kill.
IS-sel a segge alatt epic. Bár jobb lenne a seggében!
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Matildát megvettem egyszer, annak volt értelme de prémnek vagy nagyobb prém tanknak semmi értelme sincs.... csak annyi hogy jól járnak ezek a ***********
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
tegnap le TK-zott a csapat társam csak úgy viccbõl, kárpótlás 1200 (GW P-vel voltam)
elötte IS-4-el belevertem egy nyomorékba mert pont akkor ment elém... levonás 13k....
én 2 nap alatt -4% win ratet csináltam GW Pantherrel....
elõtte minden simán ment de most.... o.O
Szóval persze nem ugyanolyan, én a hozzáállásra írtam ,hogy azt hasonlóan kell.
Egyébként egy év múlva is fogunk a Wot-ra emlékezni, egy év múlva azon fogunk sírni ,hogy miért nerfelték a német tankokat, és mennyire OP lett az új olasz és japán tier X.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
erre a rakás szarra meg lehet 1év múlva sem 😊
Én pl. alig emlékszek vmire COD4bõl pedig ott nagy sztár voltam
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Ugyanez van a Wo-tban. Ha a csata elekétõl kezdve arra gondolok, nem tudok mit tenni, szar a csapat, magas tier-be rakott be, mindenki hülye, akkor tuti vereség, és semmit se érek el. A Wot-hoz is úgy kell hozzáállni, hogy nyerhetünk van esélyem, jól fogom csinálni.
Jó sokszor ez nekem se megy, mert az ember belefásul egy idõ után a W-otba, és eleve feladja. Ilyenkor kell pár óra vagy pár nap szünetet tartani egyébként .
Egyébként semmi komoly sport, csak iskolai keretek közt kosaraztam. De az már nagyon rég volt.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Elkezdtem írni az eff rate statisztikát. Feladom, igazad van nem lehet kalkulálni, hogy a top tank IS 1 perccel a kezdés után le TK-za a csapat AMX13-75-jét. Mondjuk abban nekem van igazam, hogy ugyanez a retardált a maga 690 eff értékével kimegy nyilt mezõre és megáll majd a tornyot forgatva a domb mögötti piros pöttyök mozgását követve megdöglik.
Azt sem kalkulálja az XVM, hogy a két hummel a csata elsõ 12 percében nem lõ egyet sem (biztos drága a lõszer), nem AFK mert egy helyben azért forgolódnak a kiváló 500 körüli eff értékükkel.
Szóval ezt feladom. Mi a helyzet azzal, hogy Te milyen csapatsportot ûztél korábban?
Lovak meg kecskék... majd besírtam, amikor meghallottam egy falu közepén azt a mekegést.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A sok xp nyílván azért van mert az arty miattad tudta lõni õket, sok a másodlagos sebzés.
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!