A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Rotterdam1 #206048 végre beengedett...vannak érdekes dolgok...t57 csapattárs kilőtt mert én mindenkit eltaláltam ő meg egy segg volt...csak ő lőtt meg...és 11 ezer kárpótlást kaptam...nembaj hogy 26 a javítás...gondol egyet a gép és nem számolja a találatokat nem is ad rá creditet de hősiesen vonja le...az angol td 2000-et üt...lol meglátjuk 2 hónap múlva mikor minden hülye ráállt hogy kell neki...nem fog érni egy ft-ot sem...eddig ez így egy hulladék.az e50m még mindig se nem heavy se nem med...egyenesen megy gyorsan de ennyi.a t62a-al vmiért most f@sz voltam vagy csináltak vele valamit. a nagy patton viszont isten. és még mindig az ob 261 az arty király.röviden tömören nem hivatalosan véleményem szerint.tegnap is volt vagy 2 óra mire beengedett meg ma is de össz. olyan 5-6 óra játék után ezt szűrtem le.