banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Simulacrum
    Ez a tesztszerver de nagyon fajin dolog! Kipróbálhatok mindent és így prémium nélkül tudok választani merre felé éri meg menni. Hihetetlen meglepetések értek.
    Pl. már elterveztem, hogy esetleg a T57-et fejlesztem ki, de mondom azért csak kipróbálom az Amx50B-t is most. Hihetetlen kontraszt. Jó, persze logikus, hogy nekem, aki egyértelmű medpárti jobban kellene tetszenie az 50B-nek, de fórumokat olvasgatva mindenki a T57-et dicsérte. Nos, nekem sokkal jobban bejön a 50B, olyannyira jobban, hogy jobban mint a Batchat. Van más is így vele? Kicsit ugye jobb is az ágyúja, illetve a Bat csalódás volt, azt hittem sokkal jobban fordul, de szerintem a M48 is jobb nála.
    A három 10-es medet is kipróbáltam, pontosabban 4-et, mert a britet is. És itt is ért meglepetés. Nem rossz a Bat, nem rossz a T62, de legjobban egyértelműen a Patton tetszett méghozzá a lefelé való lövegkitéríthetősége miatt. Nagyon jókat lehet vele menni. Úgyis van T54-em, a T62 nekem semmivel nem mutatott többet. A brit 10-es szerintem a leggyengébb, de annak tényleg durva csőkitéríthetősége. Jah, persze a kínaiak, onnan csak a 9-es medet próbáltam és a 0 csőkitéríthetőség ellenére nagyon jó köröket lehet vele menni.
    Kipróbáltam a JT-t is, az pontosan azt hozta, amit vártam tőle.

Összefoglalva: Amx50B nagyon tetszett, WZ-120 nagyon tetszett, M48 nagyon tetszett. Meg is van merre kell elindulni. Jah és ezeknek a 2000 sebző betontömböknek meg nem örülök.

u.i.: Megszokott, hogy tesztszerveren is cappelnek? Meg villognak, hogy itt az arty? Sokan úgy játszanak, mint ha normális csatákban lennének. Vagy én vagyok a hülye, hogy dombokon próbálom a csövek kitéríthetőségét és minél tovább próbálom húzni a csatákat a lövegek próbálgatására?