A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ezzel a brit T10 TD-vel én kezdek besokallni. Nem elég, h a T8 artyk is brutál sebzéseket osztanak, most még ez is? Ok, h kicsi a rofja (nem eléggé sztem) meg vissza lehet rá lőni (már ha spotolódik) stb., de ez nekem már túl sok. ~2k sebzést leosztani 1 lövésből, úgy hogy nem arty? Meddig akarnak még ezek elmenni? A kínai T10 TD már ~3k sebzést fog osztani 1 lövésből, mert úgy majd többen akarják megszerezni és ezzel több prém és gold fogy? Maus 1 lövés lesz neki? Oké, h páncélvadászok, de ez azért már túlzás szvsz.
Am, már a JPz E100-nak is sok az az ~1k sebzés, de az még pont határ eset. A Foshról meg aztán nem is beszélek. Ha a random vele van is7, is4, E5, de még akár egy Maus vagy E100 is meg van egy tárból. Ráadásul az FV forgótornyos, még ha csak 45°-ban is. Ezután nagyon élvezetes meg szórakoztató lesz 400-500 átlag dmg-es, a páncéljukkal semmit nem érő T10 heavykel, medekkel játszani.
Én leginkább med-ezek, meg heavy-zek és nem nagyon szeretek se arty-zni, se td-zni. Lassan már egyikkel se fogok szeretni játszani, mert már így is elég szívás, mikor pl. szembe találkozok egy full hp-s e100-zal (én is7-ben), úgy hogy ráadásul a többi agyhalott megdöglött körülöttem. Decemberben 2 v 3 ilyen szitum is volt és mindig a lassabb tűzgyorsaságú, de 2x nagyobbat sebző e100 nyert. Fedezékbe sajnos nem tudtam menni és a többi trükk sem működött. Szal, ezután szegény T10 heavyk még jobban fognak szívni 1vs1-ben ezekkel a csillagrombolókkal.
Sztem az IS-7-nek (de a többi T10 heavynek is) legalább másfélszeresére, kétszeresére kellene emelni a rofját (vmennyi emelés már most is ráférne), h legyen vmi kis esélye jagd, meg sima e100-ak, brit T10 TD-k ellen pl. a fenti szituban vagy erősítsék meg a teljes frontpáncélzatukat. Illetve, ha kivennék a gold ammo kreditért témát, már az is sokat segítene, mert az FV v e100 esetén is ez okozza a problémát. Sima ap-val az FV is csak kb. annyit sebez, mint a jagd e100.
Kíváncsi lennék, h ti mit gondoltok az általam elmondottakról.