World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Húúú.. ez nagy bukó volt mester 😊

..szivembol szoltal!
Pozitív gondolat! 😊

Engem nem zavarnak az artyk, a szétnerfelt német tankjaim, a nagyon op-olt orosz és francia tankok, meg úgy többségeben az ilyenek, amik itt gyakori sírás tárgyai... De a mindenfele lövöldözõ, egymást akadályozó, esetleg 8tierrel kisebb platoontársat behozó "humán paraméterektõl" azért jó eséllyel kapok mindig agyzsibbadást.

Szoktam is szégyelni magam, de x+2-ik esetben azért az ilyenekre lõni is szoktam... 😞

Ha ez a 75 L100-as amit többen említettetek a legalsó ágyú (toronyból nyílik jobb alsó sarokban) a fejlesztési fán, akkor azt még nem fejlesztettem ki.

Na akkor megpróbáljuk majd azzal!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Random work
Szerintem maradjunk abban, hogy nem lövöldözünk fölöslegesen!

Tudod, ha körülöttem becsapódik lövedék, akkor azonnal félek, hogy spotoltak, vagy arty próbálkozik és nem esik jól. Szerintem gazdaságilag se hasznos, mert csökken a bevételed.

Engem kifejezetten idegesít, ha lövöldöznek körém, vagy rám. Volt olyan eset, hogy a srác poénból lõtt rám, de nem tudott sebezni, mert kicsi volt. Idegsített és többször ráfordultam. A végén figyelmeztetésnek elé céloztam, csak belesétált és meghalt. Nem sajnáltam, a fasznak szórakozik!

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Az a biztos. Nagyjából minden héten eljátszom legalább háromszor, hogy bekapcsolva hagyom a touchpadot és magam elõtt hirtelen szétlövöm a földet egy óvatlan pillanatban. Eddig szerencsére nem lõttem seggbe senkit így, de ami késik nem múlik.

..ez egy nagyon jo gondolat!
Legközelebb most már nem fogok sehova se lõni csak az ellenségre.

tigrincses
f

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

tigrincses
gzjcgjghj

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

tigrincses
üdv. valaki nem tudja hogy mi a maus leggyengébb pontja, mivel lõjjem és hány százalékról lehet kilõni pl egy full király tirissel , csak maus és e-100 skalp érdekel. köszönö.m

Pluskast
Tudod akinek nem inge.....<#awink>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

tudom csak megjegyeztem halkan

Pluskast
Nem veled összefüggésben mondtam.

Pluskast
Azt se fogod tudni kilõni. Én megpróbáltam a teszt szerveren😊

Nagyon furcsa volt elõször, teljesen elszoktam már tõle.

Múltkor találkoztam egy kb. 6 évessel, aki a csata elején azonnal elkezdte lõni a körülötte lévõ tankokat. Kékült és rögtön fordultak is rá azok, akik tudták, ez mit jelent.

Ha nem 6 éves volt, akkor viszont nagyon retard lehetett. 😊

Én azért nem árultam el senki helyzetét mert megsebzett vagy lelõtt.

Forolto
én csak egy dolgot nem értek,el haluf-on és sand riveren,miért nem lehet szétlõni a mecset tornyát? 😊 A másik,hogy a madarakat nem lehet kilõni?Állítólag a patch után lesznek repülõk is na azt fogom célozni.😛

Pluskast
Barmok mindenütt vannak. Pár napja Redshire mapon mentünk hárman mausal. Az amx 13 90 egyfolytába ugatott - miután kilõtték - hogy így a noob mausok meg úgy a noob mausok. Ordibált az ellenfélnek is, hogy lõjenek ki minket meg adta az infókat, hogy merre vagyunk. Már a saját csapatunkból szóltak rá, hogy kussoljon. Megnyertük, a srác meg kapott egy report-ot mert megadta a helyzetünket😊

Bocsi de szerintem attól még hogy lõttem a földbe nem kell rögtön le "fasz"-ozni engem.

Kv-1-el ne nagyon menj hegyre.
Forolto
ezt én is felfedeztem és csak arra tudok gondolni,hogy sok noobja a csata elején ráklikkel az egérre

Random work
Mióta újra low tierben nyomulok nagyon mókás ahogy lövöldöznek már a kezdéskor. Jobban félek attól, hogy valaki csapattárs hátulról meglõ, mint az ellenféltõl. 😞

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Pluskast
Ez igaz, de nekem a kedvenc pályám. Valszeg mert az arty nem képes annyira érvényesülni mint más pályákon.

Forolto
Sajna himmelsdorf az,ahol bármely utcából bárhova gyorsan el lehet jutni,pici pálya nagy tankok,nehéz kitalálni a jó taktikát,fõleg ha jó játékosok ellen mész.

Random work
Tegnap csak úgy kilõtt egy csapattárs low tierben. Komolyan annyi barom van ott!
Megyek helyezkedni Malinovkán és pont felvillantak az ellenfelek. Elkezdtem lõni õket erre kapom a sorozatot. Nem is értettem, mert nem kellett volna látszódnom, aztán kiderült, hogy hátulról egy csapattárs szétlõtt. Mondom remek...

Ezután még másba is belesebzett és elment kocsikázni. Kiszedték fél percen belül. Látszott, hogy valami kisgyerek lehetett, aki élvezi, hogy a gombokat nyomva megy a tank és lövöldözhet másokra. Nem jelentettem, mert több a macera vele, de basszameg!

Igen, te lennél a hibás, mert egy fasz vagy. Nem lehet normálisan játszani? Még szép, hogy feljelent helytelen játékért. Az ilyenek tudják legjobban felcseszni az ember agyát. Na meg a "blokkolósok". Na az is baromi vicces.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Low tierben állandóan lövöldöznek a csata elején mindenfelé, mintha valami kóbojos játék lenne. Én meg ha elfelejtkezek errõl csak kapkodom mindig a fejem, hogy máris látnak, mivanmivan????

Gondolom akkor szoknak le errõl, amikor az elsõ olyan ágyú meglesz, amiben 1000 egy lõszer. 😊

Forolto
a gond az,hogy ha ezen tankokat is védik.Nagyon eddig a játékban nem volt TD használva CW-ken,most talán igen és azok csúnyákat lõnek egy medium habtestébe.

Pluskast
Na igen. Meg az is örömteli, hogy végre van egy komoly löveggel rendelkezõ német hk a játékban.

Akkor még csak 10 másodperc telt el és hegynek felfele mentem, lõszerem pedig mindig elég volt

több értelme volt idáig is mint a TD-nek😛 Legalább spotolsára jók voltak CW-n. TD meg csak ágyútölteléknek max😛
Ahogy elnézem olyan fejmosást kapott a srác hogy többet nem fog ilyet tenni 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nyilván nem lehet, de a fõ pontokat lehet biztosítani velük. De szerintem ez maradjon inkább azon Field Commanderek gondjai akik ott csatáznak 😄.
Az viszont örömteli hogy a városi mapokon ezentúl nem csak a Maus és E100 fog dominálni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Pluskast
Nem baj, a lényeg, hogy "Ne dobáld a buzit" 😄

Random work
Francnak kell lövöldözni a pályán mindenfelé?

Eleve felfeded magad, ha lövöldözöl, de pocsékolod a lõszert is és a csapattársaid idegeire is mész.

Próbálj úgy játszani, hogy csak akkor lövöldözöl, ha ellenfél van a célkeresztben!

Pluskast
Minden utcát úgysem lehet lezárni. Ahhoz nem elég 10-11 hk.

én csak akkor támadtam csapattársa egyszer amikor láttam hogy már a 2.dik embert kezdte el lelõni na akkor lettem ideges és lõttem le én inkább és mindenki meg köszönte 😄

Nyilván le lehet védeni azt is, mondjuk õk is küldenek medeket. Így legalább azoknak is lenne végre értelme.

kivéve ha 6-7 med a dombról a hátukba ömlik😛
Lol. Ha "poénból" beszogatsz és provokálsz másokat, akkor viseld a következényeket.

Amit csináltál az többszörös csapat sebzés, ami szabályellenes és csak a trógerek csinálják. Remélem megkapod érte a kiértdemelt büntetésedet.

Érdekelne, mibõl gondolod hogy nem te vagy a hibás, amikot te kezdted az egészet a gyerekes provokálásoddal. Ugye, ha normális módon mentél volna mellette, az egész ügy nem történt volna meg. Érdemes lenne nem gyerek módjára gondolkodnod. Nõj fel. És ha lehet, a továbbiakban ne lövöldözz a csapattársaidra, se az irányukba. Az ellenségre kell lövöldözni, pirossal jelöli a játék õket. Szerintem még te is felismered õket.

Forolto
Nem értem,miért kell a tank mellé lõni?Olcsóé a lõszer?Felesleges dolgot mûveltél,lehet én is kilõttelek volna.
Amig nem kékülsz el sokszor,addig no para.Elösször kapsz 1 napos bant,majd 1 hetes és asszem harmadik a végleges,de azé sok tankot köll ám kilõni.😛

Hát mit mondjak, én is lõttem volna a helyében. Nem illik ilyen módon piszkálni senkit se. Általában mindig úgy kezdõdik hogy 2-3 lövés mellém megy, a következõ meg már a seggembe. Fog fel nevelõ célzatú verésnek amit a másik játékos csinált veled.

Nem tetszett az a beton 😄

Pluskast
Nem hinném😊 Minden taktikára van ellenszer. Emlékszem mikor a BOS-ban játszottam a fritzek fõ védõ taktikája az volt, hogy a hegyre vetõ útra felvittünk 4 vagy 5 maust srégen beálltunk és védtünk. Egy darabig mûködött. Aztán annak is megtalálták az ellenszerét.

Oké akkor nem kell majd új profilt kezdeni mert megilyedtem egy picit

Na ná: ki kezdte el ezt az egész "ökörködést"?! Csapatjátékban csapattársra/-mellé lõni nagy görénység!
De legalább ma is jót röhögtem...
Ember! Ilyet miért kell egyáltalán csinálni, hhmm?

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Na igen, a Jagdpanzer E100-as halálbrigád elállja majd az utcákat és kész. Azon kb lehetetlen lesz átjutni.

Pluskast
Ja. Max kapsz 1 nap bant vagy chat bant. Amúgy meg az a javaslatom, hogy feleslegesen - még ha jó poénnak is tûnik - ne idegesítsd a játékostársaidat.

Forolto
Mi lesz akkor,ha jönnek a t10-es TD-k?😛 bevehetettlenek lesznek a himmelsdorfi területek.