World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem nem zavarnak az artyk, a szétnerfelt német tankjaim, a nagyon op-olt orosz és francia tankok, meg úgy többségeben az ilyenek, amik itt gyakori sírás tárgyai... De a mindenfele lövöldözõ, egymást akadályozó, esetleg 8tierrel kisebb platoontársat behozó "humán paraméterektõl" azért jó eséllyel kapok mindig agyzsibbadást.
Szoktam is szégyelni magam, de x+2-ik esetben azért az ilyenekre lõni is szoktam... 😞
Na akkor megpróbáljuk majd azzal!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Tudod, ha körülöttem becsapódik lövedék, akkor azonnal félek, hogy spotoltak, vagy arty próbálkozik és nem esik jól. Szerintem gazdaságilag se hasznos, mert csökken a bevételed.
Engem kifejezetten idegesít, ha lövöldöznek körém, vagy rám. Volt olyan eset, hogy a srác poénból lõtt rám, de nem tudott sebezni, mert kicsi volt. Idegsített és többször ráfordultam. A végén figyelmeztetésnek elé céloztam, csak belesétált és meghalt. Nem sajnáltam, a fasznak szórakozik!
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Múltkor találkoztam egy kb. 6 évessel, aki a csata elején azonnal elkezdte lõni a körülötte lévõ tankokat. Kékült és rögtön fordultak is rá azok, akik tudták, ez mit jelent.
Ha nem 6 éves volt, akkor viszont nagyon retard lehetett. 😊
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Megyek helyezkedni Malinovkán és pont felvillantak az ellenfelek. Elkezdtem lõni õket erre kapom a sorozatot. Nem is értettem, mert nem kellett volna látszódnom, aztán kiderült, hogy hátulról egy csapattárs szétlõtt. Mondom remek...
Ezután még másba is belesebzett és elment kocsikázni. Kiszedték fél percen belül. Látszott, hogy valami kisgyerek lehetett, aki élvezi, hogy a gombokat nyomva megy a tank és lövöldözhet másokra. Nem jelentettem, mert több a macera vele, de basszameg!
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Gondolom akkor szoknak le errõl, amikor az elsõ olyan ágyú meglesz, amiben 1000 egy lõszer. 😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Az viszont örömteli hogy a városi mapokon ezentúl nem csak a Maus és E100 fog dominálni.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Eleve felfeded magad, ha lövöldözöl, de pocsékolod a lõszert is és a csapattársaid idegeire is mész.
Próbálj úgy játszani, hogy csak akkor lövöldözöl, ha ellenfél van a célkeresztben!
Amit csináltál az többszörös csapat sebzés, ami szabályellenes és csak a trógerek csinálják. Remélem megkapod érte a kiértdemelt büntetésedet.
Érdekelne, mibõl gondolod hogy nem te vagy a hibás, amikot te kezdted az egészet a gyerekes provokálásoddal. Ugye, ha normális módon mentél volna mellette, az egész ügy nem történt volna meg. Érdemes lenne nem gyerek módjára gondolkodnod. Nõj fel. És ha lehet, a továbbiakban ne lövöldözz a csapattársaidra, se az irányukba. Az ellenségre kell lövöldözni, pirossal jelöli a játék õket. Szerintem még te is felismered õket.
Amig nem kékülsz el sokszor,addig no para.Elösször kapsz 1 napos bant,majd 1 hetes és asszem harmadik a végleges,de azé sok tankot köll ám kilõni.😛
De legalább ma is jót röhögtem...
Ember! Ilyet miért kell egyáltalán csinálni, hhmm?
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)